ben zaten bu yazıyı aman sakın ilaç içirmeyin diye paylaşmadım. Antibiyotiği içirin tamam ama hemen içirmeyin. Ilk gün deneyin, soğan denilen sebze, antibiyotik denilen bebeklerimizin bağışıklığını ve bağırsaklarını mahveden ilaçtan iyidir bence. Ama inatçı kulak iltihabı için birşey diyemem tabiki. Soğandaki amaç, enfeksiyonu etkisiz hale getirmek. Yazıda da zaten antibiyotiği genel anlamda eleştiriyor
doktorlar da zaten hemen alışmış en kolay yolu antibiyotik diye hiç küçük müçük demiyorlar, veriyorlar. Annelerimiz hatırlıyordur.biz bebekken bu kadar antibiyotik içtik mi? Yurtdışında bile antibiyotiğe sınırlama koymuşlarken biz de dahil neden bu kadar çok kullanıyoruz? Antibiyotik içtiğimiz zaman ya da içirdiğimiz zaman dikkat edin, bağırsaklar bozuluyor çünkü bağırsaklarımızdaki faydalı bakteriler de ölüyor. Internette bu antibiyotikle ilgili bir sürü yazı var aslında..
Zaten boğaz iltihabı ve akıntı artarsa bu, kulağa da vuruyor. Akıntı olduğu gibi kulak yoluna geçiyor ve orada iltihaplanmaya sebep oluyor doktordan öğrendiğim kadarıyla
Maalesef ilaç bağımlısı olduk hepimiz. Eskiden bu kadar çeşitli ilaç mı yoktu yoksa alınmıyor muydu bilemiyorum. Biz bile başımız ağrısa hemen ilaç içiyoruz. Annelerimiz ninelerimiz ne yapıyordu ki? Onların tedavi şekilleri eminim ki daha etkiliydi!keske canım bebıslerımız hıc ılacla tanısmasa ama benım kızımda suan reflusunden dolayı bı surup bı de toz ılac kullanıyor..kulak demıssınız kucukken hatırlıyorum annem kulagıma soganı haclayıp koyardı sabaha agrı gecmıs ıltıhap akmış olurdu..allahım evlatlarımıza sıfa versın ıns
Selam kızlar iyi akşamlar. Uzun zamandır yazamıyorum size. İşe başladım. Ev iş çocuk derken sersem gibi oldum :)) bebeği emeklerden anneler varmış tebrik ediyorum :)) biz de daha tık yok topaç gibi yuvarlanıyoruz sadece. Bizdeki tek gelişme ve bence en büyük gelişme geceleri artık sallamadan uyuyor kuzum. Kendi odasında ninni söylüyorum en fazla 15 dkda uyuyor. Geceleri de 2 kere uyanıyor.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnm acıllerde bıle corapları çıkartmazlarmış drlar.beyne sınyal gönderıyomuş ayaklar. nette okumuştum bende
Kızlar çok fena grip oldum ya salya sümük dolanıyorum dün işten eve gittim kuzumun gözler küçülmüş suratını kaşıya kaşıya kızartmış hemen elini yüzünü yıkadım nane limon içirdik ben evde maskeyle dolaşıyorum bugün aradım annemi iyi bişeyi yok dedi inşaallah bulaşmaz ona ya soğan suyu okudum ne için içirdiniz bebeklere versemmiki?
ben gene hasta oluyorum kızlar ya.ev bana yaramıyo çalışırken hıç hasta olmazdım.kızıma gecmese barı.zaten arada öksurugu var.elma kaynattım dun ıçınede bır kaşık soğan suyu koydum verdım kızıma
bu arada sebze corbalarıyla basım dertte.içiremıyorum kızıma 4-5 kaşık zorla alıyo ağlıyo.hep tarhanada verılmez kı..onu sevıyo....sizinkılerın çorbayla arası nasıl
Canim kizina sogan suyu vericeksen baska bisey ile karistirmadan vermeye calis arkasindan su veririsin.kusarsa falan zorlama tekrar vermek icin
Evet canim tadı kötü ama içer kizin merak etme azcik agzu burnu eksir sadece.elma ile sicak su ile ne sekilde etkilesir bilemeyiz ondan dedim canim.sana da cok geçmiş olsyn.bebekler olduktan sonra tempon arttı eskisi kadar bakamuyoz kendimize haliyle hasta olmamiz normalonce ben ıctım dayanamadım tadı çok kotuydu ondan karıstırıp verdım kıyamadım işe yaramazmı kı cnm
Evet canim tadı kötü ama içer kizin merak etme azcik agzu burnu eksir sadece.elma ile sicak su ile ne sekilde etkilesir bilemeyiz ondan dedim canim.sana da cok geçmiş olsyn.bebekler olduktan sonra tempon arttı eskisi kadar bakamuyoz kendimize haliyle hasta olmamiz normal
ayaktamı sallıyordun daha once.nasıl bıraktırdın .darısı basıma
Evet canım ayakta salıyordum bi gece denedim uyurmu diye uyudu ama uyuturken ellerini pijamasının içine koyuyorum yoksa gözlerini ovuşturmaktan uyuyamıyo. Gündüz uykularında hala sallanıyor ama gece uykularında sallamıyorum bi de çok uykusu gelsin ben 17.00 dan sonra uyutmuyorum 22.00 da gece uykusuna yatırıyorum dene istersen sen de canım bence yapabilirsiniz :))
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende ellerını mecbur kundak ggbı battanıyesıne sarıyorum ama benımkı hep saçlarını yolma peşindebirde benımkının uykusu çok hafıf.ellerını pijamasının ıçıne koyarsam çıkarırken uyanır o kadar dıyeyım:26: bazen çok uykusu gelıyo beşige yatırıyom nınnı soyluyom gülüyo deli kızım hop ayaga alıyom uyuyo
Nie bana cvp yazmiyorsunuz konu nerden açılıyor bulamıyorum
İmza
Konu nasıl acılıyo biri bana söleyebilirmi yeniyimde
İmza
bende ellerını mecbur kundak ggbı battanıyesıne sarıyorum ama benımkı hep saçlarını yolma peşindebirde benımkının uykusu çok hafıf.ellerını pijamasının ıçıne koyarsam çıkarırken uyanır o kadar dıyeyım:26: bazen çok uykusu gelıyo beşige yatırıyom nınnı soyluyom gülüyo deli kızım hop ayaga alıyom uyuyo
Günaydin arkadaşlar.
Oğlumun hastaligi tekrarladi demiştim o kadar antibiyotik kullanmanin üzerine.
Bu sefer hiç ilaç kullanmadım sadece soğan suyu verdim 1 çay kaşığı günde.daha 3kere verdim ve hiriltisi falan kalmadi mucize biseymis bu soğan suyu)))))
2 gün daha kullanmayi düşünüyorum ne de olsa antibiyotik te en az 5 gün kullanılıyor ya.
Cam rendede iki ileri geri rendeleyince hemen çıkıyor soganin suyu tulbente gerek kalmiyor çay kaşığı ile direkt verdim o anlayana kadar yutuyor zaten biraz kiziyor cizirdiyor ama geçiyor hemen.arkasindan da su veriyorum.