2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben kalın sünger yatak kullanıyorum ustundede bebeğimin sürekli içine çöktüğü annemın yaptığı yun yatak war.aslında çok yumuşak bır yatak ama bazen çırpmak yada düzeltmek mi gerekiyor .bıde kızım bazen kusuyor çiş yapıyor yatağa geçiyor nasıl yıkayacam yaww..sureklı yatağı cevırıp duruyorum ...:KK8:

Bnm de 5 kilom var ama benim hedefim 10 kiloyla bekar halime dönmek inşallah

Benimki de aptamili kusmustu onceden denemistim ama biraz fazla vermistim sanki ondan dolayı kustu.
Ben geceleri tek sefere mahsus vermek icin aldim canim geceleri sutum cok az oluyor ve saat badi uyaniyoruz artik mahvolmus durumdayim onun icin devam sutu verecem uyku arasında. Dun gece veremwdim uyandi agladi ama bi gece yine deneyecem.corbalara falan katmam bende oylw birsey düşünmedim canim.
Benimki de gece cok uyanıyor simdi hasta diye ona yoruyorum bakalım artık
oncelerı tereddut ettım ama dr verebılırsın dedı. bend everıyorum arada bayılarak yıyor.bızler hep onla buyumuşuz zaten
bu arada kızımda öksuruk var kızlar dunden berı.ben grıp oldum ondan gectı galıba. ıhlamur harıc önerısı olan varmı
Doktor bize prospan diye tamamen bitkisel bir balgam söktürücü verdi öksürük için uzun süre de saklanabilir için rahat olsun kullanırken diğer ilaclar gibi degil dedi doktoruna danisabilirsin sen de
kızlar kızımın ayak tabanına vıks sursem mı.ne duşunuyorsunuz bu konuda.sanırım benden grıp gectı oksuruyo kuzum:KK14:

Ben viksi sordum ağır gelir onun cigerlerine dedi siccnasal diye bir merhem var onu kullababilirsin burnunun içine sürüyorsun nemlendiriyor ben doktora sormadan aldım zaten sorduktan sonra da sorun olmaz dedi

bebekler kemik gelişimleri için 2 yaşına kadar sert zeminde uyumalı ben park yatakta yatırırken yatağın sert şiltesinde yatırdım 2 haftadır odasında yatıyor yarı ortopetik yatağı var onda yatıyor visko yataklar çok sakıncalı bebek yattığı yere gömülmeyecekmiş doktorumuz öyle dedi bize

kızlar kızımın ayak tabanına vıks sursem mı.ne duşunuyorsunuz bu konuda.sanırım benden grıp gectı oksuruyo kuzum:KK14:

Ben cold mix kullanıyorum canım burun tıkanıklığına çok iyi geliyor, mentol falan içermiyor doğal, hatta reklamlarda bile çıkıyor tavsiye ederim. :KK34: Öksürük içinde bal ve limonu limonata kıvamında verebileceğimi söylemişti dr. Ben verdim herhangi bi zararı olmadı ve öksürüğünü geçirdi hemen..

Balı 1 yaştan önce önermiyorlar ama kızımda herhangi reaksiyon göstermedi zaten çay kaşığının ucuyla verdim :KK14:

Viks 2 yasindan küçükler için yasaktir.gogsume sicak havlu koyabilirsiniz. Emziriyorsaniz kendiniz sarimsak yiyin. Bide bebeginizin bogazi yumusasin diye ılık su verin 4 5 kaşık

Sarımsak sürün tadını değiştirmez mi :26:

Bana çiğ soğan süt yapar dediler bende yedim zavallı kızım öğüre öğüre emmişti :KK53:

Merak edip sütün tadına baktığımda gerçekten de tadı biraz acımsıydı ve soğan kokuyordu :KK25:

Sarımsak sürün tadını değiştirmez mi :26:

Bana çiğ soğan süt yapar dediler bende yedim zavallı kızım öğüre öğüre emmişti :KK53:

Merak edip sütün tadına baktığımda gerçekten de tadı biraz acımsıydı ve soğan kokuyordu :KK25:

Buna bwnzer bir konu okumustum sutun bu denli tat değişikligi olmasi o yiyecegin fazla tuketilmesinden kaynakli olabilir yaziyordu.acaba sizde biraz fazla yemiş olabilir misiniz sogani.eger yerseniz sarimsak bir diş yiyin

okey..simdiden karnımın sıkılaştığını hissediyorum.bu arada 61 kıloyum son 3 kılom kaldı

Kızlar günaydın ne kaçırdım ben ne yapıyosunuz kilolar için 58 ile hamile kaldım 78 ile doğuma girdim şu 64 kiloyum boyum 1.70 ama göbek var yaa varsa bildiğiniz bişeyler söyleyin.

canım ya benim kızımda hasta olmuştu ben sürdüm valla ayaklarına ... bide annem iğde aynatıp suyunu vermiş bunuda yeğenimin doktoru sölemişti öksürük için. ona hep öyle yapıyolardı hasta olunca.

Kızlar günaydın ne kaçırdım ben ne yapıyosunuz kilolar için 58 ile hamile kaldım 78 ile doğuma girdim şu 64 kiloyum boyum 1.70 ama göbek var yaa varsa bildiğiniz bişeyler söyleyin.

kızar ben hamilelikten önceki kiloma geri döndüm zaten zayıftım . 46 ile hamile kaldım 59 la doğum yaptım şuan 47 kiloyum ama göbeğim var ve bazı insanlar beni sinir ediyor yok göbeğin çıkmış yok aa bu niye kalmış sanki çocuk doğurmadım da kafa iznine çıktım. sizlerde çatlak oldumu hamilelikte hiçbiyerim çatlamadı doğumdan sonra hemen kilo verince baktım popom çatlamış :KK43::KK43::KK43:

kızlar alakası varmıdır bilmiyorum ama ben kızıma saat 8 buçukta muhallebi yapıp yediriyorum son zamanlarda. burdan bi arkadaşın tarifiyle 1 tatlı kaşığı irmik 1 tatlı kaşığı pirinç unu bir çaybardağı su ve pekmezle . kızım daha çok uyuyor.

Günaydın kızlar nasıl mutluyum şu anda anlatamam. Sağlık ocağına gittik Kuzumla rota aşısı için 12 günde 600gr almış geçen ay Sadece 100gr almıştı.

Bu arada bugünden itibaren elma sirkesi ve ılık su içmeye başlıcam bi ara yapmıştım faydası olmuştu internetten araştırdım bu sayede kilo veren çok insan var faydası olursa yazarım:KK3:

kızlar alakası varmıdır bilmiyorum ama ben kızıma saat 8 buçukta muhallebi yapıp yediriyorum son zamanlarda. burdan bi arkadaşın tarifiyle 1 tatlı kaşığı irmik 1 tatlı kaşığı pirinç unu bir çaybardağı su ve pekmezle . kızım daha çok uyuyor.

canım yapılışını da anlatabilir misin

merhaba arkadaşlar hamilelik lekesi olup kurtulan var mı benim yanaklarımda ve kaşımın üstünde var korkuyorum da bir şey alıp sürmeye ne de olsa yüz bu önerilerinizi bekliyorum

canım yapılışını da anlatabilir misin

suyu irmiği ve pirinç ununu koy kaba ocağın üzerinede koy kaynayana kadar karıştır az su olduğu için 3-4 dk da pişiyor 1-2 dk kaynat al ocaktan soğusun biraz pekmezini karıştır 1 çay kaşığı kadar oldu bitti ben zazen içine muzda rendeleyip koyuyorum

kızlar dayanamadım azcık ayak tabanına vıks surdum.bırde gunluk otu aldım buharını göğsunemı ne koycakmışız annem dedı o yapcak şımdı.ınş gecer:KK14:

Kızlar merhabalar. Dün geceden beri bebeğim çok huzursuz. Diş çıkartmaya başladı alt taraftan 3 tane dokunduğum zaman uçları elime geliyor. Bebeğimin daha önce hiç böyle ağladığını duymadım sanki etinden et kopartıyorlar. Diş çıkartma sürecinde bu huysuzluk normal mi ve bu durum ne kadar sürecek ?

Bir de bir çoğunuz bebeklerinize pekmez falan veriyormuşsunuz. Benim doktorumun bana verdiği çizelgede 1 yaşından önce o tür besinler vermeyin diyor. Siz bunları doktor kontrolünde mi veriyorsunuz?

X