2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar merhaba bnmde 7 aylik bi bebegim var dun hicbiseyi yokken gece uykusunda iki uc kez oksurdu ilik su werdim sabaha kdr oksurmedi ama uyandiginizdan beri ara ara oksuruyor atesi yok hirilti halsizlik ishal istahsizlik vs yok sadece kuru bi oksuruk.oncedende ara ara oksururdu ama onun giciktan oldugu cok belliydi bu kez oyle degil uykusundan uyanip oksuruyor burnunu actim ihlamur elma verdim simdi uyuyor.ogleden sonra dra gitcez ama nolabilir ?ortami degismedi hep ayni sicaklikta ewde hasta biriylede yakinlasmadi burda kimsemiz yok gelen guden dis olabilir mi ?siz ne dusunuyosunjz ?hele bi yardim bna mpralim cok bozuk

kızlar ben ek gıdaya geçmekte çok zorlanıyorum.
1 ay önce ilk başladığımızda yoğurtu mırıldana mırıldana yiyordu.
sabahları cicibebenin içine pekmez falan koyuyordum yiyordu
şimdi 2-3 kaşıktan sonra imkanı yok hiç bir şey yemiyor

ağzını öyle bir sıkıp kapatıyor ki hiç bir şekilde açamıyoruz :))))))))
çok inatçı bizim kızmamıza gülüyor, o bize kızıyor :))))

ama ağzını açmıyor.

benim gibi ek gıdaya geçmekte zorlananlar var mı

bebeğim çok mızmız sıteye az gırebılıyorum bu sebepten.artık kızım gobeğinn ustunde 360 derece dönerek ılerlıyor,hafıf surubuyor.benı hıç bırakmıyor,başkalarını çok yabancılıyor,kimseye gıtmıyor...

canım benım bebegımde arada oyle yapıyor.ben karar verdım ınatlaşmıyorum.yemıyorsa bırakıyorum sonra bıdaha deniyorum.değişik yerlerde yedırmeye çalışıyorum.degısık kasık vs..

merhaba canım öncelikle sanada geçmiş olsun. biz dr. umuzu değiştirdik ve şuan oğlum iyileşti. oğlum atopik egzama olmuş, ve bunu kullandığı antibiyotikler tetiklemiş olabilir dedi. ayrıca alerjik kırmızılıkları vardı ve dr d vitamini düzenli kullanıp kullanmadığımı sordu, d vit. eksikliği Allerjik reaksiyonları tetiklermiş ve ben kendim açıkçası çok önemsemiyordum güneşe çıkarırım falan diyordum ama yanlış yapıyormuşum çünkü güneşten yeterli alınamıyormuş takviye şartmış ah daha neler öğreneceğiz biz bu çocuklarla

bende boyatsam bende çoook mutlu olurdum kesin ama emzirirken sakıncalı olur diye cesaret edemiyorum.

kuaföre gırdığım zamankı ile çıktığım zamankı halımı görsen kesın boyatrdın. hamilelik artı 6 aydıp boya degıl böyle degısık bı hal almıştım..kendıme guwenım geldı.bence boyatmalısın.bende sut werıyorum

tatlım belkı ortam nemsizliğindendir.

benim saçlarım artık açılmıyor tarayamıyorum rengide turuncu oldu resmen o kadar çok ihtiyacım varki benimde

benim saçlarım artık açılmıyor tarayamıyorum rengide turuncu oldu resmen o kadar çok ihtiyacım varki benimde

canım gıt bak.boyattıgında haklıymışsın dıyeceksın.ben günde 1 bıbern anne sutu werıyorum bebegıme emmmıyor sağıp werıyorum.herkes 40 çıkınca boyatıyor.ınsallah bısey olmaz.eşine karşıda kendını daha ıyı hıssedeceksın. eşim bile dedi iyi oldu

valla suan acayip gaza geldim. eşim pankçılara döndüğümü düşünüyordur kesin. herkes 40 dan sonra yapıyor dediğin gibi. şuan acayip boyatasım geldi. teşekkürler canım

Walla cok yardimci oldunuz ya sagolun!

eger hırıltı yok ise diş olabilir bizde diş çıkarıyorken öksürüğümüz vardı dr. diş çıkartırken olur böyle demişti. ama öksürük gittikçe artıyor ie mutlaka dr. götür. Geçen ay bizimde başımıza böyle kuru öksürükle başlayan daha sonra balgamlı hırıltılı öksürüğe çevirmişti. İlk öksürükte dr. ıhlamur ver artarsa mutlaka getir demişti. Ihlamurun içine elma dilimleri at içir bol bol. Tabi bebiş küçük değil ise biz 7.ayımızdayız bunları içtiğimizde .

valla suan acayip gaza geldim. eşim pankçılara döndüğümü düşünüyordur kesin. herkes 40 dan sonra yapıyor dediğin gibi. şuan acayip boyatasım geldi. teşekkürler canım

Benim de röfle yaptırmam kazım ama hala kararsızım..işe başlamama 2 ay var biraz daha beklesem diyorum

Walla cok yardimci oldunuz ya sagolun!

dra mutlaka götur ama aklında olsun cnm bır kaşık soğan suyu ve elma kabugu kaynat ıyı gelıyo.ben oyle yaptım 2 gune kesıldı oksuruk.soğan suyunu tek basına vermeye kıyamadım versem daha ıyıydı elma kabuguyla kaynattım verdım .çok gecmış olsun
kızlar bu arada kızımın çorbalarına kıyma koymaya baslamıştım dr kıyma ıçın erken tavuk baslıyoruz dedı

Benim de röfle yaptırmam kazım ama hala kararsızım..işe başlamama 2 ay var biraz daha beklesem diyorum

bende röfle dusunmustum ama sacım hazır degılmış.bıde kuaförüm çok güzel bır renk yaptı düşünmüyorum artık..sacın hazır ve roflelı acık renk kullanıyorsanız bence yaptırın kendınız ıcın

herkese merhabalar nasılsınız kızlar uzun zaman oldu özlemişim buraları ya kızım şuanda uyuyor malum 3 çocukla ugraşıyorum fazla giremiyorum sayfaya sizler nasıl bebeklerimiz nasıl artık büyüdüler abla abi oldular benim kızım çok yaramaz çok hareketli neyapacagımı inanın bilmiyorum ek gıdalarda çok zorlanıyorum yemiyor yastık saçı üstü başı batıyor kızıma sabah köy yumurtası köy pekmezi cici bebe karıştırıp veriyorum peynir süzme peyniri kullanıyorum elimle yediriyorum ha unutmadan kızım tulum peynirine bayılıyr aslında tuzlu vermemek lazım ama aglıyor istiyor arada kaçamak yapıp yediriryorum öğlen çorba veriyorum çorbasına patates havuç sogan bulgur şehriye kıyma ve zeytin yagı koyuyorum bazende ıspanak bazen kabak dönüşümlü olarak yapıyorum meyve olarak elma muz portakal suyu rondodan geçirip veriyorum kaşık maması aptamilin sütlü bisküvili olanını veriyorum okadar yogurta burda teyzemiz var inekleri var ondan süt alıp mayalayıp veriyorum bu kadar benim yazacaklarım kızlar kızım uyandı meyvesini yedireyim tabi yerse hepinizi öpüyorum

Canım benim saçlarım çok erken beyazları..yanlarımda çok..o yüzden röfleyi daha iyi kullanıyorum..ben doğumdan sonra saçım çok döküldüğü için iki kez kestirdim önceki röflelerden eser kalmadı hiç boya yok şu an o yüzden röfle yaptırcam..güle güle kullan yeni saçını eminim çok yakışmıştır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…