kızlar bebeklerinizin emme düzeni nasıl ne sıklıkta kaç dakika emziriyorsunuz?
kızlar bebeklerinizin emme düzeni nasıl ne sıklıkta kaç dakika emziriyorsunuz?
benim tosun ilk dişini çıkardı :) son 3 gündür çok kaka yapıyordu ben rahatsız ilaç içiyor ondan diye düşünmüştüm ama diş içinmış sanırım :) şimdilik hiç ateş yapmadı bundan sonra da yapmaz heralde
benim kızımında göz yaşı damarlarında tıkanıklık var damla yapıyorum masaj uyguluyorum gözlerine....bir yaşına kadare bizede geçer dediler.
günde 3 kere kaka yapıyor ama son 3 4 gündür çok sıvı kakası sırtına kadar çıkıyor kaka daha doktora gitmedim ..pazartesi gidicem şehir dışındayım şuan =( çok huzursuz üzgün ...bugün sürekli kulağınlada oynadı neyi var anlamadım ....çok rahatsızlanırsa akşam acile götürürüm artık...
benim tosun ilk dişini çıkardı :) son 3 gündür çok kaka yapıyordu ben rahatsız ilaç içiyor ondan diye düşünmüştüm ama diş içinmış sanırım :) şimdilik hiç ateş yapmadı bundan sonra da yapmaz heralde
Canım anlattıkların bana diş gibi geldi hadi hayırlısı.Diş çıkaracakları zaman kulaklarını çok çekiştiriyorlar.Ama tabi dr a bir götür bence de.
Hala adet olamayanlar var mı aranızda ben hala olmadım ya korkuyorum artıkk
Bebeğim kabız noldunolur yardım edin çırpınıyor yavrum 😔 bende ağlıyorum o ağladıkça. Zeytinyağı içirdim. Kayısı kaynattım içirdim. Ama hala aynı
aile hekimim gunde 7 8 kez yaparsa ishaldir demisti.sadece anne sütü alan bebeklerin kakasi sıvı olur demislerdi benim kizimin da kakasi sividir.kulagini oynuyorsa belki kulagi da ağrıyor olabilir.benim kızımında göz yaşı damarlarında tıkanıklık var damla yapıyorum masaj uyguluyorum gözlerine....bir yaşına kadare bizede geçer dediler.
günde 3 kere kaka yapıyor ama son 3 4 gündür çok sıvı kakası sırtına kadar çıkıyor kaka daha doktora gitmedim ..pazartesi gidicem şehir dışındayım şuan =( çok huzursuz üzgün ...bugün sürekli kulağınlada oynadı neyi var anlamadım ....çok rahatsızlanırsa akşam acile götürürüm artık...
Sicak su içinde karnina saat yonunde masaj yapabilirsiniz bacaklarını karnina dogru bastirabilirsinBebeğim kabız noldunolur yardım edin çırpınıyor yavrum 😔 bende ağlıyorum o ağladıkça. Zeytinyağı içirdim. Kayısı kaynattım içirdim. Ama hala aynı
Hala adet olamayanlar var mı aranızda ben hala olmadım ya korkuyorum artıkk
Gozunuzaydin :) dis cikarmadaki huysuzluklari cevremden duydukca bende korkuyla bekliorum ilk disi. Bak ne guzel atessiz agrisiz cikarmis oglun. Aferin ona :) darisi basimiza insaallah. Bu arada ilk kim farketti disini, bizde ilk goren hediye alir bebise)
Ilk ben gördüm :) kaçan yine bana kaçtı canım :)) anasıyım diye bana yapıyo napcaksa tosun. Inşallah sizde böyle rahat çıkarırsınız ilk dişinizi.