Bugün ilk kez ogluma kahvalti yaptırdım teyzeleri.ama oglum kahvaltidan pek hoslanmadi işimiz var sanırım:)))
Yarim yumurta sarisi.2cay kasagi pekmez.az peynir.birde dogal tereyağı vardi cok az icine ondan da koydum birde az muz koydum pure gibi oldu zaten hepsini karistirinca yedi oyle ama zor oldu biraz tabi.
bebeğine cici bebe yediren var mı? Verip vermemekte çok kararsız kaldım. Bizler hep Onla büyümüşüz versem bişey olmaz diyorum ama bazen çok şekerli damak tadı hep şekerli olur diye korkuyorum. Bilemedim
bebeğine cici bebe yediren var mı? Verip vermemekte çok kararsız kaldım. Bizler hep Onla büyümüşüz versem bişey olmaz diyorum ama bazen çok şekerli damak tadı hep şekerli olur diye korkuyorum. Bilemedim
Bnm de 5 kilom var ama benim hedefim 10 kiloyla bekar halime dönmek inşallah
Cok tesekkur ederim
Bnm kızım sma yi kustu dün gece aptamil aldiracaktim eşime ama vazgeçtim hem yine kusar diye hem de corbalarin içine mama koymayı istemiyorum çünkü şu an damak tadı gelişiyor sadece yediği şeylerin tadını almalı diye düşünüyorum
Benimki de aptamili kusmustu onceden denemistim ama biraz fazla vermistim sanki ondan dolayı kustu.
Ben geceleri tek sefere mahsus vermek icin aldim canim geceleri sutum cok az oluyor ve saat badi uyaniyoruz artik mahvolmus durumdayim onun icin devam sutu verecem uyku arasında. Dun gece veremwdim uyandi agladi ama bi gece yine deneyecem.corbalara falan katmam bende oylw birsey düşünmedim canim.
kızlar meerhaba, oğluşum çok iyi maş. ama benm piskloji bitik kilo veremiyorum bi turlü,, 62 hamile kaldm 86 ile doğma girdm 77ile çıktım doğmdn. sonra 73e kadar düştü. ama şimdi gene 77 olmşum bi türlü veremiyorum. emzirdiğm için diyet de yapamıyorum ama kndimi çoook kötü hissediyorum hiç bi kıyafetm ol uyor insan içine çıkmak istemiyorum. napcm ben böyle ....
Aaah aahhh emzirme olayı bitsin ben de hemen diyet ve spora ağırlık vericem ben evlenirken 58-60 kiloydum boyum 1.72 ve 65kiloyla hamile kaldim doğuma 79le girdim doğumdan sonra iki hafta içinde 68e düştüm hatta annem korktu o kadar hızlı kilo vermemden şimdi 70kiloya geri döndüm eski kiyafetler olmayinca mecbur yenisini aldım koşu bandi alcam yaninda mekik aletiyle twister hediye edenden en azindan sporumu yapayım diyorum
Arkadaşlar bir de keçi sütünün biraz kabızlık yapabileceğini duydum.Kullanan annelerin şikayeti var mı bu konuda.bir arkadaşımın dru söylemiş.
Ben sabah kahvaltısına cici bebe labne peynir yumurta sarisi ve pekmezi karistirip yediriyorum tatli farkindayim ama hep tatli yedirmiyoruzki nihayetinde oglen sebze puresi meyve puresi aksama yogurt hepside farkli tatlar ben sıkıntı olacagini düşünmüyorum
kızlar kızımın ayak tabanına vıks sursem mı.ne duşunuyorsunuz bu konuda.sanırım benden grıp gectı oksuruyo kuzum
kızlar kızımın ayak tabanına vıks sursem mı.ne duşunuyorsunuz bu konuda.sanırım benden grıp gectı oksuruyo kuzum