2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

keske canım bebıslerımız hıc ılacla tanısmasa ama benım kızımda suan reflusunden dolayı bı surup bı de toz ılac kullanıyor..kulak demıssınız kucukken hatırlıyorum annem kulagıma soganı haclayıp koyardı sabaha agrı gecmıs ıltıhap akmış olurdu..allahım evlatlarımıza sıfa versın ıns

Maalesef ilaç bağımlısı olduk hepimiz. Eskiden bu kadar çeşitli ilaç mı yoktu yoksa alınmıyor muydu bilemiyorum. Biz bile başımız ağrısa hemen ilaç içiyoruz. Annelerimiz ninelerimiz ne yapıyordu ki? Onların tedavi şekilleri eminim ki daha etkiliydi!
Benim yeğenim bebekliğinden beri en çok içtiği şeyler calpol ve çeşit çeşit antibiyotikti. Şimdi 7 yaşında ve ilaç içmeden imkansız iyileşemiyor; en ufak bir soğuk algınlığı hemen hasta ediyor ve neredeyse her ay antibiyotik içiyor
Allah hepimizin çocuklarını her türlü hastalıktan korusun

ayaktamı sallıyordun daha once.nasıl bıraktırdın .darısı basıma

cnm acıllerde bıle corapları çıkartmazlarmış drlar.beyne sınyal gönderıyomuş ayaklar. nette okumuştum bende

Cok enteresan bende geçen acilde atesi 40 derece olan bir cocuk gördüm hastaneye yatisi yapiliyordu ayaginda coraplari vardı cok garip gelmişti hatta acaba soylesemde çoraplarını çıkarsalarmi falan diye düşünmüştum demekki varmis hikmeti:26:

Kızlar çok fena grip oldum ya salya sümük dolanıyorum dün işten eve gittim kuzumun gözler küçülmüş suratını kaşıya kaşıya kızartmış hemen elini yüzünü yıkadım nane limon içirdik ben evde maskeyle dolaşıyorum bugün aradım annemi iyi bişeyi yok dedi inşaallah bulaşmaz ona ya soğan suyu okudum ne için içirdiniz bebeklere versemmiki?

Canim geçmiş olsun aman ihmal etme çünkü ben kendimi ihmal ettim bronşit olmuşum. Nane limon kaynat ihlamur ic bol c vitamini al oksuruk falan varmi.bence bi aile hekimine gozuk bakalim ne diyor.gunde bi kac tane sarimsak yiyebilirsin.bebeginde ne gibi belirtiler var yazarsan yardimci olmaya calisirim

ben gene hasta oluyorum kızlar ya.ev bana yaramıyo çalışırken hıç hasta olmazdım.kızıma gecmese barı.zaten arada öksurugu var.elma kaynattım dun ıçınede bır kaşık soğan suyu koydum verdım kızıma
bu arada sebze corbalarıyla basım dertte.içiremıyorum kızıma 4-5 kaşık zorla alıyo ağlıyo.hep tarhanada verılmez kı..onu sevıyo....sizinkılerın çorbayla arası nasıl

Canim kizina sogan suyu vericeksen baska bisey ile karistirmadan vermeye calis arkasindan su veririsin.kusarsa falan zorlama tekrar vermek icin

once ben ıctım dayanamadım tadı çok kotuydu ondan karıstırıp verdım kıyamadım işe yaramazmı kı cnm
Evet canim tadı kötü ama içer kizin merak etme azcik agzu burnu eksir sadece.elma ile sicak su ile ne sekilde etkilesir bilemeyiz ondan dedim canim.sana da cok geçmiş olsyn.bebekler olduktan sonra tempon arttı eskisi kadar bakamuyoz kendimize haliyle hasta olmamiz normal

ınş bebısıme tekrrar gecmez.zaten öksurugu var ılerlemez ınş

ayaktamı sallıyordun daha once.nasıl bıraktırdın .darısı basıma

Evet canım ayakta salıyordum bi gece denedim uyurmu diye uyudu ama uyuturken ellerini pijamasının içine koyuyorum yoksa gözlerini ovuşturmaktan uyuyamıyo. Gündüz uykularında hala sallanıyor ama gece uykularında sallamıyorum bi de çok uykusu gelsin ben 17.00 dan sonra uyutmuyorum 22.00 da gece uykusuna yatırıyorum dene istersen sen de canım bence yapabilirsiniz :))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende ellerını mecbur kundak ggbı battanıyesıne sarıyorum ama benımkı hep saçlarını yolma peşinde birde benımkının uykusu çok hafıf.ellerını pijamasının ıçıne koyarsam çıkarırken uyanır o kadar dıyeyım:26: bazen çok uykusu gelıyo beşige yatırıyom nınnı soyluyom gülüyo deli kızım hop ayaga alıyom uyuyo

Nie bana cvp yazmiyorsunuz konu nerden açılıyor bulamıyorum

İmza

güldüğü zaman pes etme benim ki bazen konuşuyor bazen gülüyor bazen ağlıyor ama ben inatla Eee dıyıp Uyutuyorum. Hatta bazen kızıyorum anlıyor hemen kafasını çevirip uyuyor :) yarın akşam bi dene inat et. Küçücük veletlere yenilmeyelim :)

Günaydin arkadaşlar.
Oğlumun hastaligi tekrarladi demiştim o kadar antibiyotik kullanmanin üzerine.
Bu sefer hiç ilaç kullanmadım sadece soğan suyu verdim 1 çay kaşığı günde.daha 3kere verdim ve hiriltisi falan kalmadi mucize biseymis bu soğan suyu)))))
2 gün daha kullanmayi düşünüyorum ne de olsa antibiyotik te en az 5 gün kullanılıyor ya.
Cam rendede iki ileri geri rendeleyince hemen çıkıyor soganin suyu tulbente gerek kalmiyor çay kaşığı ile direkt verdim o anlayana kadar yutuyor zaten biraz kiziyor cizirdiyor ama geçiyor hemen.arkasindan da su veriyorum.

benımkınınde tekrarladı bende soğan suyu yaptım ama onu tek vermeye kıyamadım tatttım çok acıydı.elma kabugu ıyı dıyolarya onuda kaynattım beraber verdım.banada ıyı geldı valla.ama devam etmedım 2 gun yaptım.etsem mıı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…