2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kızımın bacak kat yerleri ve poposu sürekli kızarıyor.pişik değil ama farklı. neden olduğunu anlamadım sizce neden olmuştur geçirmek için ne yapabilirim

merhaba kızlar hamileliğimden beri sizleri takip ediyorum, herkezi tanıyor gibiyim yazmak şimdiye kısmetmiş. 30 eylülde doğum yaptım. tosuncuk bir oğlum var 72 cm 11 kg. 2 aydır hastalıklardan kurtulamıyoruz. ateşle başladık sonra grip sonra idrar yolu enfeksiyonu...ve tabiki envayi çeşit ANTİBİYOTİK şimdide yavrumun göğüs bölgesi boyununun altı koltuk altı kızmızılıklar oldu pişik gibi ama minik sivilceler var üpür üpür cildi ve kaşınıyorlar. yavrum yine ilaç kullanıyoruz ama 2 haftadır geçmek bilmedi. daha altı aylık ama okada çok ilaç kullandıkki kullandıklarıma mı yanayım geçmek bilmez yavrum kaşınır uyuyamaz onamı yanayım. moralim çok bozuk anne olmak ne zormuş

Oncelikle gecmisler olsun.tez vakitte iyilesir insallah. Facebook da sorumlu ebeveynler platformu adinda bir grup var orada hastaliklar için dogal yollar dogal ilaçlar bulabilirsiniz. Mesela ben bi hafta önce kizim soğuk alginligi ve öksürük vardi hiç ilaç kullanmadan atlattik.sukurler olsun.dogal ilac yaptım kizima ve 2 gunde cevap aldik.annelik gerçekten cok zor ama anneler kuvvetlidir sevginin gucu kat be kat gucluluk katiyor.allaha emanet olun.

Son düzenleme:

öncelikle hoş geldin canım. Anne olmak çok zor ve o kadar dagüzel.Aynı durum bizde de var. sürekli hastalık sürekli ilaç.Ne kadar korursak o kadar hasta oluyorlar.Ben de senin gibi kendimi çok üzdüm ben iyi bir anne değilmiyim diye düşündüm.ama alakası bile yok tamamn bağışıklık sistemleriyle alakalı.DOktorun verdiklerini kullan hakiki zeytinyağı denyebilirsin ya da bepanthol. inş tez zamanda geçer.Birde burda kocaman bir aile olduk. insan kendini iyi hissediyor aynı sorunları sadece kendisinin yaşamadığını görünce.

ilgin için teşekkürler canım. bende ilaçsız halledebilmeyi okadar çok isterdim ki. daha çok ufacık ve okadar çok ilaç içtiki içim parçalanıyor.

teşekkürler canım. herşeyi deniyoruz inşallah kurtululalım şu illetten.içim parçalanıyor.

ilgin için teşekkürler canım. bende ilaçsız halledebilmeyi okadar çok isterdim ki. daha çok ufacık ve okadar çok ilaç içtiki içim parçalanıyor.
Canim benim kizimda 6 aylik.mutlaka hasta oldugumuzda ilac kullanicaz muhim olan gereksiz antibiyotik kullanimindan kacinmak.benim aile hekimim grip nezlede antibiyotik yaada ilac kullandirmayi onermez.yazar reçete ama beni bilgilendirir.viral hastalıklarda antibiyotik işe yaramaz der .

günaydın hanımlar
dün 6.ay aşımızı olduk akşam ateşlenmedi ama sabah 6.30 dan beri ateş düşmüyor 38.5 kadar cıktı ılık duş aldırdım alnına koltuk altına ıslak bez koydum ama tam olarak düşmedi minoset de verdim en son care fitil vermek ama vermek istemiyorum şuan ateş 37.4 ne yapayım kızlar bi akıl verin bana sizin bebişler ateşlendimi aşı sonrası

Bir cay kasigi limon suyunu bir çay kaşığı su ile karıştırın verin.emziriyorsan sık sık emzir

merhaba 6.ay asimizda ates cikmadi ancak drun ates icin onerdigi sadece suyla islatilmis minik bezlerin eklem bolgelerine konmasi bacak aralarina diz arkalarina dirseklere ve alnina.bunu deneyin ates dusurucuyu 6 saatten once vermeyin.dr bebeklerin 40 dereceye kdr sicak atese dayanikli olduklarini ancak ates dusurucuyu sik verirsek soguk hawaleye neden olacagini ve asil bundan kirktuklarinj soyledi.bol bol su icir.atesi inatla dwm ediyorsa herseye ragmen dusmuyorsa 38 in uzerine cikarsa gitik ver oda olmadi hastaneye goturun.bnm drum bunlari soylemisti ins tez vakitte duser bebisinizin atesi cok gecmis olsun

Canım geçmiş olsun.Benim kızımda da birkaç haftadır boynunda o kızarıklıklardan var.Sabah geçmiş gibi oluyor ama gün içinde oldukça kızarıyor.Aile hekimimiz hametan yazdı bize.Alerji değildir dedi.Ancak ben yün giysiye yani yelek vs ki onları da mümkün olduğunca tüysüz ona zarar vermeyecek iplerden örülmüş olanları ve ya penye giydiriyorum .Ama henüz geçmedi.Bu arada az önce verdiğim demir damlasının yan etkilerini okurken böyle bişey okudum kaşıntı kızarıklık diyor.Birkaç gün demiri kesip sonucu görmeye karar verdim.

limon suyu denedim ama pek etkili olmadı cnm....sizde ateş oldu mu aşı sonrasında

Canım geçmiş olsun.Hemşiremizin bize söylediği bu aydaki aşılar ateş yapmaz dedi.Hepatit falan vuruldu çünkü.Bu aşılar ateş yapmaz dedi.nitekim bizim ateşimiz olmadı.Senin bebişin diş çıkarıyor olmasın.Aşı vurulduğu gece benim kızımda çok sık uyandı biraz daha huysuzdu ancak biz akabinde diş çıkardık belkide huysuzluğumuz ondandı.

teşekkür ederim canım...bana hic böyle bi açıklama yapmadı doktor düşüremeyince acile gittik 3 gün ateş olur dedi şurup verdi ve fitil verdi fitil kullanmadım ama ateşden korktuğum için şurubunu verdim

teşekkür ederim cnm ama aşıdan sonra ateş oldu diş aklıma gelmedi hiç cok nazlandı dünden beri...bizede ebe ateş yapmaz dedi daha öncekiler yapmadı bu geceyi de hayırlısıyla atlatırsak iyi olacak :)

öğretmenlere sut ıznı yok

süt izni sınıf öğretmeni de olsanız yarım gün de çalışsanız var canım ben bir kaç örneğine şahit oldum. Benim müdürüm de yok dedi ama git emzir gel dedi sonra. şu an bir ders emzirmek için eve geliyorum. Açılan davalarda da kazanan örnekler var

bızdede 6 ay aşısı ates yapmadı.yavrum grıpken ateşlenmişti. ben salak gbı çorabını çıkadım meğer ateslıken çorap gıydırılırmış.neler oğreneceğiz valla.ilk bebek tecrubesızlık çok zormuş:26: bolbol ılık suyla bez ıslatıp alnına koymuştum o ıyı geldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…