merhaba canım öncelikle sanada geçmiş olsun. biz dr. umuzu değiştirdik ve şuan oğlum iyileşti. oğlum atopik egzama olmuş, ve bunu kullandığı antibiyotikler tetiklemiş olabilir dedi. ayrıca alerjik kırmızılıkları vardı ve dr d vitamini düzenli kullanıp kullanmadığımı sordu, d vit. eksikliği Allerjik reaksiyonları tetiklermiş ve ben kendim açıkçası çok önemsemiyordum güneşe çıkarırım falan diyordum ama yanlış yapıyormuşum çünkü güneşten yeterli alınamıyormuş takviye şartmış ah daha neler öğreneceğiz biz bu çocuklarla
Bizim de yanağımızda egzama var, bize de dr atopik egzama dedi, biraz hassas cildi varmış. Küçük bir yer bazen kızarıyor bazen sönüyor ama yanağının diğer yerlerine göre hafif pütürlü kuru. Doktorumuz bepanten sürmemi söyledi günde 3-4 kere, eğer geçmezse egzama ilaçlarını sürecekmişiz. Eski pütürlülüğü gitti devam ediyoruz kreme. Biz antibiyotik de kullanmadık hiç, d vitaminini ilk 2 ay ben de çok düzenli kullanmadım, sonrasında hergün kullandım. İnşallah geçer biran önce, size ilaç verdi mi?