evet totoşunu öpcem durcam yazın fıstıgımınama yaz demek kılolar demek offffff
evet yaa orasını düşünmedim ben ama göbekler fora yaninapıcaz ben evde pilates yapmaya başladım ama işe yararmı bilmiyorum
evet yaa orasını düşünmedim ben ama göbekler fora yaninapıcaz ben evde pilates yapmaya başladım ama işe yararmı bilmiyorum[/Q
fazla kılonuz kaldımı ...benım hala var son 3 weremıyorum.işe başlamadığım için canım sıkıldıkça yıyorum ama spor yapıyorum
evet yaa orasını düşünmedim ben ama göbekler fora yaninapıcaz ben evde pilates yapmaya başladım ama işe yararmı bilmiyorum[/Q
fazla kılonuz kaldımı ...benım hala var son 3 weremıyorum.işe başlamadığım için canım sıkıldıkça yıyorum ama spor yapıyorum
CANIM GENE 3 KILO KALMIS SENDE BEN 57 ILE HAMILE KALDIM SIMDILERDE 63 64 ÇIKIYORUM VERMEM GEREK KIYAFETLERIM OLMUYO
aslına yekünde benim fazla kilom kalmadı ama göbeğim var hele yemek yiyince 4-5 aylık oluyorum:) sıkılaşmam lazım bacaklarım falan dökülüyo sanki sizinde öylemi
CANIM GENE 3 KILO KALMIS SENDE BEN 57 ILE HAMILE KALDIM SIMDILERDE 63 64 ÇIKIYORUM VERMEM GEREK KIYAFETLERIM OLMUYO
bende 57 ıle kaldım 60 kıloyum suan ama kararlıyım werecegım...
Kızım biraz daha iyi. Doktora götürdük soguk alginligi birazda kulak da kizariklik var dedi.bi antibiyotik bide peditus yazdi ama biraz bekle durumu kötüye giderse ver dedi.bende soganin suyunu sıktım gunde iki kez bir cay kasigi verdim ogun hpsuruk kesildi.ogece yatarkn kendim iki diş sarimsak yedim.o gece bi iki saat öksürükten uyanıyor du.sonra sarimsak sute gecince rahat edip uyudu amma ben kotu oldum 4 gundur yatıyorum oksuruk halsizlik ama kizim daha iyi.ihlamur elma nane kaynatip iciyom.
Kizlar oğlumun hastalığı tekrarladi.
Yine balgami var sesi tuhaf çıkıyor. Oksuruyor.evde kongest var.oksuruk surubuda var.gecen hafta kullandik antibiyotik hemde kac kere.yine hasta oldu bu.doktora gitsem hemwn yine antibiyotik verecek.evde birseyler yapsammi ki.gecen hafta günlerce havada vermiştim. Offf hastaliktan kurtulamadik bir türlü
Arkadaşlar günaydın, bebişlerinize günde ne kadar su içiriyorsunuz? Benim oğlumun bir hafta sonra 7 ayı dolucak günlük yaklaşık 150 bazen 200 cc su içiyor,
hayatım boyunca 50kilonun üstüne hiç çıkmamıştım. 48 ile hamile kaldım, 64 ile doğum yaptım. şimdi 58 kiloyum. her yanım sarktı resmen. daha ilk bebekten çuvalladım. benim de spor yapmam lazım ama nasıl
Canim verdiğin ilaç ismini baktimda soğuk algınlığı grip gibi durumlarda kullaniliyormus.ben yaptiklarimi yazayim belki yapmak istersin.aile hekimim viral hastalıklarda antibiyotik işe yaramaz der.senin kullandığın antibiyotik ismini yazsana onu da bakayim bizimkiyle aynimi.sogani rendele ince tulbent ile sık o cikan suyu sabah aksam bi cay kasigi ver.oturdugun odaya da hir tane sogani dilimle basucunuza yakin yere koy.emziriyorsan kendin ozellikle aksam yatarken iki dis sarimsak ye.amann yiyemiyom deme alerjin yoksa.hava guzelse bi 5 dk temiz hava aldir balkona cama cikar.burnu aksa bile aspiratorle cek..agzini da bir caybardagina bir cay kasigi karbonat yarim cay kasigi tuz koy o karisimla ince tulbentle sil.
O karisimla sende gargara yap en yskin iletisimde olan sensin.istersen yattigi odada hali varsa kaldir bir sure o odayi sirkeli su ile sil.avrupada 6 yasindan kucuklere öksürük surubu verilmezmis.oksuruk vucudun mikrobu dışarı atma cabasiymis.kirilan kaburga yoksa oksuruk surubu kullanilmazmis.canim tez vakitte iyilesir insallah..
Ayyy cok Sağol canim.dediklerini yapacam hemen sogan beyaz sogan mi olacak kirmizi mi fark ediyormu.sarimsak yeri yaaa ne yapayim.cignemeden yutsam olmazmiki böyle bolsem birkaç parçaya...öksürük şurubu kullanmiyorum zaten balgam cokmasi için oksurmesi gerekiyormuş. Evet ilaç soğuk algınlığı ilaci onu veriyorum.antibiyotik şimdi kullanmiyorum gecen haftalarda hem igne olarak aldik olmadi serum olarak ta aldik.novates miydi ay hatirlamiyorumki evde kutu yok.