2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Biz de dün 6.ay aşılarımızı olduk çok şükür çok sorun olmadan sabahı ettik...bunu da atlattık, gelsin sıradaki:KK76:ebemiz hala ek gıdaya geçişe karşı anne sütü her şeyini karşılıyo demek ki oğlunun gelişimi gayet iyi ağırdan al ek gıda vermeyi diyo..hele hele yumurtaya tamamen karşı..alerji riski yüksek yumurtada diyo..ben oğluma her sabah kahvaltı yaptırıyorum alerji falan olmadı..

Biz de dün 6.ay aşılarımızı olduk çok şükür çok sorun olmadan sabahı ettik...bunu da atlattık, gelsin sıradaki:KK76:ebemiz hala ek gıdaya geçişe karşı anne sütü her şeyini karşılıyo demek ki oğlunun gelişimi gayet iyi ağırdan al ek gıda vermeyi diyo..hele hele yumurtaya tamamen karşı..alerji riski yüksek yumurtada diyo..ben oğluma her sabah kahvaltı yaptırıyorum alerji falan olmadı..

bence artık ek gıdaya gecmelerı lazım boşver ebeyı sen.ama tabıkı anne sutu agırlıklı olcak

bız dun dra gıttık kızımın boyu ıyıymıs fakat kılosu azmıs ultrasonla butun kontrollerı yapıldı sukur bı sıkıntısı yokmus sadece kızımın mıde reflusu varmıs ılac tedavısıne basladık ıns ıstahı acılacak dedı bıde balıkyagına basladık boyu 68 kılosu 6400 dedı doktorumuz çok ıyı çok memnun kaldım o kadar guzel ılgılendıkı allah kendısınden razı olsun ıns...
bende muayene oldum kadın doguma asırı ıltıhap varmıs ılac tedavısıne basladım ..korunma olarakta 6 ayı gectıgı ıcın ıstedıgım hapı kullanabılırmısım

kızlar kızım konuşmaya calışıyo.istem dışı anane dıyo:nazar:aaa neee neee ne de deee :KK1: çok guzel ya...her zaman yapmıyo yapsın dıye beklıyorum akşama kadar çok hoşuma gidiyo

evet ya cok tatlı oluyolar maşallah kuzularımıza.
kızlar bızımde sebze corbasıyla aaramız kotu.bırkaç kaşık zor verıyorum neysekı tarhana ıcıyo barı.ama tutmuyo galıba 2 saat sonra mama ıçıyo.sıksık beslemek ıstemıyom gaz olur dıye ama acıkıyo sanırımkı lüp lüp göturuyo

kızlar bızımde sebze corbasıyla aaramız kotu.bırkaç kaşık zor verıyorum neysekı tarhana ıcıyo barı.ama tutmuyo galıba 2 saat sonra mama ıçıyo.sıksık beslemek ıstemıyom gaz olur dıye ama acıkıyo sanırımkı lüp lüp göturuyo

Bende senin gibi istiyordum yani cok sık beslemek istemiyorum bazende diyorum ki nezaman bizim gibi 3 ogun yemek yiyecekler diye amaaa nerde :KK1: ama bebeklerin bagirsaklari anne sütünü rahat ve kolay sindirebildigi icin 2 saat 3 saatte acikmalari normalmis.ama mama ve ek besinler bagirsaklar tarafindan zor ve gec sindirdigi icin daha geç acikiyorlarmis.benim icin mesele artik kizimin bagirsaklarinin zorlanmamasi oldu :KK16:

Bizimki de gün içinde sadece kıymalı yaptığım sebze çorbasını içiyo birde elmapüreli yoğurt yiyo,kahvaltı da hiç yapmıyo normal mi? Başka ne verebilirm gün içinde gece yatmadan da pirinç unlu muhallebi veriyorm

Bizimki de gün içinde sadece kıymalı yaptığım sebze çorbasını içiyo birde elmapüreli yoğurt yiyo,kahvaltı da hiç yapmıyo normal mi? Başka ne verebilirm gün içinde gece yatmadan da pirinç unlu muhallebi veriyorm

kıymayı çiğden haşlama suyunamı atıyon nasıl yapıyon cnm
ben kahvaltı verıyom.2 saat sonra mama oğlen çorba( bazen mama) 2 saat sonra yoğurt akşamustu mama yada muhallebı akşama doğru bazen meyve(ya kendım yapyım yada bebelac meyve salatasını çok sevdı onu verıyom) akşam mama cnm

Maşallah bebisine.siz böyle yazarken arada imreniyom bende yedirsem mi diye ama sonra vazgeciyom.bi yakinim 1 yasinda bebegi var halen emziriyor arada iste istediklerinden veriyor.cok hosuma gitti o halleri bende kismetse emebildigi kadar emsin diyorum

kıymayı çiğden haşlama suyunamı atıyon nasıl yapıyon cnm
ben kahvaltı verıyom.2 saat sonra mama oğlen çorba( bazen mama) 2 saat sonra yoğurt akşamustu mama yada muhallebı akşama doğru bazen meyve(ya kendım yapyım yada bebelac meyve salatasını çok sevdı onu verıyom) akşam mama cnm

Kıymayı önce suda haşlıyorm biraz sonra sebezeleri atıyorum biraz daha pişiriyorum,blendırdan geçiriyorm püre gibi onu sevdi yiyo şükür,tarhana çorbasını da sevdi,başka ne çeşit çorba verebilirim varmı verdiğinz değişik tatlar?kahvaltıyı sevdiremedim sabahları öğlene kadar sürekli emmek istiyo yetmiyoda ama yemiyoda.bulamaç olarak verdim tek tek de verdim başka ne verebilirm ki

X