2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kaç dakıkada uyudu cnm. benım sıpa beşiğe bı yatsın bı sağa bı sola dönup kuduruyo.düşün gene uyanınca saçlarını yolmaktan besıkte uyumuyo gene ayağıma alıyorum kesınlıkle denemem lazım senın yontemı

çok uykusu gelmeden yatırmıyorum canım ben 10da Gözler kapanmaya başlıyo elleri bağlayıp yatırıyorum kafası hiç durmuyo Sürekli sağa sola dönüyo Ayaklar havaya kalkıyo ama en geç 15dk sonra uyuyo. Sonra bi sıkıntısı yoksa 4-5 saat uyuyo. Dene bu gece mutlaka

denıcem cnm sagol pekı besıgını sallıyor musun.bırde saat ondan once son gündüz uykusunu kaçta uyuyo

denıcem cnm sagol pekı besıgını sallıyor musun.bırde saat ondan once son gündüz uykusunu kaçta uyuyo

ayrı odada yatağında Yatıyo canım benim kuzu yatağı sallanmıyo yatırdıktan sonra pişpiş yapıyorum Eee söylüyorum ve akşam Üstü 5ten sonra uyutmuyorum 10a kadar oyalıyorum

ayrı odada yatağında Yatıyo canım benim kuzu yatağı sallanmıyo yatırdıktan sonra pişpiş yapıyorum Eee söylüyorum ve akşam Üstü 5ten sonra uyutmuyorum 10a kadar oyalıyorum

tamam cnm sagol.benımkı 7 de uyumazsa huzursuz oluyo.akşamda 10.30 gbı yatırıyorum.

Ne oldugunu anlamadan yutuyor ki canim bişey olmaz. Ne kötü ilaclar icirdim ben onun yaninda bu minicik:)))
devam et ne olacakki ben 5gun verdim daha vermem artik.birdaha bişey olmazsa tabi.insallah olmaz
Canim bazen bende yanında yatarak uyutuyorum.yuzumle oynuyo elimi tutuyo.sonra iki pis pis uyuyo.ama gece cok sik uyaniyorymuz biz(((benim de sikinti bu.
cok uykusunun gelmesini bekle mutlaka.

benımkıde bazen çok sık uyanıyo bazen 2 kere .hıç bellı olmuyo yanı.bırde bugun uyurken horluyo gbı ses cıkardı yavrum neden acaba .aslında öksurugude yok şukur ama hırıltı var az sankı.yarın dr kontrolumuz var zaten bı sorayım dra

Canim sogan suyunun iyi gelmesine sevindim.dedigin gibi toplamda 5 gune tamamlamak bana da mantıklı geldi.ben de yeni evume tasindim ama yerlesemedim.kendim de bronşit olmusum evime bir yerlessem besiye cekicem kendimi.

günaydın kızlarr yardımınıza ihtiyacım var

kızımın dün sabah dudaklarının kenarında bir kaç kırmızı benek vardı önemsemedim . akşam yatırırken baktığımda çenesinin altına doğru pana büyüklüğünde kırmızılıklar vardı ve kulaklarını arkasında falan bir kaç benek sabah işe gelirken baktığımda elinin içi kıpkırmızıydı ve sanki biraz şiş gibiydi sanırım birşey alerji yaptı yeni olarak kemikli kuzu boyun eti almıştım onu kaynattım azcık etindende koyup çorba yapmıştım ama çok yemedi 2 çorba kaşığı falan yedi . birde aslında yoğurt hep veriyodum ama ilk defa günlük sütten mayalayıp verdim haftasonu bide o var. acaba ne yapmış olabilir. iş yerinden bi arkadaşımda çilek verdinmi diye sordu. kızıma vermedim ama ben yedim haftasonu çilek sütümden geçmiş olabilirmi nasıl anlıcam şimdi

Teşekkür ederim canım,bu soğan suyu nasıl mücize perşembe günü resmen dökülüyordum,oğlumda ara ara hapşuruyordu eve gidince bi kavonaza bi tane soğan 2 diş sarımsağı doğrayıp iki su bardağı kaynar su koyup beklettim içireceğim zaman azcık limon sıktım sonraki gün çay kaşığının ucundan bala bandırıp limon sıktım yine içti ve gerçekten hastada olmadı aksırık hapşuruk geçti iyiki varsınız sizler yaa

kızlar konunuzla alakası yok ama tecrübelisiniz diye sormak istedim adetim 1 gün gecikti test yaptım negatif çıktı ama hamileymişim gibi geliyor bana www.bebekbakiyorum.com diye bir forumda erken yapmışsın dediler bir de burda sorayım dedim, erken olduğu için çıkmamış olabilir mi lütfen yadım eder misiniz çok istiyorum

Idrar test icin erken olabilir hcg hormonu önce kana sonra idrara geçer o yuzden cikmyabilir en kesin sonuc kan testi.Rabbim gönlünce verir inşallah

yoğurt alerjisi olabilir, geçen hafta 6 aylık kontrolüne gittiğimizde doktorumuz bize ek gıdalara başlama konusunda liste ve bilgi verdi. Yoğurt için günlük pastorize sütten mayalayıp verebilirsin dediğinde şunu da söyledi, ağzının kenarında etrafında kırmızılıklar olabilir, bu süte karşı alerjisi var demektir dedi. Sen yine de gözlemle, 1-2 gün yoğurt verme geçmezse doktoruna sorarsın.

Canim sogan suyunun iyi gelmesine sevindim.dedigin gibi toplamda 5 gune tamamlamak bana da mantıklı geldi.ben de yeni evume tasindim ama yerlesemedim.kendim de bronşit olmusum evime bir yerlessem besiye cekicem kendimi.

Hayirli olsun canım. Rabbim sağlıklı huzurlu oturmayi nasip etsin.
Cok geçmiş olsun.zor iş taşın yerles.dikkat et salihamiza o da hastalanmasin aralarda.

kızlar merhaba

sıze bısey danıscam bebegım dogmadan once oyunparkı aldım sonrada kraftın elekrıklı sallanan besıgı var ondan aldım sallanan beşıkte 4 aylık olana kadar bebgım uyudu sonrada oyun parkına gecırım dedım 15/20 gun uyudu ama babası onu bırgun bızım yatagımıza aldı ve gıdış o gıdiş kzıım yanımızda yatmaya alıştı keske mobılya tarzı besık alsaydım dıyorum onun onundekı korkulugunu cıkartır yatgıma bırleştırır yatardım acaba sımdı o beşıklerden alsam fuzulimi olur acaba nasıl yapsamda kızımı bızım yatagımızdan ayırsam

eczanede satılan hassas testler var 1 gun bıle gecınce hemen bellı oluyor onlardan alabılırsın

Aslında alerji yapacak bir şeyde vermemişsin.. Korkutmak istemem ama su çiçeği olabilir ...

canım bebekler çabuk unutuyolar yeterki sen iste iki gece ayrı yatırsan ayrı yatmaya alışır sen merak etme ayrı bir beşik alamna gerek yok bence

Aslında alerji yapacak bir şeyde vermemişsin.. Korkutmak istemem ama su çiçeği olabilir ...

dün eve gittiğimde kızımın yüzü vücudu bölge bölge kızarmıştı kulaklarına varana kadar hemen aldım doktora götürdüm alerjiymiş gerçekten ama ne alerjisi olduğunu teker teker keserek anlıcaz doktor ilk çilek üzerinde durdu bi ilaç verdi dün onu verdim anında kesti kızarıklığını

cnm daha kuçuk alışır bırkac gun mızmızlar sadece.yataga alıştırmak kötu.devam etme sakın

Arkadaşlar oğlumda geçenlerde idrarda enfeksiyon çıkmıştı bakteri yani, bir hafta antibyotik kullandık sonra tekear kültür yaptırdım kontrol için geçmemiş aynı, tekrar antibiyotk verdi doktor aynı doz, mecbur kullanıyorum ama üzülüyorumda bu kadar kullanınca, antbiyotikten sonra sünnet ettirn dedi doktor bakalm ciddi bi sıkıntı yaratırmı acaba bu bakteri??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…