2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım çok zayıf ama bıseyı yokuş
hiç içime sınmıyo mama ek gıda herseyden verıyorum bakalım 2 hafta sonra tartılınca kac cıkacak

benim oğlumda okadar,2 saat emzirmesem sütüm akıyor, yani sütüm var ama kilo almadı bu iki ayda çok fazla.mamaya da eşim çok karşı, şimdilik sadece yoğurt yediriyorum ben.o da kilo aldırmaz sanırım

4 tane aşı olması lazım ama 6.ayın sonuna doğru oluyorlar diye biliyorum benim oğlan daha olmadı 5,5 aylık şimdi. büyük oğlumun mama sandalyesi ve yürüteci vardı dönüşümlü olarak 10-15 dk koyuyorum, yoksa yapışık ikiz gibiyiz.artık sağ kolum çok ağrıyor onu taşıyıp iş ve yemek yapmaktan sanırım bu aylar "annem sadece benimle ilgilensin" ayları

arkadaşlar bebeğim artık ek gıda yemıyor.ağzını yumuyor kesınlıkle açmıyor.aptamıl 2 geçtık onuda sevmedı sanırım kusuyor bıraz ,ondan mı bılemedım.yaptığıma mı ,döktüğüme mı ,yemedıgıne mı yanayım .zaten evden de çıkamıyorum.çıldırmama ramak kaldı.hazıran gelseydı bı

benim oğlumda okadar,2 saat emzirmesem sütüm akıyor, yani sütüm var ama kilo almadı bu iki ayda çok fazla.mamaya da eşim çok karşı, şimdilik sadece yoğurt yediriyorum ben.o da kilo aldırmaz sanırım

bız mamaya başladık yapacak bısey yok ..ama bence ek gıda zamanı artık çorba vs yapabılırsın

Allah yardımcınız olsun.kıyamam ya:2:

canım benım kızımda aynı yemıyo surup vere vere kasıktan tıksındı agzını yumuyo ıllakı degısık bıseyler gosterıp kandırp yedırıyorum o da 2 3 kasık

ben bır patates bır havuc cok azcık pırınc azda kerevız 2 bardak suyla pişirdım. haslanınca tel suzgecten gecırdım .ama pek sevmedı 4 kasık anca yedı zorlamasım dr zorlama dedı

bende havuç patates ıspanak kabak pırınc yapptım sewmıstı ama artık yemıyor.

gecmıs olsun canım bızım ası 14 martta kaçtane oldugunu bılmıyorum
canım artık durmuyorlar benım kızım onceden yerde uzatırdım oynardı fakat sımdı hemen aglıyo ayakta durmak ıstıyor bıselere elını atıyo yandık canım ya :)))

ya aceyıp sınır oluyorum neden yemıyorlar ya.

canım ben yemedıgı mamayı dokmuyorum kendım yıyıyorum:)))ınan her verdıgım kasıkta degısık seyler yapıyorum yanı dısardan gorseler benı kahkaha atarlar :))ıns yemeye devam ederler yoksa nasıl buyucekler ya

tatlım ben yıyemıyorum.subatta 6300 du bakalım salı 6.doluyor asımız var hıc umudum yok kıldan yana....sewgıyle doyuyor sanırım.diş de yok ortalıkta neden huysuzlar anlamıyorum.sızın çıktımı dısınız

Memede uyumaya alışmış bebeğin.ama her emzirdikten sonra doyunca çek ağzından böyle böyle unutur ve baska istediğin şekilde uyutmayı dene ama sabırla devam edersen istediğin olur diye düşünüyorum çünkü bebekler neye alıştırırsan öyle gidiyor cnm.benim bebeğim 3.diger çocuk larım 10 ve 12 yaşında lar onun için tecrübe me dayanarak yazdım allah kolaylık versin hepimize .

Bence emzik verme de denenebilir

Sağol canım masallah allah bagıslasın benım ilk tabı tecrube onemli gercı bende uc yığen buyuttum ama evlat ayrı denıyorum hemen uyanıp aglıyo ama bıraz daha ugrasıyım acıkcadı bız ılk uc ay sureklı agladık kolık vardı hergun saatlerce aglıyodu bu sekilde sadece emerken rahatlıyodu sac kurutma sesi eşliğinde aman aglamasın sussun derkende buna alıştı napalım ole ole buyuyolar cok sukur ılk gunlerdekı zorluk kalmadı bu gunlerde yavas yavaş gecıcek saglıkları olsunda bugun bası ve elleri bıde hafıf boynu sıcak 37 cıkıyo vucudunun dığer yerleri iyı hafıf burnu tıkalı serum sıkıyorum sureklı inş hasta olmaz hıc kıyamıyorum acaba dişmi cıkarcak ki bu huzursuzluk hafıf ates bılemedim
Bence emzik verme de denenebilir

Ahhh alsa keske 5.5 aydır hıc yılmadan denıyorum almıyo oğüruyo hatta srtık agzını kıtlıyo :))parmağını rmiyo bızimki bı tatlı bı tatlı o bas parmagı baska bısı istemıyo ama aglarken parmagını zorla veremıyosun tabı yada uyutmak için o ısterse alıp emiyo önce benı emiyo cıktığı hıbıde eger yam uyanmazsa parmaga gecıyo gecısı cok anlamazsa bırsz uyuyo

Slm arkadaşlar 6 aylık oglum grip oldu burnu akıyor be cok fazla öksürüyor balgamıda ilaç vermeden nasıl iyleştirebilirim öksürmekten yatamıyor tecrübeli anneler yardımlarınızı bekliyorum

Slm arkadaşlar 6 aylık oglum grip oldu burnu akıyor be cok fazla öksürüyor balgamıda ilaç vermeden nasıl iyleştirebilirim öksürmekten yatamıyor tecrübeli anneler yardımlarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…