2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben mama sandalyesı almadım.açıkcası gereklı görmuyorum.yurutec aldım benımkıde çabuk sıkılıyo ama olsun on dakkada dursa ben işimi göruyorum en azından.zaten fazla tutmam gelışımı açısından sağlıklı degıl

Canım inşallah ziyan olmaz anne sütünü bulmuşken içireydin ya.

Anne sutunden yogurdum tutmadi, ustu kaymak gibi oldu altida sirf su, vermeden attim bende. sutum bol maasallah , bu nedenle denemek istedim. Ek gidalarla tanismaya basladik bu ay, ilk gunlerdeki gibi gogsum cok dolu oluyor. Aslinda sadece yemek yeme aliskanligi kazansin diye az meyve, yogurt ve corba veriyorum, kalan zamanda emzirmeye devam ediyorum. Benim kizimda 6.ay kont.de 72 cm 9700 grdi.

Bebeğinin zayıf olduğunu düşünen düşünen anneler balık yağını deneyin derim..bizim 5 aylık kontrolümüzde doktorumuz önermişti.benim oğlanın kilosu boyu iyi olmasına rağmen başlayın dedi.hatta normalde 6 ayda başlıyoruz ama sizinkinin gelişimi 6 aylık gibi olmuş başlayın hemen dedi..kız kardeşim de 6 yaşındaki kızına kullanıyo iştahı için..ayrıca boy da uzatıyo..normalde sevmem öyle bizim dr. Şunu dedi muhabbetini ama oğlumda da birden boy uzaması yaptı sanki görünüşte 8 aylık gibi falan diyo herkes

Dişimiz çıktı.Bu arada saglik ocagindaki hemşiremiz bu aylar diş ayları o nedenle ek gıda almak istemeyebilirler sık sık memeye gelmek isteyebilir diye uyarmıştı.ilginize.

canım ben kullanıyorum antilop mama sandalyesini çok hafif ve çok kullanışlı memnun kaldım ben heryere taşıyorum kızım döke saça yiyo hemen yıkıyorum tek sorun plastik olduğu için kıyamayabiliyosun bazen sertmi acaba diye ama minderi var :):)

yürüteçi ben doktora sordum kullanmayın dedi annem tutturdu alalım diye napıcağımı bilemedim ama zaten kızım durduğu yerde durmuyo tutunup ayağa kalkmaya çalışıyo sürekli

ya kızlar bizim daha dişimiz çıkmadı dişi çıkmayan var mı geçmi kaldı ben d vitaminini çok sağlıklı kullanmadım unuttum vermeyi falan çok onunla alakalı olabilir mi hepiniz düzenli kullandınızmı

Canım acd diye bi vitamini doğduğu ilk günden beri muntazam kullanıyoruz daha bizim de dişimiz çıkmadı

Canım benim de kayınvalidem tuturdu yürüteç alalım diye..bizim de bebeğimiz tüp bebek eşimde sıkıntı olduğu için çok mücadele ettik şimdi de erkek çocuk nolur nolmaz diye kullanmak istemiyorum ben..onun yerine kollarından tutuyorum yürütüyorum tosunumu

erkek bebeklerde daha sakıncalıymış zaten sen kullanma bizde yürütüyoruz ama sakıncası olurmu sizce bide sizinkide öylemi beşiğin parmaklıklarından tutunup kalkıyo

Ben mama sandalyesinde yediriyorum çok rahat oluyor,taşınabilir olanları tavsiye ederim benimki normal sandalyelerden çok yer kaplıyor onun için. oğluşumun dişleri çıkmadı ama sorun yok, bi de benim sütüm var 1,5 saat emzirmesem akar ama oğlan kilo almıyor nedense. 17 eylülde doğdu ameliyat oldu 8gün yoğun bakımda kaldı bir hafta da serviste, eşim onu kendi ayındaki bebeklerle bir tutma diyor öyle mi acaba? doğum kilosu 3160gr şimdi yaklaşık 6500 daha 6.ay aşısına gitmedim aşıları ertelendi ameliyat olduğu için tam kilosunu bilemiyorum

Canım dun bende yuruteci sordum doktora hic kullanmayin tavsiye etmiyorum illaki ki kullanacaksaniz desteksiz rahatoturabildigi zaman kullanin aksi takdirde icinde yigilir kalir bel kemik gelisismi icin iyi olmaz dedi

Canım gecmis olsunne ameliyatı oldu bizimkininde bobreklerinde sorun var ameliyat ihtimali varda onun icin soruyorum

kızlar dışımız cıkmadı dıye endışenlenmeyın daha erken her bebek çıkarmayabılır.ama devıtı duzenlı kuallanın derım bebeklerde kansızlık çok oluyomuş velhasıl benımkındede cıktı
yurutec çok ışımı göruyo valla.fazla bındırmıyorum ama on dakka on dakkadır hiç olmazsa mutfagı topluyorum kızlar.drlar tavsıye etmıyolar ama bız onla buyumuşuzde nolmuş

Canım gecmis olsunne ameliyatı oldu bizimkininde bobreklerinde sorun var ameliyat ihtimali varda onun icin soruyorum

geçmiş olsun size de.akciğer ve kalbi arasındaki arter damarları ters doğdu, onların yeri değişti (arterial switch),açık kalp ameliyatı oldu yani umarım gerek kalmaz ameliyata,Allah şifa versin.tam olarak sorun nedir?

Selam kızlar.öncelikle gece uykularyla sorunu olanlar icin yaziyorum.ben daha oncede yazmıstm bebegm gece 6 7kere uyanirdi zorla uyuturdum canım cikardi ama ne zaman kucuk besikten buyuk besigimize gectik uyku sorunumuz kalmadi bide yatmadan pirinc unlu muhallebi yiyo oh mis 11den 6ya kadar uyuyo uyanyo bidaha uyuyo megersem kucuk besik rahat deglms.birde benm kızm dönemiyor oturuyo sadece dr tembel dedi disimizde cikmadi daha bakalm bekliyoruz

selam canım sağol paylaşımın için . benim kızımda küçük beşikte yatıyo ve artık çok uyanmaya başladı . acaba bizimkidemi küçük geliyo kendi odamız var ama cesaret edemiyoruz odamıza geçrmeye. sen ayırdınmı odayı. bide küçük beşiğimiz sallanıyo ama büyük beşik karyola sallanmıyo korkuyorum

tatlım örümcek hakkında fıkrım yok çünkü daha almadım.fakat ıkeann mama sandalyesını gordum...bana çok basıt geldı..ben prego marka kullanıyorum.çok memenunum.ıkeannn mama sandalyesınde oturma mınderı yok çocuk nasıl rahat edecek kı

tatlım bızımde çıkmadı...onunla alakası olduğunu düşünmüyorum.ben weerdım ama yok...bünye meselesı

Kızlar balkabakli corbayi nasil yapiyosunuz tarif verebilirmisisniz acill

canım ben dun yaptım ve ıkı gundur verıyorum sevdı benım kızım.balkabağı bır kup dılım..kucuk arpacık soğan bır dılım patates su haşlanıyor sonra zeytınyağı gezdıryorsun.ben taneli bıraktım azcık kendı ezdı.ama dıkkat etttm o çorbadan sonra kakasını yapıyor..acaba bu iyi bısey mıkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…