ya kızlar bizim daha dişimiz çıkmadı dişi çıkmayan var mı geçmi kaldıben d vitaminini çok sağlıklı kullanmadım unuttum vermeyi falan çok onunla alakalı olabilir mi hepiniz düzenli kullandınızmı
selam canım sağol paylaşımın için . benim kızımda küçük beşikte yatıyo ve artık çok uyanmaya başladı . acaba bizimkidemi küçük geliyo kendi odamız var ama cesaret edemiyoruz odamıza geçrmeye. sen ayırdınmı odayı. bide küçük beşiğimiz sallanıyo ama büyük beşik karyola sallanmıyo korkuyorum
Benim kucuk beskte sallanyodu ama sallayarak uyumadi hc buyuk besikte buyuyen besik we sallanmiyo aynen.daha odayi ayirmadik cocuk odasnda yatiyoruz bizde alisana kadar baktim bebegmin uyku duzeni boyle gidiyor oyle ayircam bide anladim ki biz uykuda donuyorz fln konusyoruz esmle bizm sesmzdende rahatsz oluyo bende korkuyorum ama odayi ayirinca eminim daha rahat uyucak bebism korkma o yuzdn.inan gunduz uykumuz hc yoktu o bile duzeldi kuzum rahat etti uyudu bi dene sende sonucu yaz
geçmiş olsun size de.akciğer ve kalbi arasındaki arter damarları ters doğdu, onların yeri değişti (arterial switch),açık kalp ameliyatı oldu yaniumarım gerek kalmaz ameliyata,Allah şifa versin.tam olarak sorun nedir?
cnm naptın hangı drda karar kıldın.bu arada bebısıne ıdrar tahlılı yapıldımı daha once cnm.benım drum ıstahsız olan bebeklerde kılo almayan bebeklerde ısterız tahlılı demıştıde....
Mama veriyorum dediydi n ya ben yetmiyor sandım kizina ondan yazdiydim.masallah o kadar sutun varsa.
ben de d vitamini kullanmadim bizimde disimiz cikmadi.bunye meselesi benceya kızlar bizim daha dişimiz çıkmadı dişi çıkmayan var mı geçmi kaldıben d vitaminini çok sağlıklı kullanmadım unuttum vermeyi falan çok onunla alakalı olabilir mi hepiniz düzenli kullandınızmı
anladim canim.desene mama da alsa almiyor kilo.bobreklerinden kaynaklidir belki kilo alimianlamıyorum ıste canım sutum akıyo kızımı ıstedıgı herzaman emzırdım fakat kılo almadı zaten bu sebepten mamaya baslandı
Allahim sifasini versin hepsininde bizimkindede bobrek genislemesi var basta cok onemsememistik doktorda bir yıla kadarda kaybolur dedi ama bizimki aksine büyüdübiraz daha simdilik kesin ameliyat degil ama yinede oyle bir ihtimalimiz var maalesef detaylı bir film var bu hafta nu cektirecegiz bakalım insallah temiz çıkar
ya kızlar bizim daha dişimiz çıkmadı dişi çıkmayan var mı geçmi kaldıben d vitaminini çok sağlıklı kullanmadım unuttum vermeyi falan çok onunla alakalı olabilir mi hepiniz düzenli kullandınızmı
arkadaşlar 6 aylık kontrole doktora goturdunuzmu?ne yapıyorlar?ben goturmedım.eşim burda olmayacak bırkac güne gıdıyor uzun bır sure eger onemlı bır test vs varsa yarın falan gotureyımm...lütfen gıdenler yorum yapın
Bende goturucem ama sağlık ocağına aşı için cagirdilar.onceki asida sana tarih vermediler miydi
Ben kontrol amaçlı götürmedim ilk ay haricinde.aşı olurken kilosuna boyuna falan bakıyorlar zaten. Onemli bir test yok diye biliyorumtatlım sağlık ocağında aşımızı yaptırdık .doktor kontrolüne dıyorum
canım ya gene bılmedıgım dra goturucem ..tevekkul allaha ıns ıyı bı drdur.kızım dun gece çok kotuydu bır kustu kı sorma ıdrar yapıldı daha once kulturde fakat temız çıkmıstı sanırım yarın hepsı tekrarlanacak
arkadaşlar 6 aylık kontrole doktora goturdunuzmu?ne yapıyorlar?ben goturmedım.eşim burda olmayacak bırkac güne gıdıyor uzun bır sure eger onemlı bır test vs varsa yarın falan gotureyımm...lütfen gıdenler yorum yapın
canım ya gene bılmedıgım dra goturucem ..tevekkul allaha ıns ıyı bı drdur.kızım dun gece çok kotuydu bır kustu kı sorma ıdrar yapıldı daha once kulturde fakat temız çıkmıstı sanırım yarın hepsı tekrarlanacak
Canım sen istanbulun neresindesin bnm kız 16eylul dogumlu 4-5gun once kabardi simdi beliriyor yavaş yavaş anca çıkar
tuzladayım ama buluşucaksak orta bir yol bulunur:)
aşılarını yaptırdıysan başka önemli bişey yok rutin kontroller o kadar