2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşımın tavsıyesı bende daha denemedim ama cok mantıklı geldı....kemikli eti alıp haşlamış suyunu dolaba atmış...et suyunda sebzelerı haşlayıp ustune dereotu koyup vermıs cok sevmıs bebeğı...ben yayla çorbası balkabağı çorbası mercımek çorbası brokoli çorbası verdım.pekmez ve cevız içini de muhallebısını katıyorum

Slm tatlim kizin hastaydi merak ettim nasil oldu. Iyidir inşallah.

Kızım biraz daha iyi. Doktora götürdük soguk alginligi birazda kulak da kizariklik var dedi.bi antibiyotik bide peditus yazdi ama biraz bekle durumu kötüye giderse ver dedi.bende soganin suyunu sıktım gunde iki kez bir cay kasigi verdim ogun hpsuruk kesildi.ogece yatarkn kendim iki diş sarimsak yedim.o gece bi iki saat öksürükten uyanıyor du.sonra sarimsak sute gecince rahat edip uyudu amma ben kotu oldum 4 gundur yatıyorum oksuruk halsizlik ama kizim daha iyi.ihlamur elma nane kaynatip iciyom.

kahvaltıyı nasıl veriyorsun? benim oğlum da kahvaltı istemiyordu. 2 gündür yiyor. daha önce peyniri yumurtayı ayrı ayrı ezip yedirmeye çalışıyordum yemiyordu. şimdi 2 gündür yumurta sarısı-peynir-ceviz-1çay kaşığı zeytinyağı-mamayı karıştırıp veriyorum. maşallah çok güzel yiyor. denemediysen bir de böyle dene bakalım

Aynen karıştırp veriyorum ama yemiyo sabah 7buçukta uyanıyo 12 ye kadar anca 2 kaşık yiyo anlamadım,öğlen olunca da çorba veriyorm artık.

soğan suyu öksurugemı ıyı gelıyomuş. bebişine mı verdın zararı yokmuymuş. ne bılım kuçuklerya korkuyo ınsan.bızımkının gene öksurugu başladı sanki bende versemmı

soğan suyu öksurugemı ıyı gelıyomuş. bebişine mı verdın zararı yokmuymuş. ne bılım kuçuklerya korkuyo ınsan.bızımkının gene öksurugu başladı sanki bende versemmı

Yok oksuruge iyi gelmiyor dogal antibiyotikmis doktorum antibiyotik verince ilaci alabiliyorsa onuda alir diye dusundum zaten bu öneriyi kullanan bi anneden aldim.tabii hersey verilmiyor bal in belli bi yaş altina yasak olmasi gibi.sen yanlis hatirlamiyorsam emziriyordun.kendin gunde iki diş sarimsak ye.anlattigom gibi sarimsak yedigim gece öksürük azaldi.gogsune sicak havluda mutlaka koy.ben dogal yontemler denedim ama once aile hekimime goturup hastaligi neymis onu ogrendim.soguk alginligi deyince bunlari gonul rahatligiyla denedim.ben peditus kullanma taraftari degilim cunku icinde parapen var.viral hastaliklarda da antibiyotik ler cok işe yaramaz bunu da doktorum soylemisti.doktor konusunda ona guvenebilmek cok onemli.cok ilac heleki antibiyotik yazmak onun icin son care.bu yuzden dogal yontemler kullanirken ıcim rahat oluyor esimde sagolsun destekliyor bu dusuncemi

sarımsaktan nefret ederım ben ya nasıl yıycem.ama soğan suyu zarar vermıyosa ıçıreyım bebeğime.inş ilerlemez

sarımsaktan nefret ederım ben ya nasıl yıycem.ama soğan suyu zarar vermıyosa ıçıreyım bebeğime.inş ilerlemez

Ahh ahh o kokusu bitiriyor adami ama işte kizimin o hallerini görünce ogure ogure yedim.soba varsa evinde kabugunu soymadan sobanin uzerine koy o kabugunu atincada yiyebilirsin daha kolay oluyor oyle.cig gine yiyebilsen super olurdu..ben su an bir zararini gormedim kizimda mubarek hopurderek yedi desem yalan olmaz sadece surati degisti biraz ardindan ilik su vermeyi unutma

sebzeli etli cigerli tavuklu bakliyatlı çeşitli ekleyerek yediriyorum kızıma çokta seviyor arada un kavurup kendimize yaptığım gibi domates çorbası yapıyorum biraz katı seviyor aradada yoğurt çorbası yapıyorum un yumurta derken öğün oluyor. eger cicibebeyle yapıyosan kahvaltıyı çok tatlı sevmiyodur benim kızımda kahvaltıyı zoraki yerdi milupa tahıllı ballı kahvaltısını aldım içine peynir tereyağı ceviz yumurta pekmez ekliyorum seviyor sadede verebiliyosun bi dene

benımkıde cıcıbebeyı severek yıyo ama hep onu vermek ıstemıyorum.tahıllı ballıyı bende alayım barı

kızlar selammm nasılsınızz :):):) hava çok güzelll ben yaz geliyo diye çok heyecanlıyım bebişlerimizle ilk yazımız badilerimizi giyip tay tay dolaşcaz evin içinde çok hoş değil mi ? kat kat giyinmicez artık ısırılcak öpülcek her yeri açık olcak

canım bende dun yayla çorbası yaptım çok sevdı çok sukur tavuk çorbası tarhana yapıyorum severek yıyıyo

aleykum selam canım sukur bız ıyıyız evet havada çok guzel gecen hastahane donusu heyecanlandım kızmı gezdırdım eve geldık burnu akıyo hapsırıyo:)

evet totoşunu öpcem durcam yazın fıstıgımın ama yaz demek kılolar demek offffff

eweeeeeeeeeetttt ya keşke tombik tombik olsalarda yesek onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…