Bir de bir çoğunuz bebeklerinize pekmez falan veriyormuşsunuz. Benim doktorumun bana verdiği çizelgede 1 yaşından önce o tür besinler vermeyin diyor. Siz bunları doktor kontrolünde mi veriyorsunuz?
Bir de bir çoğunuz bebeklerinize pekmez falan veriyormuşsunuz. Benim doktorumun bana verdiği çizelgede 1 yaşından önce o tür besinler vermeyin diyor. Siz bunları doktor kontrolünde mi veriyorsunuz?
Benim kızım gripti öksürük burun tıkanması yüzünden sürekli uyaniyordu şimdi iyi az biraz öksürüğü var ama gece oksurmuyor ama saat başı yada iku saatte bir uyanıyor ben neredeyse 1 aydır gece adam gibi uyuyamiyorum nasıl yedirebiliyorsun muhallebiyi benimki pek yemiyorkızlar alakası varmıdır bilmiyorum ama ben kızıma saat 8 buçukta muhallebi yapıp yediriyorum son zamanlarda. burdan bi arkadaşın tarifiyle 1 tatlı kaşığı irmik 1 tatlı kaşığı pirinç unu bir çaybardağı su ve pekmezle . kızım daha çok uyuyor.
Benim kızım gripti öksürük burun tıkanması yüzünden sürekli uyaniyordu şimdi iyi az biraz öksürüğü var ama gece oksurmuyor ama saat başı yada iku saatte bir uyanıyor ben neredeyse 1 aydır gece adam gibi uyuyamiyorum nasıl yedirebiliyorsun muhallebiyi benimki pek yemiyor
canım seninki hasta olduğu için uyanıyodur benim kızımda hastayken hep uyanırdı zombi gibi olmuştum artık ilk zamanlardaki gibi .inşallah iyileşip normale döner . muhallebiyi bazen yiyo bazen yemiyo canım zorlmayıorum bende kaç kaşık yerse o kadar veriyorum gerisini döküyorum .
arkadaşlar cahillğime verin haşlanmış yumurta dımı bu bahsedilen yumurta
Kızlar günaydın ne kaçırdım ben ne yapıyosunuz kilolar için 58 ile hamile kaldım 78 ile doğuma girdim şu 64 kiloyum boyum 1.70 ama göbek var yaa varsa bildiğiniz bişeyler söyleyin.
Anladım çok teşekkür ederim hepinize teker teker. Bunca kişi koyduğuna göre demek ki hiç bir zarar yok. Ben de koyayım artık bari :)Benim doktorum sabak kahvaltılarina 1 tatlı kasigi pekmez koymami soyledi
dr 6 aya gırınce kahvaltsına bır kaşık koycaksın dedı cnm.bu arada ben 2 haftadır uykusuzum dr dışten dedı.
Sizin bebeğiniz de böyle anormal şekilde ağlıyor mu? Ateşi de var benimkinin sizde ateş yaptı mı ?
Sizin bebeğiniz de böyle anormal şekilde ağlıyor mu? Ateşi de var benimkinin sizde ateş yaptı mı ?
kızlar kızım çok kötu oldu ya benden grıp gectı sanırım dun öksuruğu vardı bugun burnuda gözude akmaya basladı.acıle gıttık kan aldılar sonuçlar sukur normalmış ama sadece burun damlası verıdler ya.gözude cok akıyo bırşey vermedıler baska.bolbol ıhlamur verıyorum napım
kızlar kızım çok kötu oldu ya benden grıp gectı sanırım dun öksuruğu vardı bugun burnuda gözude akmaya basladı.acıle gıttık kan aldılar sonuçlar sukur normalmış ama sadece burun damlası verıdler ya.gözude cok akıyo bırşey vermedıler baska.bolbol ıhlamur verıyorum napım
suyu irmiği ve pirinç ununu koy kaba ocağın üzerinede koy kaynayana kadar karıştır az su olduğu için 3-4 dk da pişiyor 1-2 dk kaynat al ocaktan soğusun biraz pekmezini karıştır 1 çay kaşığı kadar oldu bitti ben zazen içine muzda rendeleyip koyuyorum