2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hiç kafanıza takmayin kim ne derse desin cevabı da yapıştırın bence onlar ters ters konuşunca ayıp olmuyor da biz cevap verince mi ayıp olacak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada kızlar ben istanbulda yaşıyorum burada oturan arkadaşlarla bir araya gelsek nasıl olur tanışır kaynasiriz sanal değil aynı zamanda gerçek arkadaş oluruz ayda bir falan bebislerimizle hir yerlerde toplansak fena mi olur şahsen ben sizlerle tanismaktan çok memnun olurum çünkü bana göre hepiniz çok anlayışlı sevecen insanlarsiniz

sütün bulanık ne demek ya :S herkesin sütü bir olmaz ilk başlarlada bulanık gibi gelir sonra koyulaşır beyaz olur ...allah allah herşeyde sanki sizin canınızı sıkmak için gibi :S lütfen biraz rahat olun
kızınızın bence kilosu gayet iyi her çocuk kilolu olacak diye bir şey yok sağlığı yerindeyse bir probelem yoksa gerisini boşverin =) bu kadar sıkıntı sizide olumsuz etkiler kızınıza siz lazımsınız cannızı sikmayın hiç bir şeye sen ne kadar iyiysen bebeğinde o kadar iyi olur =)

Son düzenleme:
aklim sende ydi çok gecmisler olsun

Bizde hastalar kervanına katıldık..oksuruk burun akintisi baş kismi ates gibi ama olcuyom bisey cikmiyor

benim bebeğimde grip gibi. burnu bir akıyor bir tıkanıyor, yarım saatte bir öksürüyor hapşırıyor. ilerlemesinden korkuyorum.
derkennn bugün ben ağır grip oldum. maske taktım az önce onunla dolaşıyorum. kızımın ilerlemez inşallah. benim boğazım yanmaya başladı bile (((

sizler bebekleriniz için neler yapıyorsunuz

hemen dra götur derım.bızımde oyle basladı 2 gun doktora gıtmedım ıhlamur yaptım bolbol ılık su ıçırdım hatta gunluk otu yaptım göğsüne ama kotuleştıkçe kötuleştı boğaz ve kulak enfeksıyonuna kadar ılerledı malesef.aman derım ılerlemesın hemen dra gıdın.gecmış olsun

evet canım dogru duzgun bı hekıme gotureyım bı sıkıntsı yoksa onemsemıcem ıns

ayşecıgım sana akıl vermek gıbı olmasında o komşundan sana hayır gelmez ........aceyıp sınır oldum anlatammm kendıme soylenmıs gıbı....sen kendını ıyı hissedecek seyller yap .....kayınvalıdenı hatta esını bıle bazen takmayacaksın....herseyı duyma....kendıne de herseyı söyletme....tamamen ıyıy nıyetlı soyluyorum bunları....yanlış anlama

Bende istanbulda yasiyorum bencede cok hos olur yapabiliriz oyle bir organizasyon

Bende istanbulda yasiyorum bencede cok hos olur yapabiliriz oyle bir organizasyon

Ben de kimse fikrime yanasmadi kimse benim gibi düşünmüyor demeye başlamıştım, sen neresindesin istanbulun

canım cıgerı ve mantıyı nasıl yedırıyorsun blendrdan gecırıyormusun

ben hiç koymadım hıımm koyulabilir..muhtemelen onden haşlanıp suyu eklenip en son malzemeler ıle eziliyordur.tahmın ama bu ....

Maşallah ya bizimkide 4 mart doğumlu ama daha emekleme yok döne döne gidiyo gideceği yere dişde yok ben yoğurt çorbasındaki pirinç bile takılacak boğazına diye korkuyorum:18:

tesekkurler kizlar 4eylul dogumlu kizim surekli yerde oldugu icin cabuk emekledi bence genetik. yedigi kdr veriyorum basta istemedi ama alusti bu saatten sonra memeyi zor birakir doyurucu yerse ek gida sabah ve gece disinda emzirmiyorm yemek yiyor princ kirik pirinc kullaniyorum et kiyma cbk piser kiyma ve ciger farkli gunlerde direk sebzelerle haslayip blendrdn geciriyorum mantiyida sebzeye ekliyorum tek anne sutu asla uzun sure zok tutmz kolo alimi azsa doymuyodur ama memeye alisinca kasik istemz size guvenirisrar edin telden yazdim karisiksa ksr bakmayin memede uyuyosa bebeginiz ayakta sallayin en kotusu bi kac gune alisir israr edin bi sure sonra cok zor olur

Gecmis olsun ,Allahim dermansiz dert vermesin.tez zamanda iyilesir insaallah

Kizimin uyurken kulagi kivriliyordu. Basta cok onemsemedim, gunduzleri sac bandi kullaniyorum ama geceleri ne kadar duzeltsemde kulagini kivirip yatiyor. iice kepce kulak olmaya basladi. Kulak bandi varmis kullananiz var mi?

Kizimin uyurken kulagi kivriliyordu. Basta cok onemsemedim, gunduzleri sac bandi kullaniyorum ama geceleri ne kadar duzeltsemde kulagini kivirip yatiyor. iice kepce kulak olmaya basladi. Kulak bandi varmis kullananiz var mi?

Canım benim kızımın da kulağı kivriliyor uyurken bantları atıyor gece ben de kendi haline bıraktım benimkinin de kulaginin üst tarafı yapışık durmuyor ama annem bişey olmaz dedi

Canım bende de aynı dert var.baslangicta sac banti takıyorduk ama artık olmuyor.kulak bantı fayda eder mi acaba.Birşey öğrenen olursa paylaşabilir misiniz.Ben çok takiyorum bu konuya.

Arkadaşlar benim kızımda da bu problem var.sadece üzülüyorum ve düzeltiyorum ama kulak bantı nasıl bisey.denemelimiyim acaba.

Çok teşekkür ederim. Aşılarımızi olduk iyiydi ama akşam biraz ateşlendi ölçemedim sürekli emdi. Sonra uyudu normale döndü. Korkacak bişey yokmuş kızlar.

kızlar kızıma çorba tarıfı ararken nette bı sıte buldum.bebeğiminyemekleri.com dye haber edeym dedım çok guzel bılgıler var.
fakat benım sızlere sormak ıstedıgım bırşey var.ozellıkle mama ile beslenen bebişlerın annelerıne.kızlar kızım anne sutude aldı ama daha cok mama ile beslendı.şimdi ben ek gıdaya ıyıce gectımya mamayı baya azaltmak ıstıyorum ama anne sutu almadıgı ıçın reklamlarda denıldığı gbı gunde 500 ml yada 750 ml genede ıcmsı gereklımı acaba?bu konuyu bılen yada doktoruna soran var mı.yanı ben bır gunu sırf ek gıdayla gecıremez mıyım.yanı sabah kahvaltı oğlen çorba akşam muhallebı gbı???

2 bebis annesiyim benim ve doktorumun tavsiyesi anne sutu veriyorum kizima ama artik buyudu besleyiciligi azaldi hic reklamlara bakma gece ilk uyandiginda anne sutu iciyor diger zamanlr ek gida ve yemez isterse meme ama doktorum gun icinde eti peyniri sebzesi yumurtasi daha besleyici diyor mama veriyorsab sabh ilk kalktiginda mesela 6 7 8 gibi sut ver sonra kahvalti meyve corba yogurt muhallebi ne yerse isin var disardasin mama ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…