- 5 Ağustos 2013
- 88
- 8
canım benım bebegımde arada oyle yapıyor.ben karar verdım ınatlaşmıyorum.yemıyorsa bırakıyorum sonra bıdaha deniyorum.değişik yerlerde yedırmeye çalışıyorum.degısık kasık vs..kızlar ben ek gıdaya geçmekte çok zorlanıyorum.
1 ay önce ilk başladığımızda yoğurtu mırıldana mırıldana yiyordu.
sabahları cicibebenin içine pekmez falan koyuyordum yiyordu
şimdi 2-3 kaşıktan sonra imkanı yok hiç bir şey yemiyor
ağzını öyle bir sıkıp kapatıyor ki hiç bir şekilde açamıyoruz :))))))))
çok inatçı bizim kızmamıza gülüyor, o bize kızıyor :))))
ama ağzını açmıyor.
benim gibi ek gıdaya geçmekte zorlananlar var mı
merhaba canım öncelikle sanada geçmiş olsun. biz dr. umuzu değiştirdik ve şuan oğlum iyileşti. oğlum atopik egzama olmuş, ve bunu kullandığı antibiyotikler tetiklemiş olabilir dediCanım geçmiş olsun.Benim kızımda da birkaç haftadır boynunda o kızarıklıklardan var.Sabah geçmiş gibi oluyor ama gün içinde oldukça kızarıyor.Aile hekimimiz hametan yazdı bize.Alerji değildir dedi.Ancak ben yün giysiye yani yelek vs ki onları da mümkün olduğunca tüysüz ona zarar vermeyecek iplerden örülmüş olanları ve ya penye giydiriyorum .Ama henüz geçmedi.Bu arada az önce verdiğim demir damlasının yan etkilerini okurken böyle bişey okudum kaşıntı kızarıklık diyor.Birkaç gün demiri kesip sonucu görmeye karar verdim.
arkadaşlar saçımı boyattım sonunda dünyanın en mutlu annesı ben oldum sankı......
Walla cok yardimci oldunuz ya sagolun!
bende boyatsam bende çoook mutlu olurdum kesinama emzirirken sakıncalı olur diye cesaret edemiyorum.
Kizlar merhaba bnmde 7 aylik bi bebegim var dun hicbiseyi yokken gece uykusunda iki uc kez oksurdu ilik su werdim sabaha kdr oksurmedi ama uyandiginizdan beri ara ara oksuruyor atesi yok hirilti halsizlik ishal istahsizlik vs yok sadece kuru bi oksuruk.oncedende ara ara oksururdu ama onun giciktan oldugu cok belliydi bu kez oyle degiluykusundan uyanip oksuruyor burnunu actim ihlamur elma verdim simdi uyuyor.ogleden sonra dra gitcez ama nolabilir ?ortami degismedi hep ayni sicaklikta ewde hasta biriylede yakinlasmadi burda kimsemiz yok gelen guden dis olabilir mi ?siz ne dusunuyosunjz ?hele bi yardim bna mpralim cok bozuk
benim saçlarım artık açılmıyor tarayamıyorum rengide turuncu oldu resmenkuaföre gırdığım zamankı ile çıktığım zamankı halımı görsen kesın boyatrdın. hamilelik artı 6 aydıp boya degıl böyle degısık bı hal almıştım..kendıme guwenım geldı.bence boyatmalısın.bende sut werıyorum
benim saçlarım artık açılmıyor tarayamıyorum rengide turuncu oldu resmeno kadar çok ihtiyacım varki benimde
canım gıt bak.boyattıgında haklıymışsın dıyeceksın.ben günde 1 bıbern anne sutu werıyorum bebegıme emmmıyor sağıp werıyorum.herkes 40 çıkınca boyatıyor.ınsallah bısey olmaz.eşine karşıda kendını daha ıyı hıssedeceksın. eşim bile dedi iyi oldu
valla suan acayip gaza geldim. eşim pankçılara döndüğümü düşünüyordur kesin. herkes 40 dan sonra yapıyor dediğin gibi. şuan acayip boyatasım geldi. teşekkürler canım
Benim de röfle yaptırmam kazım ama hala kararsızım..işe başlamama 2 ay var biraz daha beklesem diyorum
bende röfle dusunmustum ama sacım hazır degılmış.bıde kuaförüm çok güzel bır renk yaptı düşünmüyorum artık..sacın hazır ve roflelı acık renk kullanıyorsanız bence yaptırın kendınız ıcın