şu an %95 onaylanmış canım.yarıyı geçse yeter dedi arkadaşım.evet bebeklerimiz maşallah nasipli gelecekler inşallah.birde size bir tavsiye bebeğinize ilk don alın..ben öyle yaptım yavrum bir nasipli doğdu anlatamam.don al donansın derler ya...aklınızda olsun sadece bir teklif..banada ilk doktorum demişti...
:44::44:özelleri bilmiyorum gülüm ya
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Ben de kısmetse martta anne olacağım. İlk bebeğimiz çok heyecanlıyım. Tüm hamişlere rahat hamişlikler diliyorum.
hoşgeldin hayırlı olsun cnm
Sağol canım, hoş bulduk,
Sürmeli böyle bir topik açtığın için öncelikle teşekkür ederim, Hamişlerin listesine beni de ekler misin?
Ad: Yasemin
Yaşadığı şehir : Balıkesir
Sat : 27 Mayıs
Beklenen doğum tarihi : 12 Mart 2013 (Bizimki sanırım geç döllenmiş :) )
Kaçıncı bebek : İlk bebek
Bebeğin durumu : Daha kalp atışını duyamadık ama kesemiz göründü.
Cinsiyetini öğrenince haber veririm.
Tekrardan sağol.
doktordan gelmedin daha gülüm...annem bekliyor beni bende seni bekliyorum hayırlı haberlerini....müjdeni ver bakalım bekliyoruz...
doğum ve süt izni artacak
Çalışan annelere doğum sonrası verilen 8 haftalık ücretli izin 6 aya çıkarılacak ve süt izninin 2’nci 6 aylık döneminde verilen süt izni süresi 1.5 saatten 2 saate çıkarılacak. Çalışan ve çocuk sahibi olan annelere kreş yardımı yapılacak, çocuk yardımı artırılacak. Kadının iş ve aileye uyumunun sağlanması için evden çalışması da önerilecek. Anne Dostu Hastane Programı yaygınlaştırılarak mahremiyet beklentileri karşılanacak, hijyen ve konfor standartları yükseltilecek.
doğum ve süt izni artacak
Çalışan annelere doğum sonrası verilen 8 haftalık ücretli izin 6 aya çıkarılacak ve süt izninin 2nci 6 aylık döneminde verilen süt izni süresi 1.5 saatten 2 saate çıkarılacak. Çalışan ve çocuk sahibi olan annelere kreş yardımı yapılacak, çocuk yardımı artırılacak. Kadının iş ve aileye uyumunun sağlanması için evden çalışması da önerilecek. Anne Dostu Hastane Programı yaygınlaştırılarak mahremiyet beklentileri karşılanacak, hijyen ve konfor standartları yükseltilecek.
yanlışmı anladım hamile olanlaramı kahve- kola mı öneriyo hamilelikte zararlı değilmi gülüş bunlar:44:o şişlik bende de var. korkunç bir göbek var. bi de mayomla sahile iniyorum, millet 6 aylık haile sanıyordur herhalde... az önce doktordan geldim ve mide bulantısı olan hastalarına kahve-kola önerdiğini söyledi. bi de onları dene....
beni de listeye ekler mısınız bilgilerim önceki sayfada kaldı tekrar yazayım
yas 25
ilk gebelik
son adet tarihim 8 haziran
kese göründü
antalya kumlucadanın tatlım bendekızlar günaydın aramızda antalyada oturan varmı?
kese gorundu mu super yaa.hayırlısı olsun...ben de dun doktora gıttım tenezzul bıle etmedı cok kucuk daha cok acele etme dıye de azarladı resmen...bı daha gıtmıycem oraya..daha erken 9 haftadan once gorunmez dedı...bı kovalamadıgı kaldı gıttım dıye... :/
SLM
bir sey sormak istiyorum.:26:
Simdi bebek kanimizla besleniyor diyoruz ya ama yine yediklerimizle beslenmis olmuyor mu? :26: Sonucta yediklerimiz kana karisiyor.Kafam karisti valla. Bazi arkadaslar yazmis ki zaten bebek yediklerimle beslenmiyor o yuzden yediklerime cok dikkat etmiyorum su an diye. Sasirdim ben de merak ediyorum.:44:
arkadaşlar benim çalıştığım yerin bi sgk danışmanı var bu işlerle ilgilenen ben ona sordum bu konuyu oda 8 haftadan 10 haftaya çıktığını 6 ayıda ücretsiz işverene bağlı olarak kullanabileceğimizi söyledi... yıkıldım yaaa
kese gorundu mu super yaa.hayırlısı olsun...ben de dun doktora gıttım tenezzul bıle etmedı cok kucuk daha cok acele etme dıye de azarladı resmen...bı daha gıtmıycem oraya..daha erken 9 haftadan once gorunmez dedı...bı kovalamadıgı kaldı gıttım dıye... :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?