kızlar daha oncede sormuştum kımse cvp vermedı.kahvaltıda neler verıyorsunuz bebeklerınıze.bana dr bebe bıskuvısı bır kaşık pekmez bır kaşık labne peynırı ve nohut buyukluğunde yumurta sarısı karıstır ver dedı.ben bazen tahıl mamasıda katıyorum ıçine ama hergun bebe bıskuvısı vermek ıstemıyorum.alternetıf ne olabılrıkı...sizler neler yapıyorsunuz kahvaltıya gecen anneler
kızlar drdan geldık.kızımda alerjık bronş ve anemı yanı kansızlık çıktı.şurup ve damla verdı.vegaferonu 6 damlaya cıkardı.of ya..bendede var her mevsım olur kızım bana cekmış hep bunumu yasayacak şimdi
Çok hasta yavrum. 3.haftaya girdi. öksürürken ciğerleri parcalanacak Allah muhafaza öyle şiddetli. balgamı antibiyotik yolu ile gece yarısı kusarak atıyor. bu hal onda tedirginlik oluşturdu. ilaç sebebi ile kaşıktan tiksindi. sıvı gıda istemiyor. burnu tıkalı sürekli çekiyor damla ile açıyorum. damlalar ilaçlar şuruplar ateş hep yüksek. yanında sabahlıyorum. uykusuz işe gelmek beni yıpratıyor. aşkım hasta o ayrı yıpratıyordr.dikkatli bakın ilaçlarını aksatmayın. bronşit değil şuan ancak ilerlerse olur dedi. odasında toz oluşturcak çiçek böcek halı ne varsa çıkardım. petek üstü çamaşır kurutmak bile sakıncalıymış bebeğim. arkadaş biz sobalı evlerde tahta üzerinde yataklarda büyüdük bunlara noluyor şaşırdım (( bu arada ben kızımı kış girdi gireli fileden ayırdım. üzerinden çıkardıklarımı ve bir havluyu döşüyorum küvetine dolduruyorum sıcak suyu oturtuyorum onu içine. yavaş yavaş güle oynaya yıkıyorum. öpüyorum hepinizi. Allah yardımcımız olsun. sağlıklı bebişler mutlu anneler inş.
merhaba gecenin bi vakti oturdum sizin sayfanizi tek tek okumaya çalıştım ne kadar. siz 2013 eylül bende 2014 eylül annesi olcam inşallah. seneye bu zamanlar bende sizin gibi inşallah bebeğim hakkında bilgi vericem cok hoşuma gitti doğum bitmis kopmamissiniz allah sizlere ve bebeklerinize uzun ömürler versin hep mutlu olun ii geceler
Geceleri yanında yatırmaya devam et bence gunduz uykulari yavaş yavaş duzene girebilir. Bebek anne kokusuna tenine istediği kadar doyorsa bir sure sonra o güven ile daha uzun uyur Pedagog ta n dinledim
Cnm benim kızımda çok uykusuz.yanımada alistırmak istemiyorum çünkü ablasının yanında 7 yaşınakadar yatmak zorunda kaldım cok aglar cok isterdi.sabahta ise gideceğim diye uyutasaya kadar ugraşırdım.onun için bu bebegimi gece besiginde yatıyorum beşiği yatak odamizda uyundıkca emziriyorum yada sallıyorum cok uykusuzum yapacak birsey yok öyle böyle büyüyecekler sağlıklı olsunlarda napalım. Emmeyi bırakınca odasında yatar artık.bu arada çay bardağına 2cay kaşığı yoğurt
cnm 20 dkemzirince uyumaz mi memeden ayırıp beşiği ne koysan sallasan uykuya dalmaz mı ben öyle yapıyom dısari cıkmak benim için de hayal çığlık çığlık a dönüyorum hemen emzirip sallıyom uyuyor sallarsam 1-2 saat uyur sallamazsam yarım saat ancak uyur.Bende alıştırmak istemiyorum ama surekli memede uyumak ıstıyo napcagımı sasırdım suan hsla ayagımda sallıyorum ve çıglık atıyo uyumıyım dıye laf atıyo sureklı bana beşiğine yatsa razıyım odasında yatması hayel zaten hemen yanımda besıgı ama nafılee yarım saat maksımumn ole saglıklı olsunda napalım ole bole buyuyolar bazen ole yoruluyorum napcagımı sasıyorum 24 saat yapışık gezıyoruzz cicim aylarımız aşkımız taze dıyorum gorenlere carsı pazar sokak hepsını unuttum hanımla surekli evdeyız dısarda kıyamet kopuyo cıktıgıma bın pişman donuyorum eve
Kizlar aranızda bebegine kereviz ve ıspanak yediren var mi varsa nasıl verdiniz nasıl pisirdiniz
etinin bebek ekmeği mi var kızlar bılmıyordum ben
Kizlar aranızda bebegine kereviz ve ıspanak yediren var mi varsa nasıl verdiniz nasıl pisirdiniz
Ya benim oğlan 6. Ay aşılarından sonra hiçbişi yememeye başladı,geçen ay herşeyden baya yiyiodu çorba yoğurt mamalar birer tabak yerdi şimdi 3-4 gündür aynı şeyleri hiç yemiyo zorla bikaç kaşık veriyorum anlamadım, sadece emiyo ama yetiyomu bilmiyorum zorlamak da istemiyorm ama başka türlü de almıyo ağzına.
her uyandığımızda kan ter içinde yanakları al al ateşi yüksek. kızım artık aptamil2 yi içmiyor. ağzını öyle kitleyip ellerini öyle yumruk yapıyorki 6 aylık bebe de bu ne sinir aman Allah'ım dedim. şoktayım hala. şuruplar şırınga ile. burnunu damla.antibiyotik ateş düşürücü öksürük şurubu. kan damlası devit derken yavrum sinirleri bozuldu şaka maka. Allah yardımcımız olsun. bebelere şifa annelere huzur inş. öptüm
Canim Allah yardimcin olsun acil sifalar diliyorum atesi icin ne yapiyosun kaclarda seyrediyo atesi bizimde ilk kez asi gecesi cikti soyundurdum baya uyurkende ince penye battaniye orttum oyle dustu atesi sen de yapiyosundur boyle herhalde aman atesi cikiyosa kalin battaniyeyle falan yatirma
Benimkininde istahi azaldi asidan sonra bende midesi bulanana kadar yediriyorum sonrasini zorlamiyorum cunku asidan sonRa 2 kerede fena kustu bugune kadar hicbir asida atesi cikmamisti bunda gece ateslendide
Cnm benim kızımda çok uykusuz.yanımada alistırmak istemiyorum çünkü ablasının yanında 7 yaşınakadar yatmak zorunda kaldım cok aglar cok isterdi.sabahta ise gideceğim diye uyutasaya kadar ugraşırdım.onun için bu bebegimi gece besiginde yatıyorum beşiği yatak odamizda uyundıkca emziriyorum yada sallıyorum cok uykusuzum yapacak birsey yok öyle böyle büyüyecekler sağlıklı olsunlarda napalım. Emmeyi bırakınca odasında yatar artık.bu arada çay bardağına 2cay kaşığı yoğurt
cnm 20 dkemzirince uyumaz mi memeden ayırıp beşiği ne koysan sallasan uykuya dalmaz mı ben öyle yapıyom dısari cıkmak benim için de hayal çığlık çığlık a dönüyorum hemen emzirip sallıyom uyuyor sallarsam 1-2 saat uyur sallamazsam yarım saat ancak uyur.