2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşım, daha önceki sayfaları tam okuyamadım ama anladığım emzirmekle ilgili sorun yaşıyosun. şöyle bişi söylüycem. benim oğlum 3 aylıkken emmeyi bıraktı. sonra süt sağdım falan filan. ama en sonunda o da kalmadı ve derken tamamen mamaya mahkum kaldık. hani sırf mama yiyor ya karnını iyice doyurup 2-3 saatte bir yese olur demi? ama öyle değil işte. bu ara paşam keyif yapıyor. yarım saatte bir azcık mama yiyor. sonra yeniden istiyor. ne kadar zorlarsam da fazla yediremiyorum ve kısacık zamanda tekrar acıkmasına mani olamıyorum. sen de çocuğun yarım saatte bir emmek istiyor diye sütüm yetmiyor diye düşünme. bazen bebeklerimiz keyfi olarak böyle şeyler yapabiliyor. oğlum memeyi bıraktığında o kadar çok üzülüp ağlamıştım ki: "yetmediği için bıraktı, az olduğu için bıraktı, ben çocuğuma yetemiyorum" diye kafayı yemiştim. bu düşünceler içinde hergün süt sağdım ve sonunda sütüm tamamen kesildi. süt olayı psikolojik bi olay. aklını yetmediği ile doldurma sakın. benden sana naçizane tavsiye..

aynen cnm keyıf yapıyolar galıba sıpalar.ama zaten göğüslerim ıyıce söndu benım ıyıce azaldı sutum farkındayım.genede sıksık verıyorum tabıkı

Slm kizlar
Bugün oglumla kahvalti yaptik.onuda sandalyesine oturt tum.normalde mama gibi hazirliyordum ama onu yemiyordu.oguruyordu hep.bende bu sefer hepsini ayrı ayrı verdim. Elimle eze eze vetdim cokdaha iyi yedi sradada kasikla du icirdim çok zevkli yedi.ymurtanin sarisini yarisi.peynir ama labme peyniri cok daha zevkle yiyor.fistik ezmesi bile verdim cok beğendi. Tabi cok cok az.

Canım zaten 2 yaşına kadar yastıksız yatmaları daha iyiymiş..

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Canım maalesef ben yastıksız yatırıyorum.Kulağı çok yumuşak ve yan yattığı için bazen kıvrılıp kapanıyor.O yüzden uyanıp ağladığı kendi kendini düzelttiği oluyor.Yastık çözüm değil yani maalesef keşke o olsaydı ama sağol canım cevabın için.

bız carsamba gunu hasahaneye gıdıcez kızlar ama kızımın durumunda degısıklık yok hıc yemıyo

anneme gıdınce uygulaarım ıns ama benım sutum akıyo o derece var yanı..ben sureklı dısarı cıkarmıyrum hatta genelde kızımla yalnızız dun mısafırlıge ıttık çok agladı kımı gorduyse agladı aglayarak uyudu..yabanı oldu sanırım::)
:)) sayenızde takmıyorum artık bu tarz yorumları çuval degılkı buzeyelım agızlarını
canım ya falancanınkı boyle fılancanınkı boyle dıye çok kıyaslandım ıcten ıce çok uzuldum belkıde bu yuzden kalıtelı bı sutum olmadı ama yapacak bısey yok ıns bundan sonra daha ıyı olur artık takmıyorum
yok nden yanlıs anlayayım canım tesekkur ederım destek oldugunuz ıcın genel olarak stresım bıtmıyor kı yok derslerım yok ısler falan fılan çok sıkıyorum kendımı ıns ıyı olur arkadasım bundan sonra bıraz daha raha olmaya çalısıcam

bız carsamba gunu hasahaneye gıdıcez kızlar ama kızımın durumunda degısıklık yok hıc yemıyo

cnm naptın hangı drda karar kıldın.bu arada bebısıne ıdrar tahlılı yapıldımı daha once cnm.benım drum ıstahsız olan bebeklerde kılo almayan bebeklerde ısterız tahlılı demıştıde....

hanımlar bebeklerinize mama sandalyesi aldınız mı ben ıkea nın antilop modelini almayı düşünüyorum ama canlı olarak görmedim kullanan var mı aranızda bide reklamlarda e bebek de indirime girmiş 50tl ye antılopa benzer bi model var cok pahalı bişe almak istemiyorum açıkçası

haftasonu oğluma yürüteç aldım ama pek hoşlanmadı cabuk sıkılıyo içinde...onunla biyerlere gidebileceğinin farkına varamadı henüz örümcek kullanmaya başladınız mı durumlar nasıl :)

Mama veriyorum dediydi n ya ben yetmiyor sandım kizina ondan yazdiydim.masallah o kadar sutun varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…