- 31 Ağustos 2012
- 237
- 5
dogdugunda 2800du uuzgunum zaten canım yarın hastananeeye goturcm sağol arkadaşım allah razı olsun
baska dra da goturdum oda ılgılenmedı yanı ozele goturmem gerekıyo ılgılenmelerı ıcın
dogdugunda 2800du uuzgunum zaten canım yarın hastananeeye goturcm sağol arkadaşım allah razı olsun
korkunun ecele faydası olmadı bugün 6.ay aşılarımızi olduk. Kilosu 9600 bu ay 800 gr almış 70cm olmuş boyu. Bakalım aşılar ateş yapacak mı 4.ay aşıları 37.1e çıkarmıştı umarım bu aşılarda az etkiler Kuzumu. Bu arada işe başladım zaman çok zor geçiyo eve geldiğimde boynuma sarılıyo tosunum o da çok özlüyo sanırım
Sevgili anneler, surekli takip ediyorum yazılanları ancak yazmaya çok vaktim olmuyor. 7 yasindaki ogluma anane bakmisti icim rahatti. Ben bankaciyim. Kizim 6 aylik ben ise basladigimda 9 aylik olacak. Emekliligi haketmeme 6 yilim var. Isyifa edip etmeme konusunda kararsizim. Sizizn fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden cok tesekkürler.Canım Allah kolaylık versin..benim de etrafımda herkes başladı işe bi biz kaldıkhaziranda benim ama şimdiden nasıl bırakcam demeye başladım..inşallah ateş yapmaz kuzuna aşısı..bizim de çarşamba günü aşımız:18:
Sevgili anneler, surekli takip ediyorum yazılanları ancak yazmaya çok vaktim olmuyor. 7 yasindaki ogluma anane bakmisti icim rahatti. Ben bankaciyim. Kizim 6 aylik ben ise basladigimda 9 aylik olacak. Emekliligi haketmeme 6 yilim var. Isyifa edip etmeme konusunda kararsizim. Sizizn fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden cok tesekkürler.
Eger maddi durumunuz iyiyse calistiginizdan dolayi kendinize ait eviniz varsa bence iş birakilabilir.evet calismalarimiz onlarin geleceği için ama onlarin bize bu yaslarda da cok ihtiyaclari var.ruhlarinin anneye doymaya ihtiyaci var.tabii maddi durumlar el vermiyorsa yapacak bisey yok.calismaya devam..bende calisan bir insandim evlendikten sonra bıraktım zor oldu alisana kadar ama mutluyum evde..Sevgili anneler, surekli takip ediyorum yazılanları ancak yazmaya çok vaktim olmuyor. 7 yasindaki ogluma anane bakmisti icim rahatti. Ben bankaciyim. Kizim 6 aylik ben ise basladigimda 9 aylik olacak. Emekliligi haketmeme 6 yilim var. Isyifa edip etmeme konusunda kararsizim. Sizizn fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden cok tesekkürler.
Sevgili anneler, surekli takip ediyorum yazılanları ancak yazmaya çok vaktim olmuyor. 7 yasindaki ogluma anane bakmisti icim rahatti. Ben bankaciyim. Kizim 6 aylik ben ise basladigimda 9 aylik olacak. Emekliligi haketmeme 6 yilim var. Isyifa edip etmeme konusunda kararsizim. Sizizn fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden cok tesekkürler.
korkunun ecele faydası olmadı bugün 6.ay aşılarımızi olduk. Kilosu 9600 bu ay 800 gr almış 70cm olmuş boyu. Bakalım aşılar ateş yapacak mı 4.ay aşıları 37.1e çıkarmıştı umarım bu aşılarda az etkiler Kuzumu. Bu arada işe başladım zaman çok zor geçiyo eve geldiğimde boynuma sarılıyo tosunum o da çok özlüyo sanırım
aklim sende ydi çok gecmisler olsunSlm arkadaşlar.
Dün oglumu doktora götürdük ve yavruma serum taktilar.bu aksam da alacaz serum sabah da aldik.gribal enfeksiyon kapmis ve tekrarlamis hastaligi.kongest duye bir şurup ta veriyorum ayni zamanda.yavrumun elinde serum için kelebek duruyo canim çok sıkılıyor bu akşam cikaracakkar allahtan.eline çorap geçirdim yoksa çekiyor sürekli. Atesi düştü artik.yarin da aşı günümüzdü ama doktor erteleyecez dedi 1ay ertelenebilir birsey olmaz dedi
Merhaba bende biraz sonra asıya götürecegim bebeğimi diger aşı lar ates yapmadi.ama bu 6. Ay aşılarının ateş yaptığını duydum şimdiden korkuyorum bende. aksam belli olur ateşimiz yazarım.