2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimde dişimiz çıkmadı canım. D vitamini verdim ben ama arada unuttuğumda oldu. Ondan değil sanırım genetik .

Bebeğin yürümesine yardımcı olmak için;

• Mobilyalar tutunmasını engellemeyin. Tutunduğu eşyaların sağlam olduğundan emin olun.
• Bacak kaslarını güçlendirici oyunlar oynayın.
• Günün büyük bölümünün mama sandalyesi, puset ve oyun parkında geçirmesine izin vermeyin.
• Ayaklarının evde çıplak kalmasına izin verin. Kaydırmaz çoraplar giydirmeye çalışın.
• Ağır ve sıkı olan ayakkabılar giydirmeyin.
• Dikkatini çeken bir oyuncağı elinize alın, gelmesi için ona seslenin ve teşvik edin.
• Yürüteç kullanmamaya çalışın. Yürüteç bebeğin tek başına hareket etmesini geciktirir. Yürüteç özellikle baş ve boyun yaralanmalarına neden olabilir.
• Bunları yaparken bebeğiniz isteksizse, basmak istemiyorsa yürümeye hazır değildir. Biraz bekleyip sabretmek iyi olacaktır.

Benim kucuk beskte sallanyodu ama sallayarak uyumadi hc buyuk besikte buyuyen besik we sallanmiyo aynen.daha odayi ayirmadik cocuk odasnda yatiyoruz bizde alisana kadar baktim bebegmin uyku duzeni boyle gidiyor oyle ayircam bide anladim ki biz uykuda donuyorz fln konusyoruz esmle bizm sesmzdende rahatsz oluyo bende korkuyorum ama odayi ayirinca eminim daha rahat uyucak bebism korkma o yuzdn.inan gunduz uykumuz hc yoktu o bile duzeldi kuzum rahat etti uyudu bi dene sende sonucu yaz

ama bizimki sallamadan uyumazki sen sallamıyomuşsun zaten ben emzirirken uyuyo yatağa yatırıyorum azıcık sallıyorum öyle dalıyo arada uyanıyo sallamadan tekrar dalmıyo uykuya

Allahim sifasini versin hepsininde bizimkindede bobrek genislemesi var basta cok onemsememistik doktorda bir yıla kadarda kaybolur dedi ama bizimki aksine büyüdübiraz daha simdilik kesin ameliyat degil ama yinede oyle bir ihtimalimiz var maalesef detaylı bir film var bu hafta nu cektirecegiz bakalım insallah temiz çıkar

cnm naptın hangı drda karar kıldın.bu arada bebısıne ıdrar tahlılı yapıldımı daha once cnm.benım drum ıstahsız olan bebeklerde kılo almayan bebeklerde ısterız tahlılı demıştıde....

canım ya gene bılmedıgım dra goturucem ..tevekkul allaha ıns ıyı bı drdur.kızım dun gece çok kotuydu bır kustu kı sorma ıdrar yapıldı daha once kulturde fakat temız çıkmıstı sanırım yarın hepsı tekrarlanacak

ben de d vitamini kullanmadim bizimde disimiz cikmadi.bunye meselesi bence

anlamıyorum ıste canım sutum akıyo kızımı ıstedıgı herzaman emzırdım fakat kılo almadı zaten bu sebepten mamaya baslandı
anladim canim.desene mama da alsa almiyor kilo.bobreklerinden kaynaklidir belki kilo alimi

temiz çıkar inşallah,ne şimdi ne sonra hiçbir operasyon gerekmez umarım

Canım sen istanbulun neresindesin bnm kız 16eylul dogumlu 4-5gun once kabardi simdi beliriyor yavaş yavaş anca çıkar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar 6 aylık kontrole doktora goturdunuzmu?ne yapıyorlar?ben goturmedım.eşim burda olmayacak bırkac güne gıdıyor uzun bır sure eger onemlı bır test vs varsa yarın falan gotureyımm...lütfen gıdenler yorum yapın

Bende goturucem ama sağlık ocağına aşı için cagirdilar.onceki asida sana tarih vermediler miydi

cnm ınş bırının tavsıyesıyle gıdıyorsundur. uzulme cocuk bu oyle oyle buyucek ALLAH beterınden korusun .şukur temızde cıkmış. zaten son kılo alımıda gayet ıyıydı bence.

Cnm ben asilarinida dr.kontrollerinde muayenehanesinde yaptiriyorum. Bu ay ek gidaya basladik.bunun uzerine gorustuk. Goz kontrolu farkli bisi hissetmediysen 1 yasinda goz dr.lari tarafindan yapilmasi gerekio diye biliyorum.yani cocuk dr.u kont.etmio, yonlendirme yapabilir. 6.ay asilarinida yaptirdiysan ozel bi durum yok, genel boy, kg, vucut kont. yapiyor.

Normal rutin kontroller cnm. Önemli bir şey yok. Boy kilo baş ölçüm vs. Sağlık Ocağı aşılarrını yaptır şimdi yeterli.

ayşe sen hangi ildesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…