2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün biz de ilk kahvaltimizi yaptık çeyrek yumurtayı sutumle seyrelttim yoğurt labne ve armut püresi koydum hepsini ayrı ayrı yedirdim karıştırmadim labneyle yumurtayı yaladi yuttu beni cok şaşırtti ama yoğurtla armuta aynı tepkiyi göstermedi yemedi onlari dün aksam yemekte kendime brokoli ve karnabahar haşlayıp salata yapmıştım baktim istiyor hemen ezip verdim az zeytinyağı iki üç damla da limonla bikac lokma yedi

Arkadaşlar, bebeklerimize kahvaltı vermeye başladık gördüğüm kadarıyla.İlk kızımın dr u kahvaltıyı rezene çayıyla ıslatabileceğimizi söylemişti.Belki yapan vardır içinizde ama ben hatırlatmak istedim.Cici bebe koymak istemeyenler için ben az miktarda kaşık mamasından ekleyince kıvamını buluyor.içine kimyonlu rezene ürününden de atıyorum az miktarda sıcaksu sonra pekmez tereyağ olabilir hatta biraz tahin ekleyenler varmış yavaş yavaş zenginleştirilebilir.Bir de yoğurt işini çözdüm sanırım.Senelrdir tencere de kendime yoğurt mayalarken bebişimin ki olmuyor du bazen .ama çözüm sanırım ısıttığımız süt kabını ısıtmalı .Yani kabın dışı soğuksa o süt mayalanmıyor.bu nedenle ben artık cezvede sütü kaynatıp, direkt içinde mayalıyorum.Kabını dışarıdan ellediğinizde ılık yada soğuk oluyorsa o yoğurt olmuyor maalesef.Nacizane önerilerim paylaşmak istedim arkadaşlar :)

bebeğine cici bebe yediren var mı? Verip vermemekte çok kararsız kaldım. Bizler hep Onla büyümüşüz versem bişey olmaz diyorum ama bazen çok şekerli damak tadı hep şekerli olur diye korkuyorum. Bilemedim

Ben sabah kahvaltısına cici bebe labne peynir yumurta sarisi ve pekmezi karistirip yediriyorum tatli farkindayim ama hep tatli yedirmiyoruzki nihayetinde oglen sebze puresi meyve puresi aksama yogurt hepside farkli tatlar ben sıkıntı olacagini düşünmüyorum

Arkadaşlar bir de keçi sütünün biraz kabızlık yapabileceğini duydum.Kullanan annelerin şikayeti var mı bu konuda.bir arkadaşımın dru söylemiş.

bebeğine cici bebe yediren var mı? Verip vermemekte çok kararsız kaldım. Bizler hep Onla büyümüşüz versem bişey olmaz diyorum ama bazen çok şekerli damak tadı hep şekerli olur diye korkuyorum. Bilemedim

Arkadaşım bu cici bebe ile ilgili seneler önce haberler yapılmıştı o nedenle benim elim pek gitmez bu ürüne.bu nedenle ev yapımı cici bebe denemeyi düşünüyorum.şekerle ilgili tereddüdü olan arkadaşlar cici bebe yerine ekmeğini kullanabilirler biraz daha büyüdüklerinde ve ya şimdide olabilir belki.o da kolayca eriyor çünkü mamada.

oncelerı tereddut ettım ama dr verebılırsın dedı. bend everıyorum arada bayılarak yıyor.bızler hep onla buyumuşuz zaten
bu arada kızımda öksuruk var kızlar dunden berı.ben grıp oldum ondan gectı galıba. ıhlamur harıc önerısı olan varmı

Kızlar oğlum sünnetindn beri bana çok düştü bir an olsun ayrılamıyorum yanından..gözümün içine bakıyo başkalarının kucağındayken babasında bile..sonra da ağlamaya başlıyo almazsam..napcam ben böyle sizin kuzucuklar nasıl?

tatlım diet değilde dikkat etmelisin bence mutlu olmak için.su sütün %98nı oluşturuyor.yoğurt tavuk gıbı bazı seyler sutu artırıyor.bence bunları iyice tespit edip ona göre beslenmelisin.mesala ekmeği kesmelisin bence sütten kesilmeden kılo werebılırsın karar vermen yeter

canım boyun uzunmuş kılo kaba atmaz enazından.uzulme verirsin.önemlı olan karar vermek .

kızlar kızımın ayak tabanına vıks sursem mı.ne duşunuyorsunuz bu konuda.sanırım benden grıp gectı oksuruyo kuzum

arkadaşlar cahillğime verin haşlanmış yumurta dımı bu bahsedilen yumurta

kızlar kızımın ayak tabanına vıks sursem mı.ne duşunuyorsunuz bu konuda.sanırım benden grıp gectı oksuruyo kuzum

Viks 2 yasindan küçükler için yasaktir.gogsume sicak havlu koyabilirsiniz. Emziriyorsaniz kendiniz sarimsak yiyin. Bide bebeginizin bogazi yumusasin diye ılık su verin 4 5 kaşık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…