2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Don mu alalım ilk ay bu hiç aklıma gelmemişti..Ben önce ayakkabı aldım.Benim ki çok gezecek kesin..:))
Babamıza test sonucunu minik ayakkabılaarının içine koyup söylemiştim o nedenle ilk ayakkabı aldım.

:44::44:özelleri bilmiyorum gülüm ya

Anacım bu özel sektör bizi sömürür kesin memurlar çoook şanslı 1 yıla kadar ücretsiz izin kullanabiliyor ne güzel..

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Ben de kısmetse martta anne olacağım. İlk bebeğimiz çok heyecanlıyım. Tüm hamişlere rahat hamişlikler diliyorum.

hoşgeldin hayırlı olsun cnm

Sağol canım, hoş bulduk,

Sürmeli böyle bir topik açtığın için öncelikle teşekkür ederim, Hamişlerin listesine beni de ekler misin?
Ad: Yasemin
Yaşadığı şehir : Balıkesir
Sat : 27 Mayıs
Beklenen doğum tarihi : 12 Mart 2013 (Bizimki sanırım geç döllenmiş :) )
Kaçıncı bebek : İlk bebek
Bebeğin durumu : Daha kalp atışını duyamadık ama kesemiz göründü.

Cinsiyetini öğrenince haber veririm.

Tekrardan sağol.

Hoşgeldin YAsemin..

Seninle dgm tarihimiz aynı..İnş sağlıklı rahat bir hamilelik geçiririz..

doktordan gelmedin daha gülüm...annem bekliyor beni bende seni bekliyorum hayırlı haberlerini....müjdeni ver bakalım bekliyoruz...

geldimmmm geldiiiimmmm bebişimin güzel hatırnaz teyzesiii,
ve teyzeleriiiiii.....

Rabbime yarattıkları adedince şükürler olsun ki,çokk sağlıklı ve herşey yolunda dedi Ayişe hanım...
kalbini dinlettirdi havalara uçtum resmen...
küçücük bir insan olmuş kafası kolları bacakları...
nasıl bu kadar şekilli anlayamadım

vee adet tarihine göre 7+6 olması gerekirken 8+3 günlük görünüyor yavru kuşummm..

sadece kanamamı tehlikeli gördü ve bebeğin plesantası rahim ağzına çok yaklaşmış dedi,fazla ayakta kalma çokk çokk dikkat et kendine dedi,
etmezmiyimmm hiççç ederim tabi yavrum sağ olsun yeter banaa...
çok mutluyum çokkk
Yüce Allah ım herkese nasip etsin böyle güzel duygular..
kimsenin kucağını boş koymasın inşallahhh...

vallaa bu mutluluğa büyük bi çikolatalı yaş pasta gider,ağzımın suyu akıyor tatlılara

Bize yetişir mi dersiniz ? Doğum öncesi iznimi de doğum sonrasına aktarıp,ikinci dönemi kapatmayı düşünüyordum.Böyle olursa hem ilk dönem doğum öncesi kısmını hem de ikinci dönemi kapatacak biçimde doğum sonrası iznimizi kullanabilir sanırım.Böylelikle heyet raporuna vs gerek kalmadan seneyi kapaTmış oluyoruz,yanılıyor muyum ?

arkadaşlar benim çalıştığım yerin bi sgk danışmanı var bu işlerle ilgilenen ben ona sordum bu konuyu oda 8 haftadan 10 haftaya çıktığını 6 ayıda ücretsiz işverene bağlı olarak kullanabileceğimizi söyledi... yıkıldım yaaa

yanlışmı anladım hamile olanlaramı kahve- kola mı öneriyo hamilelikte zararlı değilmi gülüş bunlar:44:

Nasıl yanı sımdı bız 6 ay mı kullanacagız dogum ıznını ..süpermiş..bebeklerimizin sansı arkadaslar.cok sevındırım oldum ...heheh :)

beni de listeye ekler mısınız bilgilerim önceki sayfada kaldı tekrar yazayım
yas 25
ilk gebelik
son adet tarihim 8 haziran
kese göründü

kese gorundu mu super yaa.hayırlısı olsun...ben de dun doktora gıttım tenezzul bıle etmedı cok kucuk daha cok acele etme dıye de azarladı resmen...bı daha gıtmıycem oraya..daha erken 9 haftadan once gorunmez dedı...bı kovalamadıgı kaldı gıttım dıye... :/

vajinal ultrosonla bakti bana. Senin dr biraz catlak galiba bir anne adayina boyle mi davranilir

SLM
bir sey sormak istiyorum.:26:
Simdi bebek kanimizla besleniyor diyoruz ya ama yine yediklerimizle beslenmis olmuyor mu? :26: Sonucta yediklerimiz kana karisiyor. Kafam karisti valla. Bazi arkadaslar yazmis ki zaten bebek yediklerimle beslenmiyor o yuzden yediklerime cok dikkat etmiyorum su an diye. Sasirdim ben de merak ediyorum.:44:

ayyy benide listeye eklermisiniz
ayseeonur
21 yaşındayım
sat 1 haziran
antalya kumlucada yaşıyorum
ilk bebişim
kese göründü henüz
inşallah 25 temmuzdada bebişi görcez

ben hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren canım yemek istemiyor. Herhalde bilinçaltı yaptım ilk hamileliğimde 12 kilo almıştım şimdi daha az almak istiyorum. Birde o zaman gebelik şekeri çıkımıştı şimdi biraz da ondan dolayı yemiyorum. Zaten 1 kilo vermisim 1 haftada :) Ama benimde bildiğim daha erken olduğu ilk 3 aydan sonra yediklerimizi onlarla paylaşıyoruz. şimdilik pek abartmaya gerek yok

arkadaşlar merhaba nasılsınız? ben bugün hiç iyi değilim afedersiniz ama ishal olmuşum dün akşam çay bahçesine gitmiştik çay içmiştim orda ondan oldu galiba bir de ateş yaptı bayağı kötü oldum anlayacağınız.kızlar aman dikkat edin yediklerinize içtiklerinize.dışarda yememeye dikkat edin lütfen ben sabahtan beri yatıyorum doktora dahi gdemedim ama bol su içiyorum

arkadasim merhaba.
Zaten su anda da 6 ay ucretsiz izin kullanabiliyoruz. Hatta kamuda bu sure 1 yil. Bir yanlislik olmasin?

aynı benim doktor, kese çok küçük demişti zor gördü, bende dedim ki kese neden küçük acaba benden kaynaklı mı vitamin vs mi almam lazım bi sinirlendi böyle sor mu olurmuş ne saçma soru sormuşum cevabı yokmuş. yeminle inme indi ne diceğimi şaşırdım sorcaklarımı da unuttum odadan çıktım ya dedim nah gelirim bi daha sana pislik kadın.. bütün morelimi alt üst etti bebeğin kap atışını bile ne zaman duyacağımı soramadım...bu doktor benim için bitmiştir :113:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…