güldüğü zaman pes etme benim ki bazen konuşuyor bazen gülüyor bazen ağlıyor ama ben inatla Eee dıyıp Uyutuyorum. Hatta bazen kızıyorum anlıyor hemen kafasını çevirip uyuyor :) yarın akşam bi dene inat et. Küçücük veletlere yenilmeyelim :)
kaç dakıkada uyudu cnm. benım sıpa beşiğe bı yatsın bı sağa bı sola dönup kuduruyo.düşün gene uyanınca saçlarını yolmaktan besıkte uyumuyo gene ayağıma alıyorumkesınlıkle denemem lazım senın yontemı
çok uykusu gelmeden yatırmıyorum canım ben 10da Gözler kapanmaya başlıyo elleri bağlayıp yatırıyorum kafası hiç durmuyo Sürekli sağa sola dönüyo Ayaklar havaya kalkıyo ama en geç 15dk sonra uyuyo. Sonra bi sıkıntısı yoksa 4-5 saat uyuyo. Dene bu gece mutlaka
denıcem cnm sagol pekı besıgını sallıyor musun.bırde saat ondan once son gündüz uykusunu kaçta uyuyo
ayrı odada yatağında Yatıyo canım benim kuzu yatağı sallanmıyo yatırdıktan sonra pişpiş yapıyorum Eee söylüyorum ve akşam Üstü 5ten sonra uyutmuyorum 10a kadar oyalıyorum
Ne oldugunu anlamadan yutuyor ki canim bişey olmaz. Ne kötü ilaclar icirdim ben onun yaninda bu minicik:)))benımkınınde tekrarladı bende soğan suyu yaptım ama onu tek vermeye kıyamadım tatttım çok acıydı.elma kabugu ıyı dıyolarya onuda kaynattım beraber verdım.banada ıyı geldı valla.ama devam etmedım 2 gun yaptım.etsem mıı:26:
Canim bazen bende yanında yatarak uyutuyorum.yuzumle oynuyo elimi tutuyo.sonra iki pis pis uyuyo.ama gece cok sik uyaniyorymuz bizkaç dakıkada uyudu cnm. benım sıpa beşiğe bı yatsın bı sağa bı sola dönup kuduruyo.düşün gene uyanınca saçlarını yolmaktan besıkte uyumuyo gene ayağıma alıyorumkesınlıkle denemem lazım senın yontemı
Ne oldugunu anlamadan yutuyor ki canim bişey olmaz. Ne kötü ilaclar icirdim ben onun yaninda bu minicik:)))
devam et ne olacakki ben 5gun verdim daha vermem artik.birdaha bişey olmazsa tabi.insallah olmaz
Canim bazen bende yanında yatarak uyutuyorum.yuzumle oynuyo elimi tutuyo.sonra iki pis pis uyuyo.ama gece cok sik uyaniyorymuz biz(((benim de sikinti bu.
cok uykusunun gelmesini bekle mutlaka.
Canim sogan suyunun iyi gelmesine sevindim.dedigin gibi toplamda 5 gune tamamlamak bana da mantıklı geldi.ben de yeni evume tasindim ama yerlesemedim.kendim de bronşit olmusum evime bir yerlessem besiye cekicem kendimi.Günaydin arkadaşlar.
Oğlumun hastaligi tekrarladi demiştim o kadar antibiyotik kullanmanin üzerine.
Bu sefer hiç ilaç kullanmadım sadece soğan suyu verdim 1 çay kaşığı günde.daha 3kere verdim ve hiriltisi falan kalmadi mucize biseymis bu soğan suyu)))))
2 gün daha kullanmayi düşünüyorum ne de olsa antibiyotik te en az 5 gün kullanılıyor ya.
Cam rendede iki ileri geri rendeleyince hemen çıkıyor soganin suyu tulbente gerek kalmiyor çay kaşığı ile direkt verdim o anlayana kadar yutuyor zaten biraz kiziyor cizirdiyor ama geçiyor hemen.arkasindan da su veriyorum.
Canim geçmiş olsun aman ihmal etme çünkü ben kendimi ihmal ettim bronşit olmuşum. Nane limon kaynat ihlamur ic bol c vitamini al oksuruk falan varmi.bence bi aile hekimine gozuk bakalim ne diyor.gunde bi kac tane sarimsak yiyebilirsin.bebeginde ne gibi belirtiler var yazarsan yardimci olmaya calisirim
kızlar konunuzla alakası yok ama tecrübelisiniz diye sormak istedim adetim 1 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ama hamileymişim gibi geliyor bana www.bebekbakiyorum.com diye bir forumda erken yapmışsın dediler bir de burda sorayım dedim, erken olduğu için çıkmamış olabilir mi lütfen yadım eder misiniz çok istiyorum
günaydın kızlarr yardımınıza ihtiyacım var
kızımın dün sabah dudaklarının kenarında bir kaç kırmızı benek vardı önemsemedim . akşam yatırırken baktığımda çenesinin altına doğru pana büyüklüğünde kırmızılıklar vardı ve kulaklarını arkasında falan bir kaç benek sabah işe gelirken baktığımda elinin içi kıpkırmızıydı ve sanki biraz şiş gibiydi sanırım birşey alerji yaptı yeni olarak kemikli kuzu boyun eti almıştım onu kaynattım azcık etindende koyup çorba yapmıştım ama çok yemedi 2 çorba kaşığı falan yedi . birde aslında yoğurt hep veriyodum ama ilk defa günlük sütten mayalayıp verdim haftasonu bide o var. acaba ne yapmış olabilir. iş yerinden bi arkadaşımda çilek verdinmi diye sordu. kızıma vermedim ama ben yedim haftasonu çilek sütümden geçmiş olabilirmi nasıl anlıcam şimdi
Canim sogan suyunun iyi gelmesine sevindim.dedigin gibi toplamda 5 gune tamamlamak bana da mantıklı geldi.ben de yeni evume tasindim ama yerlesemedim.kendim de bronşit olmusum evime bir yerlessem besiye cekicem kendimi.
kızlar konunuzla alakası yok ama tecrübelisiniz diye sormak istedim adetim 1 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ama hamileymişim gibi geliyor bana www.................... diye bir forumda erken yapmışsın dediler bir de burda sorayım dedim, erken olduğu için çıkmamış olabilir mi lütfen yadım eder misiniz çok istiyorum
günaydın kızlarr yardımınıza ihtiyacım var
kızımın dün sabah dudaklarının kenarında bir kaç kırmızı benek vardı önemsemedim . akşam yatırırken baktığımda çenesinin altına doğru pana büyüklüğünde kırmızılıklar vardı ve kulaklarını arkasında falan bir kaç benek sabah işe gelirken baktığımda elinin içi kıpkırmızıydı ve sanki biraz şiş gibiydi sanırım birşey alerji yaptı yeni olarak kemikli kuzu boyun eti almıştım onu kaynattım azcık etindende koyup çorba yapmıştım ama çok yemedi 2 çorba kaşığı falan yedi . birde aslında yoğurt hep veriyodum ama ilk defa günlük sütten mayalayıp verdim haftasonu bide o var. acaba ne yapmış olabilir. iş yerinden bi arkadaşımda çilek verdinmi diye sordu. kızıma vermedim ama ben yedim haftasonu çilek sütümden geçmiş olabilirmi nasıl anlıcam şimdi
kızlar merhaba
sıze bısey danıscam bebegım dogmadan once oyunparkı aldım sonrada kraftın elekrıklı sallanan besıgı var ondan aldım sallanan beşıkte 4 aylık olana kadar bebgım uyudu sonrada oyun parkına gecırım dedım 15/20 gun uyudu ama babası onu bırgun bızım yatagımıza aldı ve gıdış o gıdiş kzıım yanımızda yatmaya alıştı keske mobılya tarzı besık alsaydım dıyorum onun onundekı korkulugunu cıkartır yatgıma bırleştırır yatardım acaba sımdı o beşıklerden alsam fuzulimi olur acaba nasıl yapsamda kızımı bızım yatagımızdan ayırsam
Aslında alerji yapacak bir şeyde vermemişsin.. Korkutmak istemem ama su çiçeği olabilir ...
kızlar merhaba
sıze bısey danıscam bebegım dogmadan once oyunparkı aldım sonrada kraftın elekrıklı sallanan besıgı var ondan aldım sallanan beşıkte 4 aylık olana kadar bebgım uyudu sonrada oyun parkına gecırım dedım 15/20 gun uyudu ama babası onu bırgun bızım yatagımıza aldı ve gıdış o gıdiş kzıım yanımızda yatmaya alıştı keske mobılya tarzı besık alsaydım dıyorum onun onundekı korkulugunu cıkartır yatgıma bırleştırır yatardım acaba sımdı o beşıklerden alsam fuzulimi olur acaba nasıl yapsamda kızımı bızım yatagımızdan ayırsam