ben zaten bu yazıyı aman sakın ilaç içirmeyin diye paylaşmadım. Antibiyotiği içirin tamam ama hemen içirmeyin. Ilk gün deneyin, soğan denilen sebze, antibiyotik denilen bebeklerimizin bağışıklığını ve bağırsaklarını mahveden ilaçtan iyidir bence. Ama inatçı kulak iltihabı için birşey diyemem tabiki. Soğandaki amaç, enfeksiyonu etkisiz hale getirmek. Yazıda da zaten antibiyotiği genel anlamda eleştiriyor
doktorlar da zaten hemen alışmış en kolay yolu antibiyotik diye hiç küçük müçük demiyorlar, veriyorlar. Annelerimiz hatırlıyordur.biz bebekken bu kadar antibiyotik içtik mi? Yurtdışında bile antibiyotiğe sınırlama koymuşlarken biz de dahil neden bu kadar çok kullanıyoruz? Antibiyotik içtiğimiz zaman ya da içirdiğimiz zaman dikkat edin, bağırsaklar bozuluyor çünkü bağırsaklarımızdaki faydalı bakteriler de ölüyor. Internette bu antibiyotikle ilgili bir sürü yazı var aslında..
Zaten boğaz iltihabı ve akıntı artarsa bu, kulağa da vuruyor. Akıntı olduğu gibi kulak yoluna geçiyor ve orada iltihaplanmaya sebep oluyor doktordan öğrendiğim kadarıyla
keske canım bebıslerımız hıc ılacla tanısmasa ama benım kızımda suan reflusunden dolayı bı surup bı de toz ılac kullanıyor..kulak demıssınız kucukken hatırlıyorum annem kulagıma soganı haclayıp koyardı sabaha agrı gecmıs ıltıhap akmış olurdu..allahım evlatlarımıza sıfa versın ıns