Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar hamileliğimden beri sizleri takip ediyorum, herkezi tanıyor gibiyim yazmak şimdiye kısmetmiş. 30 eylülde doğum yaptım. tosuncuk bir oğlum var 72 cm 11 kg. 2 aydır hastalıklardan kurtulamıyoruz. ateşle başladık sonra grip sonra idrar yolu enfeksiyonu...ve tabiki envayi çeşit ANTİBİYOTİK şimdide yavrumun göğüs bölgesi boyununun altı koltuk altı kızmızılıklar oldu pişik gibi ama minik sivilceler var üpür üpür cildi ve kaşınıyorlar. yavrum yine ilaç kullanıyoruz ama 2 haftadır geçmek bilmedi. daha altı aylık ama okada çok ilaç kullandıkki kullandıklarıma mı yanayım geçmek bilmez yavrum kaşınır uyuyamaz onamı yanayım. moralim çok bozuk anne olmak ne zormuş
merhaba kızlar hamileliğimden beri sizleri takip ediyorum, herkezi tanıyor gibiyim yazmak şimdiye kısmetmiş. 30 eylülde doğum yaptım. tosuncuk bir oğlum var 72 cm 11 kg. 2 aydır hastalıklardan kurtulamıyoruz. ateşle başladık sonra grip sonra idrar yolu enfeksiyonu...ve tabiki envayi çeşit ANTİBİYOTİK şimdide yavrumun göğüs bölgesi boyununun altı koltuk altı kızmızılıklar oldu pişik gibi ama minik sivilceler var üpür üpür cildi ve kaşınıyorlar. yavrum yine ilaç kullanıyoruz ama 2 haftadır geçmek bilmedi. daha altı aylık ama okada çok ilaç kullandıkki kullandıklarıma mı yanayım geçmek bilmez yavrum kaşınır uyuyamaz onamı yanayım. moralim çok bozuk anne olmak ne zormuş
Oncelikle gecmisler olsun.tez vakitte iyilesir insallah. Facebook da sorumlu ebeveynler platformu adinda bir grup var orada hastaliklar için dogal yollar dogal ilaçlar bulabilirsiniz. Mesela ben bi hafta önce kizim soğuk alginligi ve öksürük vardi hiç ilaç kullanmadan atlattik.sukurler olsun.dogal ilac yaptım kizima ve 2 gunde cevap aldik.annelik gerçekten cok zor ama anneler kuvvetlidir sevginin gucu kat be kat gucluluk katiyor.allaha emanet olun.
teşekkürler canım. herşeyi deniyoruz inşallah kurtululalım şu illetten.içim parçalanıyor.öncelikle hoş geldin canım. Anne olmak çok zor ve o kadar dagüzel.Aynı durum bizde de var. sürekli hastalık sürekli ilaç.Ne kadar korursak o kadar hasta oluyorlar.Ben de senin gibi kendimi çok üzdüm ben iyi bir anne değilmiyim diye düşündüm.ama alakası bile yok tamamn bağışıklık sistemleriyle alakalı.DOktorun verdiklerini kullan hakiki zeytinyağı denyebilirsin ya da bepanthol. inş tez zamanda geçer.Birde burda kocaman bir aile olduk. insan kendini iyi hissediyor aynı sorunları sadece kendisinin yaşamadığını görünce.
Canim benim kizimda 6 aylik.mutlaka hasta oldugumuzda ilac kullanicaz muhim olan gereksiz antibiyotik kullanimindan kacinmak.benim aile hekimim grip nezlede antibiyotik yaada ilac kullandirmayi onermez.yazar reçete ama beni bilgilendirir.viral hastalıklarda antibiyotik işe yaramaz der .ilgin için teşekkürler canım. bende ilaçsız halledebilmeyi okadar çok isterdim ki. daha çok ufacık ve okadar çok ilaç içtiki içim parçalanıyor.
günaydın hanımlar
dün 6.ay aşımızı olduk akşam ateşlenmedi ama sabah 6.30 dan beri ateş düşmüyor 38.5 kadar cıktı ılık duş aldırdım alnına koltuk altına ıslak bez koydum ama tam olarak düşmedi minoset de verdim en son care fitil vermek ama vermek istemiyorum şuan ateş 37.4 ne yapayım kızlar bi akıl verin bana sizin bebişler ateşlendimi aşı sonrası
Bir cay kasigi limon suyunu bir çay kaşığı su ile karıştırın verin.emziriyorsan sık sık emzir
günaydın hanımlar
dün 6.ay aşımızı olduk akşam ateşlenmedi ama sabah 6.30 dan beri ateş düşmüyor 38.5 kadar cıktı ılık duş aldırdım alnına koltuk altına ıslak bez koydum ama tam olarak düşmedi minoset de verdim en son care fitil vermek ama vermek istemiyorum şuan ateş 37.4 ne yapayım kızlar bi akıl verin bana sizin bebişler ateşlendimi aşı sonrası
sınıf öğretmeni arkadaşlar süt izni kullanıyor musunuz?
limon suyu denedim ama pek etkili olmadı cnm....sizde ateş oldu mu aşı sonrasında
merhaba 6.ay asimizda ates cikmadi ancak drun ates icin onerdigi sadece suyla islatilmis minik bezlerin eklem bolgelerine konmasi bacak aralarina diz arkalarina dirseklere ve alnina.bunu deneyin ates dusurucuyu 6 saatten once vermeyin.dr bebeklerin 40 dereceye kdr sicak atese dayanikli olduklarini ancak ates dusurucuyu sik verirsek soguk hawaleye neden olacagini ve asil bundan kirktuklarinj soyledi.bol bol su icir.atesi inatla dwm ediyorsa herseye ragmen dusmuyorsa 38 in uzerine cikarsa gitik ver oda olmadi hastaneye goturun.bnm drum bunlari soylemisti ins tez vakitte duser bebisinizin atesi cok gecmis olsun
Canım geçmiş olsun.Hemşiremizin bize söylediği bu aydaki aşılar ateş yapmaz dedi.Hepatit falan vuruldu çünkü.Bu aşılar ateş yapmaz dedi.nitekim bizim ateşimiz olmadı.Senin bebişin diş çıkarıyor olmasın.Aşı vurulduğu gece benim kızımda çok sık uyandı biraz daha huysuzdu ancak biz akabinde diş çıkardık belkide huysuzluğumuz ondandı.
öğretmenlere sut ıznı yok