2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

neyi su ile karıştırcam cnm anlamadım.dr ust solunumda bıraz tıkanıklık olabılır dedı 2 kere hava verdı.burnunu açtılar.evde bolbol serum verın burnuna dedıler. sıvı tuketsın dedıler ama emmıyo mamayıda zorla 5-6 kaşık verıyorum.hep inildiyo kuzum uyurken.buhar makınesı aldık.ne kadar kullancam onu bıle bılmıyorum.

deniz suyu ile ventolin mi veriyorsun buhar makinesi ile ?

gece boyunca uyumadı yavrum hep ınıldedı. bende hep basındaılık bez koydum basına atesını olçtum sureklı 38.1 e kadar cıktı. 36.9 a kadar ındı.sabah ıyıyıd şimdi gene 37.7 olmuş. iştahıda yok.bolbol ıhlamur verıyorum.varmı onerılerınız kızlar

canım çok geçmiş olsun.geçende benim oğlanda ateşlendi çok.grip olmuş yavrum.birde kulağı kızarmış.bence böyle zamanlarda calpol vermekten kaçınma canım yarım ölçek ver vücudu dinlensin ben sabah akşam verdim normalde 4 sefere kadar verebiliyon.hem uyur rahatlar boşuna eziyet çekmesin ben iki gün kullandımsadece sonra ateşi normale döndü.burnunada serumlardan kullandım.mümkün olduğunca az giyindir.calpolu sadece ateş için düşünme ağrısı varsa rahatlıyor yavrucak.huzursuzluğu gidiyor.kaşıkla vermesi zor oluyor ilaçları ben eczaneden şırınga aldım onunla sıktım ağzına.

Kızlar pazartesi dukan diyetine başlıyorummm :) umarım kilo verebilirim şu an 77 kiloyum hedefim 60 üniversiteden beri bu kiloyu hiç göremedim inşallah olurum :) Emzirmeyen anneler benle birlikte diyete başlamak isteyen varsa birbirimize destek olalımm,, tam domates kıvamına geldim :KK70: hiç bir kıyafetim olmuyor ve kendime hiçbir giysiyi yakıştıramıyorummm :KK43: 6 aylık hamile gibi göbeğim var yaaa sezaryen böylee işte: (

kuzumun fotosunu da yükleyeyim :) $15125_10152210830594840_1239465242_n.jpg

neyi su ile karıştırcam cnm anlamadım.dr ust solunumda bıraz tıkanıklık olabılır dedı 2 kere hava verdı.burnunu açtılar.evde bolbol serum verın burnuna dedıler. sıvı tuketsın dedıler ama emmıyo mamayıda zorla 5-6 kaşık verıyorum.hep inildiyo kuzum uyurken.buhar makınesı aldık.ne kadar kullancam bıle bılmıyorum.

cok gecmis olsun buhar makinasini sureklide acabilirsin evin kapilari aciksa yok durdugu odanin kapisi kapaliysa 1 1.5 saat fazlasi halidaki tozu kaldirir buhar gecince tekrar et

neyi su ile karıştırcam cnm anlamadım.dr ust solunumda bıraz tıkanıklık olabılır dedı 2 kere hava verdı.burnunu açtılar.evde bolbol serum verın burnuna dedıler. sıvı tuketsın dedıler ama emmıyo mamayıda zorla 5-6 kaşık verıyorum.hep inildiyo kuzum uyurken.buhar makınesı aldık.ne kadar kullancam onu bıle bılmıyorum.

Canım sicc nasal diye bir merhem var o burnu nemlendiriyor doktor hiçbir sakıncası yok dedi eğer bahsettiğin buhar makinesi oda nemlendiricisi değil de nubulizörse ventolinle kullanılan ben de kullanıyorum bnmki de yeni iyileşiyor iyilesene kadar ver doktorun belirttiği ölçülerde

kızlar kızım akşam kötuleştı gözunu açamadı ateş 38.5 u buldu gene acıle gıttık clpol vermıştım o duşurdu bıraz.acıldekı dr bı baktı boğazıda ıltıhap olmuş kulağıda dedı:KK43: yenımı oldu yoksa bu drmu anladı bılemedım bu 3.gıdışımız. mecbur antıbıyotık vercem dedı ayrıca ates duşurucu verdı bı calpol bı bunu verceksın gecmezse fıtıl dedı.yavrum dun ağzını açamadı yutkundukça ağladı annem demıştı zaten boğazında sorun var dıye ...4-5 kaşık zorada olsa yedırıyorum.memeyı almak ıstıyo ağzına alıp çıkarıyo alamıyo bıberonuda oyle:KK43: sınırlerım çok bozuk..çok ağır gecırdı :KK43:

Kızlar ben de size bişey danışmak istiyorum ben istanbulda yaşıyorum esimin ailesi kayseride yakinda ise baslayacagim esim ogluma bakmasi icin ailesinin istanbula tasinmasini istiyo ve ev kiralarını vermeyi teklif ediyo bu konuda cok ısrarcı ama ben istemiyorum aileside tasinmak istiyo galiba oglum bakıcı elinde büyümesin diye kayinvalidemin bebek bakımını beğenmiyorum ozellikle hijyeniklik konusunda sonra olmadi artik sen bakmada diyemeyiz okadar yoldan gelmis olacaklar sadece bizim icin tasinacaklar esimi ikna etmeye calisiyorum ama bir yandanda haksizlikmi ediyorum diyorum en azindan cocugum emin ellerde olur diye dusunuyorum biryandanda sanki onlar buraya tasininca huzurumuz kacar gibi geliyo burda onlardan uzak kafamiz rahat bilemedim ya sizin fikirlerinizi alabilirmiyim

canımmm:):) senin evde bakmayacağı için daha rahat olur belki bilmiyorum ama bir haftadır kayınvalide bizde tılarhanelik olmak üzereyim Allah kayınvalideyle yaşayanlara altlı üstlü oturanlara yanyana oturanlara çocuğuna bakacak olanlara sabır versin :) çocuğa bişey diyorum üzerine alınıyorbunu ben böyle yapmıyorum sende yapma diyorum aynen kafasının dikine gidiyor bugün bunu yedir diyorum akşam gidiyorum yedirmemiş niye yedirmedin diyorum sıra gelmedi diyor. zaten bi süt içiyo çocuk ne sırası gelmedi anlamıorum. çok zor yanii

Merhaba arkadaşlar,
hamileyken yazıyordum bende foruma, ama oğlum doğduktan sonra pek vakit bulamadım. ama arada yine okudum burayı. şimdi bişi danışmak istiyorum size: benim oğlum 1 hafta sonra 6 ayı doldurcak. bu ay ek gıdaya başladık. ( meyve püresi, çorba, yoğurt, muhallebi) hepsinden yarım çay bardağı kadar gün içinde yedirmeye çalışıyorum. hani 6-9 ay arasında toplam ek gıda 2 çay bardağını geçmeyecek deniliyor diye. ama çok oğluma yedirebilmek konusunda çokbaşarılı olduğum söylenemez. şöyle ki: oğlum henüz tam oturamıyor ben de yatarken yerse genzine kaçar yutamaz diye pusetinde yedirmeye çalışıyorum. ama oğlum pusette durmak istemiyor. habire hoplayıp çıkmaya çalışıyor. eğer emniyet kemerini bağlarsam da ağlıyor. dolayısıyla mamalar da yenmeden kalıyor. tüm emeğim boşa gidiyor. sizlerde var mı böyle bir sıkıntı? hani mama sandalyesi alsam mı diyorum ama, daha da tam oturamıyor. napayım sizce?

canım bizim mama sandalyemiz var ama ben yastığa yatırıp yediriyorum daha rahat oluyo boğazınada kaçmıyo merak etme . biz yemek yerken mama sandalyesine oturtuyorum huysuzlanmaya başlayınca bazen onada meyve püresi yediriyorum biraz daha oyalanıyor

kızlar kızım akşam kötuleştı gözunu açamadı ateş 38.5 u buldu gene acıle gıttık clpol vermıştım o duşurdu bıraz.acıldekı dr bı baktı boğazıda ıltıhap olmuş kulağıda dedı:KK43: yenımı oldu yoksa bu drmu anladı bılemedım bu 3.gıdışımız. mecbur antıbıyotık vercem dedı ayrıca ates duşurucu verdı bı calpol bı bunu verceksın gecmezse fıtıl dedı.yavrum dun ağzını açamadı yutkundukça ağladı annem demıştı zaten boğazında sorun var dıye ...4-5 kaşık zorada olsa yedırıyorum.memeyı almak ıstıyo ağzına alıp çıkarıyo alamıyo bıberonuda oyle:KK43: sınırlerım çok bozuk..çok ağır gecırdı :KK43:

canım yaa çok çok geçmiş olsunn Allah ım acil şifalarrr versinn ... çok üzüldüm inanki yavrucaklar hasta olmasın yaaa

Ben de izliyorum :) kim acaba merak ettim :KK3:
kizi almiraydi seker bisey :KK9:
bayanın ismi Zeynep kızının da almira ydı galiba. gerçi sen de izliyormuşsun :) minikkelebek sen de mi burdasın merak etmiştim ben de :KK1::KK1:

:KK52: aaahahaaa kiz groz biz de dedektif gibiyiz ha hic vakit kaybetmeden topigi basmisiz :KK52:

Çok çok geçmiş olsun canım. Allah kuzucuğa çok acil şifalar versin. Antibiyotik hemen işe yarar sen merak etme. 2 hafta önce bizde kullandık antibiyotik 3.günde daha iyi oldu oğlum. Sen rahat olmaya çalış bebeğin senden güç alacak.

Bende izledim :) hatta hemen eşimi aradım o ben bu foruma çok takılıyorum diye laf söylüyordu :)) bak dedim nasıl bi grubu okuyorum ne kadar bilgililer dedim :))

:KK52: benim esim de anlayamiyo niye bu kadar burda takildigimi :KK1:
belkide melekler mekanindaki gruptadir.
ama en buyuk KK :KK1:

Çok geçmiş olsun, nedeni bulunmuş antibiyotik de iyi gelir inş çabucak iyileşir sen merak etme, boğazı biraz iyileşince de yemeye başlar ve hemencecik toparlanıverir. Sen kendini güçlü tut ki kızının sana ihtiyacı var annesi.

sağolun kızlar. ınş çabuk gecer.gözlerını açamıyo yavrum ağlıyo ama gözler kapalı.hiç halı yok.hayır anlamadıgım 2 drda baktı nasıl anlamazlar.acaba o zaman yokmuydu ıltıhap.hanı varsa ben durmam şikayet ederım.ama işte bılemıyorum.sonramı nüksettı acaba
çok kotu bır duygu r2 gecedır uyumuyom onu ızlemekten.hırıltılı ınlıyo kuzum:KK43:

sağolun kızlar. ınş çabuk gecer.gözlerını açamıyo yavrum ağlıyo ama gözler kapalı.hiç halı yok.hayır anlamadıgım 2 drda baktı nasıl anlamazlar.acaba o zaman yokmuydu ıltıhap.hanı varsa ben durmam şikayet ederım.ama işte bılemıyorum.sonramı nüksettı acaba
çok kotu bır duygu r2 gecedır uyumuyom onu ızlemekten.hırıltılı ınlıyo kuzum:KK43:

canım seni çok iyi anlıyorumm geçicek azcık daha sabır iyileşince unutucaksın . ama antibiyotiğini kullanman lazım boğazı için iki günde geçer canım :KK43: inşallah bir an önce güldüğünü görürsün

X