tatlım sağlık ocağında aşımızı yaptırdık .doktor kontrolüne dıyorum
Biz de dün 6.ay aşılarımızı olduk çok şükür çok sorun olmadan sabahı ettik...bunu da atlattık, gelsin sıradakiebemiz hala ek gıdaya geçişe karşı anne sütü her şeyini karşılıyo demek ki oğlunun gelişimi gayet iyi ağırdan al ek gıda vermeyi diyo..hele hele yumurtaya tamamen karşı..alerji riski yüksek yumurtada diyo..ben oğluma her sabah kahvaltı yaptırıyorum alerji falan olmadı..
bence artık ek gıdaya gecmelerı lazım boşver ebeyı sen.ama tabıkı anne sutu agırlıklı olcak
ayşe sen hangi ildesin
Canım sen istanbulun neresindesin bnm kız 16eylul dogumlu 4-5gun once kabardi simdi beliriyor yavaş yavaş anca çıkar
tuzladayım ama buluşucaksak orta bir yol bulunur:)
aşılarını yaptırdıysan başka önemli bişey yok rutin kontroller o kadar
canım ben izmirdeyım sen ?
arkadaşlar kızımın kakası çamur gıbı ya neden acaba
arkadaşlar kızımın kakası çamur gıbı ya neden acaba
kızlar kızım konuşmaya calışıyo.istem dışı anane dıyoaaa neee neee ne de deee çok guzel ya...her zaman yapmıyo yapsın dıye beklıyorum akşama kadar çok hoşuma gidiyo
evet ya cok tatlı oluyolar maşallah kuzularımıza.
kızlar bızımde sebze corbasıyla aaramız kotu.bırkaç kaşık zor verıyorum neysekı tarhana ıcıyo barı.ama tutmuyo galıba 2 saat sonra mama ıçıyo.sıksık beslemek ıstemıyom gaz olur dıye ama acıkıyo sanırımkı lüp lüp göturuyo
kızlar bızımde sebze corbasıyla aaramız kotu.bırkaç kaşık zor verıyorum neysekı tarhana ıcıyo barı.ama tutmuyo galıba 2 saat sonra mama ıçıyo.sıksık beslemek ıstemıyom gaz olur dıye ama acıkıyo sanırımkı lüp lüp göturuyo
Bizimki de gün içinde sadece kıymalı yaptığım sebze çorbasını içiyo birde elmapüreli yoğurt yiyo,kahvaltı da hiç yapmıyo normal mi? Başka ne verebilirm gün içinde gece yatmadan da pirinç unlu muhallebi veriyorm
Bizimki de gün içinde sadece kıymalı yaptığım sebze çorbasını içiyo birde elmapüreli yoğurt yiyo,kahvaltı da hiç yapmıyo normal mi? Başka ne verebilirm gün içinde gece yatmadan da pirinç unlu muhallebi veriyorm
kıymayı çiğden haşlama suyunamı atıyon nasıl yapıyon cnm
ben kahvaltı verıyom.2 saat sonra mama oğlen çorba( bazen mama) 2 saat sonra yoğurt akşamustu mama yada muhallebı akşama doğru bazen meyve(ya kendım yapyım yada bebelac meyve salatasını çok sevdı onu verıyom) akşam mama cnm