hanımlar bebeklerinize mama sandalyesi aldınız mı ben ıkea nın antilop modelini almayı düşünüyorum ama canlı olarak görmedim kullanan var mı aranızda bide reklamlarda e bebek de indirime girmiş 50tl ye antılopa benzer bi model var cok pahalı bişe almak istemiyorum açıkçası
haftasonu oğluma yürüteç aldım ama pek hoşlanmadı cabuk sıkılıyo içinde...onunla biyerlere gidebileceğinin farkına varamadı henüz örümcek kullanmaya başladınız mı durumlar nasıl :)
Canım inşallah ziyan olmaz anne sütünü bulmuşken içireydin ya.
hanımlar bebeklerinize mama sandalyesi aldınız mı ben ıkea nın antilop modelini almayı düşünüyorum ama canlı olarak görmedim kullanan var mı aranızda bide reklamlarda e bebek de indirime girmiş 50tl ye antılopa benzer bi model var cok pahalı bişe almak istemiyorum açıkçası
haftasonu oğluma yürüteç aldım ama pek hoşlanmadı cabuk sıkılıyo içinde...onunla biyerlere gidebileceğinin farkına varamadı henüz örümcek kullanmaya başladınız mı durumlar nasıl :)
ya kızlar bizim daha dişimiz çıkmadı dişi çıkmayan var mı geçmi kaldıben d vitaminini çok sağlıklı kullanmadım unuttum vermeyi falan çok onunla alakalı olabilir mi hepiniz düzenli kullandınızmı
canım ben kullanıyorum antilop mama sandalyesini çok hafif ve çok kullanışlı memnun kaldım ben heryere taşıyorum kızım döke saça yiyo hemen yıkıyorum tek sorun plastik olduğu için kıyamayabiliyosun bazen sertmi acaba diye ama minderi var :):)
yürüteçi ben doktora sordum kullanmayın dedi annem tutturdu alalım diye napıcağımı bilemedim ama zaten kızım durduğu yerde durmuyo tutunup ayağa kalkmaya çalışıyo sürekli
Canım benim de kayınvalidem tuturdu yürüteç alalım diye..bizim de bebeğimiz tüp bebek eşimde sıkıntı olduğu için çok mücadele ettik şimdi de erkek çocuk nolur nolmaz diye kullanmak istemiyorum ben..onun yerine kollarından tutuyorum yürütüyorum tosunumu
canım ben kullanıyorum antilop mama sandalyesini çok hafif ve çok kullanışlı memnun kaldım ben heryere taşıyorum kızım döke saça yiyo hemen yıkıyorum tek sorun plastik olduğu için kıyamayabiliyosun bazen sertmi acaba diye ama minderi var :):)
yürüteçi ben doktora sordum kullanmayın dedi annem tutturdu alalım diye napıcağımı bilemedim ama zaten kızım durduğu yerde durmuyo tutunup ayağa kalkmaya çalışıyo sürekli
Ben mama sandalyesinde yediriyorum çok rahat oluyor,taşınabilir olanları tavsiye ederim benimki normal sandalyelerden çok yer kaplıyor onun için. oğluşumun dişleri çıkmadı ama sorun yok, bi de benim sütüm var 1,5 saat emzirmesem akar ama oğlan kilo almıyor nedense. 17 eylülde doğdu ameliyat oldu 8gün yoğun bakımda kaldı bir hafta da serviste, eşim onu kendi ayındaki bebeklerle bir tutma diyor öyle mi acaba? doğum kilosu 3160gr şimdi yaklaşık 6500 daha 6.ay aşısına gitmedim aşıları ertelendi ameliyat olduğu için tam kilosunu bilemiyorum
Canım gecmis olsunne ameliyatı oldu bizimkininde bobreklerinde sorun var ameliyat ihtimali varda onun icin soruyorum
Selam kızlar.öncelikle gece uykularyla sorunu olanlar icin yaziyorum.ben daha oncede yazmıstm bebegm gece 6 7kere uyanirdi zorla uyuturdum canım cikardi ama ne zaman kucuk besikten buyuk besigimize gectik uyku sorunumuz kalmadi bide yatmadan pirinc unlu muhallebi yiyo oh mis 11den 6ya kadar uyuyo uyanyo bidaha uyuyo megersem kucuk besik rahat deglms.birde benm kızm dönemiyor oturuyo sadece dr tembel dedidisimizde cikmadi daha bakalm bekliyoruz
ya kızlar bizim daha dişimiz çıkmadı dişi çıkmayan var mı geçmi kaldıben d vitaminini çok sağlıklı kullanmadım unuttum vermeyi falan çok onunla alakalı olabilir mi hepiniz düzenli kullandınızmı
Kızlar balkabakli corbayi nasil yapiyosunuz tarif verebilirmisisniz acill