- 28 Mart 2012
- 9.812
- 27
kızlar kızıma çorba tarıfı ararken nette bı sıte buldum.bebeğiminyemekleri.com dye haber edeym dedım çok guzel bılgıler var.
fakat benım sızlere sormak ıstedıgım bırşey var.ozellıkle mama ile beslenen bebişlerın annelerıne.kızlar kızım anne sutude aldı ama daha cok mama ile beslendı.şimdi ben ek gıdaya ıyıce gectımya mamayı baya azaltmak ıstıyorum ama anne sutu almadıgı ıçın reklamlarda denıldığı gbı gunde 500 ml yada 750 ml genede ıcmsı gereklımı acaba?bu konuyu bılen yada doktoruna soran var mı.yanı ben bır gunu sırf ek gıdayla gecıremez mıyım.yanı sabah kahvaltı oğlen çorba akşam muhallebı gbı???
Valla bu sorunun cevabini bende merak ettim.yakinlarima hep sordum 3 4 yaslarina gelse de halen gunde bir miktar mama yafa cicibebe gibi seyler iciyorlarmis.sadece yorum olarak mamalarin icinde bagisiklik icin guclendiriciler varsa devam etmeli yoksa yavas yavas azaltarak mamayi tamamen yemek faslina gecmek mumkun olabilir sanki.bide su var bebeklerde 2 yasina kadar emme refleksi olurmus sen mamayi kesersen baska biseyler emmek isteyebilir bu tarafida var..kendini emzirerek bu reflesini giderebilirsin