2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Slm arkadaşlar 6 aylık oglum grip oldu burnu akıyor be cok fazla öksürüyor balgamıda ilaç vermeden nasıl iyleştirebilirim öksürmekten yatamıyor tecrübeli anneler yardımlarınızı bekliyorum

cnm gecmiş olsun.bızde yenı atlattık.ben ılk gun dra göturmedıgıme çok pişman oldum.ilaç verırler hemen dıye evde kendım bolbol ıhlamur yaptım bol bol ılık su verdım.amavgözude burnuda aktı ertesı gun gözunu acamadı yavrum 3 kere acıle göturmek zorunda kaldık hava verdıler.lokma almadı ağzına meğer boğazında ve kulağında ıltıhap olmuş antıbıyotık verdılerde gectı.ama kösuruk 10 gun gecmeyınce tekrar gıttık alerjık bronşit deyıp şurup verdıler gene. napalım ıyıleşsınler yeterkı. bekleme görun derım doktora.

Slm arkadaşlar 6 aylık oglum grip oldu burnu akıyor be cok fazla öksürüyor balgamıda ilaç vermeden nasıl iyleştirebilirim öksürmekten yatamıyor tecrübeli anneler yardımlarınızı bekliyorum

Cok geçmiş olsun. Eger atesi agrisi yoksa ilac kullanmiyorum gripte.gogsune sicak havlu koyuyom burnunu acik tutuyorum.eger hava iyiyse odayi mutkaka gun icinde havalandiririm.hava kotuyse kizimi guzelce giydirip balkonda hava aldiririim.oksuruk icin 5 6 ayva çekirdeğini oda sicakliginda bir çay bardağı suya aksamdan birak gun icinde 3 4 kez bi iki çay kaşığı verebilirsin.yada kırmızı elmayi kaynat ondan icirebilirsin.bogazi rahatlasin diye arada ilik su verebilirsin.eger emziriyosaan sen zencefil demleyip ic.ama aktardan alinan zencefil olsun.oksurugu cok siddetliyse doktora goturup cigerlere inip inmedigini baktir belki bogaz enfeksiyonu olabilir.eger grip yada nezle ise ilac kullanmadan atlatmyi deneyebilirsin.ben bu konua aile hekimime guvenirm gereksiz ilaç kullanmayi sevmez.grip ve nezle ortlama 7 ile 10 gun arasi surer fazla surerse doktor mutlka görmeli

Son düzenleme:

Büyük ihtimalle diş çıkaracaktır.damağında sertlik varsa kesin diş geliyorr

arkadaşalar dün aşı olduk, oğlum gecenin bi yarısına kadar ağladı, ateşlendi. calpol verdim anacak ondan sonra biraz sakinleşti. yavaş yavaş ateşi düştü uyudu. geçen sefer ki aşılarımızda da böyle olmuştu. nefret ettim aşı olmaktan

Kesinlikle iyi bir doktora getir canim.benim oglumda ayni senin yavrun hgibi oldu doktora getirdik grip olmus bu dedi okyanys suyu kullan sadece dedi gonderdi.ama 3 4gun sonra yavrum daha da kotulesti hiriltisi iyice artti bir gece sabaha kadar ne eşim ne ben hiç uyumadik baska bir doktora getirdik ki cigerlere inmis hirilti doktor bu cok kotu dedi hastaneye yatiracakti hava vermek icin ama biz hava makinadini eve aldik her aksam da antibiyotik igne olmaya gidiyoruz yeni yeni kendine geldi yavrum.ihmal etme derim.

aynen bızdede dış yok ama huzursuzlugu çok ve çok hareketlendı hıc durmuyor kucakta ıstemıyor ayaga kalkmak ıstıyor ne yapıcagmı sasırdım

ya kızlar kızım hıc bısey yemıyo emmıyo ıkı dk zor emzırıyorum neden anlamadım

Aynen canım benimkide öyle vir haftadır bu ayda 150 gr almş sadece, presi idrar kültürü yapıldı şimdi aldık sonuçları idrarda enfeksiyon çıktı antibiyotk verdi uarın da böbrek ultrasonu çektircez,iştahsızlığı bundan olabilir bizim,var mı enfeksiyon geçiren acaba?.

hadı ya gecen gıttık kultur ıstemedı tekrar baska bı dra gotureyım ya bobrek ultrasonu normal ama kultur ıstenmedı kızım çok zayıf ya ve ustune yemeyısı uzuyo benı

ya kızlar kızım hıc bısey yemıyo emmıyo ıkı dk zor emzırıyorum neden anlamadım

Allah yardimcin olsun canım degisik yiyecekler vermeyi dene surekli illaki sevecegi bisey bulursun sebze corbasi yap yogurt dene muhallebi dene cici bebe ez mama ver rti neyi begenirse birsure istahi acilana kadar onu vermeyi dene birde

Allah yardimcin olsun canım degisik yiyecekler vermeyi dene surekli illaki sevecegi bisey bulursun sebze corbasi yap yogurt dene muhallebi dene cici bebe ez mama ver rti neyi begenirse birsure istahi acilana kadar onu vermeyi dene birde

allah razı olsun canım cıcıbebeyle mamasını zorakı yedırdım sonrası hıcbısey yemedı tarhanaya bayılırdı onuda yemedı agzını kılıtlıyor resmen ellerımı tutuyo ust bas batıyo tabı 2dk emıp bırakıyo sımdı ac ac uyudu

Bebeklerin gunleri gunlerini tutmuyo benimkide bir ogun ek gida bir ogun meme seklinde besleniyordu bugun oglumda beni hic emmedi verdigimide bildigin söylenerek yedi endiselenme ama bence yinede doktora goturmeyide ihmal etme

Bebeklerin gunleri gunlerini tutmuyo benimkide bir ogun ek gida bir ogun meme seklinde besleniyordu bugun oglumda beni hic emmedi verdigimide bildigin söylenerek yedi endiselenme ama bence yinede doktora goturmeyide ihmal etme

evet dra goturmelıyım cunku enfeksıyon olabılırmıs bıde gece uyumadan once çok aglıyo onceden boyle degıldı hastalanınca kızım tamemıyle degıstı

evet dra goturmelıyım cunku enfeksıyon olabılırmıs bıde gece uyumadan once çok aglıyo onceden boyle degıldı hastalanınca kızım tamemıyle degıstı

Bence de idrar kültürü yaptır canım çünkü enfeksiyon iştahsızlık huzursuzluk da yapar dedi doktor, bende annemde ananemde böbrekten dolayı sıkıntımz olduğu için ultrason çektircez inş vişi çıkmaz, benim oğlan da aşıdan önce sakincw uyuyordu hep ama bu sıra hep ağlayarak fön makinasıyla son çare uyuyo şuan olduğu gibi

slm hanımlar benim oğlum da sürekli uykusunda emiyo uyanıkken 2 dk zor tutuyo memeyi artık cok yoruldum sürekli emzirmek için çabalamaktan açlık hissi yok galiba bizim oğlanın sadece anne sütü veren anneler kaç saat de bir emziriyosunuz en son 2 de emdi saat 7:30 olmuş hala açlık yok emmek istemiyo

Canım kabizligi varmi kabizlikta emme isteksizligine neden oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…