iyi geldiğini duymuştum ben
Benimki de gece cok uyanıyor simdi hasta diye ona yoruyorum bakalım artıkBnm de 5 kilom var ama benim hedefim 10 kiloyla bekar halime dönmek inşallah
Benimki de aptamili kusmustu onceden denemistim ama biraz fazla vermistim sanki ondan dolayı kustu.
Ben geceleri tek sefere mahsus vermek icin aldim canim geceleri sutum cok az oluyor ve saat badi uyaniyoruz artik mahvolmus durumdayim onun icin devam sutu verecem uyku arasında. Dun gece veremwdim uyandi agladi ama bi gece yine deneyecem.corbalara falan katmam bende oylw birsey düşünmedim canim.
Doktor bize prospan diye tamamen bitkisel bir balgam söktürücü verdi öksürük için uzun süre de saklanabilir için rahat olsun kullanırken diğer ilaclar gibi degil dedi doktoruna danisabilirsin sen deoncelerı tereddut ettım ama dr verebılırsın dedı. bend everıyorum arada bayılarak yıyor.bızler hep onla buyumuşuz zaten
bu arada kızımda öksuruk var kızlar dunden berı.ben grıp oldum ondan gectı galıba. ıhlamur harıc önerısı olan varmı
kızlar kızımın ayak tabanına vıks sursem mı.ne duşunuyorsunuz bu konuda.sanırım benden grıp gectı oksuruyo kuzum
Ben viksi sordum ağır gelir onun cigerlerine dedi siccnasal diye bir merhem var onu kullababilirsin burnunun içine sürüyorsun nemlendiriyor ben doktora sormadan aldım zaten sorduktan sonra da sorun olmaz dedi
kızlar kızımın ayak tabanına vıks sursem mı.ne duşunuyorsunuz bu konuda.sanırım benden grıp gectı oksuruyo kuzum
Viks 2 yasindan küçükler için yasaktir.gogsume sicak havlu koyabilirsiniz. Emziriyorsaniz kendiniz sarimsak yiyin. Bide bebeginizin bogazi yumusasin diye ılık su verin 4 5 kaşık
Sarımsak sürün tadını değiştirmez mi :26:
Bana çiğ soğan süt yapar dediler bende yedim zavallı kızım öğüre öğüre emmişti
Merak edip sütün tadına baktığımda gerçekten de tadı biraz acımsıydı ve soğan kokuyordu
okey..simdiden karnımın sıkılaştığını hissediyorum.bu arada 61 kıloyum son 3 kılom kaldı
Kızlar günaydın ne kaçırdım ben ne yapıyosunuz kilolar için 58 ile hamile kaldım 78 ile doğuma girdim şu 64 kiloyum boyum 1.70 ama göbek var yaa varsa bildiğiniz bişeyler söyleyin.
Günaydın kızlar nasıl mutluyum şu anda anlatamam. Sağlık ocağına gittik Kuzumla rota aşısı için 12 günde 600gr almış geçen ay Sadece 100gr almıştı.
kızlar alakası varmıdır bilmiyorum ama ben kızıma saat 8 buçukta muhallebi yapıp yediriyorum son zamanlarda. burdan bi arkadaşın tarifiyle 1 tatlı kaşığı irmik 1 tatlı kaşığı pirinç unu bir çaybardağı su ve pekmezle . kızım daha çok uyuyor.
canım yapılışını da anlatabilir misin