haklı olabilirsin ama ama mesleğin gereği çalışma saatlerin ve şartların uygun olabilir...dediğim gibi sabah erken kalkıp kendi aracımla işe gelmeme rağmen zaman geçiyor akşamları ona keza 10 saat en gergin işi bankanın borçlu müşterilerinden kavga dövüş tahsilat yoluna gitmeye çalışıyorum düşünün borçlu psikolojisi küfür hakaret herşey var hemde hergün....bu şartlarda bebeğime ne kadar faydalı olabilirim şimdi bile eve barut gibi geliyorum o zaman nasıl olurum tahammülsüzlük var mesleğimden dolayı eve gelince patlıyorum...şanlısınızki öğretmensiniz saatleriniz ve çalışma şartlarınız yaz tatilleriniz ve kış tatilleriniz çocuklarınızla bolca vakit geçirmeye yeter bbenim 1 yılda kullanacağım izin max.15 gün o da ara ara sürekli değil....
kızlarrrr ramazanda oruç tutacak olan var mıı aranızda ?
ayyyyy zıplamak üzereyimm doğrumu okuduklarımm lütfen bizide etkilesinn yürürlülüğe girmiş mi ?
evet canım girmiş sadee onaydan geçecek oda %100 dedi .bakanlıkta arkadaşım çalışıyor o mail atmış bana...bende yazayım dedim.en geç aralıkta doğum yapanlara vuracakmış e bizde mart olduğumuza göre hayli hayli etkiler bizi...
Cnm ben de senin gibi akşam 18.00 e kadar çalışıcam.Şimdiden nasıl bırakıcam diye düşünüyorum..Benim de kayınvalidem bakıcak..Biz eve geldiğimizde 1 2 saat sonra uyuyacak o bezli emzikli hallerini çok göremicez sanki..((
Beni şimdiden hüzün bastıı...
Selam kizlar izindeyim bu dogum izni olayi umarim dogrudur acaip heyecanlandim simdiii
kızlarr çalışanların doğum haklarını bilen varmı 4 ay doğum izninde maaşımızın ne kadarını devletten alacağız?
doğru doğru..nettende bakabilirsin dedi arkadaşım:)))hatta kürtaj olayı 10 hafta ve heyet karar verecek ve doktor istemezse yapmayacak 10 haftayı geçipte aldıran annelere 3 yıla kadar hapis ve para cezası varmış:)))
canım ben öğretmenim daha öncede ayrıldım maaşımın aynısını aldım diğer kurumlarda nasılsır bilemiyorum.
peki bu sezeryan- normal doğum karmaşası ne olacak. geçenlerde doktorr normal doğuma zorladığı için 2 tane bebek öldü. biz sezeryan istersek olamayacakmıyız???
eğer memursan normaldir, ben özel şirketteyim inşallah bizimde haklarımız öyledir. biraz araştırayım ben.. peki toplu para alıyor muyuz hiç onu biliyor musun
bakalım Allah büyüktür, baksana 4 aydı doğum izni 6 ay olacakmış, ee süt iznide 2 saat erken çıkma olsa saat 4te çıkarız işimizden gerisi Allah kerim
bu 6 ay haberi gerçekten süperrr oldu.. inşallahh uygulanır...Ben özeldeyim ama yararlanabilirim sanırım..
bnm bildiğim kadarıyla 8 hafta izninde maaşını aynı şekilde alıyorsun , 6 aya kadar da ücretsiz izne çıkabiliyordun..
Eğer şimdi 6 aya çıkartıldıysa süper hem de ücretli olur..
Ay bebişlerimiz ne şanslı çok sevindimmmmmmmmm...
Peki diyelim benim işyerim 6 ay doğum izni vermemek için tazminatımı verip işten çıkarttı. yapabileceğim bi şey var mı?
Ben mahkemeye bile versem adam zaten tazminatımı vermiş ne talep edebilirim ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?