Kayısıyı püresi yapıp ver canım. En son çare poposuna kulak çöpüyle zeytin yağı sür biraz. Çok geçmiş olsun
Merhaba kizlar kac numara bez kullaniyorsuniz. Ben prima 3 kullaniyorum ama sanki bacaklarini sikiyor gibi 4 denedim o da buyuk gibi geldi. Altinda toplandi biraz. Bilemedim ne yapsam?
Bebeğim kabız noldunolur yardım edin çırpınıyor yavrum 😔 bende ağlıyorum o ağladıkça. Zeytinyağı içirdim. Kayısı kaynattım içirdim. Ama hala aynı
benim tosun ilk dişini çıkardı :) son 3 gündür çok kaka yapıyordu ben rahatsız ilaç içiyor ondan diye düşünmüştüm ama diş içinmış sanırım :) şimdilik hiç ateş yapmadı bundan sonra da yapmaz heralde
Merhaba kizlar kac numara bez kullaniyorsuniz. Ben prima 3 kullaniyorum ama sanki bacaklarini sikiyor gibi 4 denedim o da buyuk gibi geldi. Altinda toplandi biraz. Bilemedim ne yapsam?
Kizlar oğlum 3 gündür kaka yapamiyor.sadece meyve pureleri veriyorun hala onlar yapmis olamaz heralde tadimlik sadece. Birde bugün armut püresi verdim ve oğlum çok çok kustu 4 5 kez kustu.ve hiç hali yoktu.emdigini kusuyor agiz dolusu ne yapacagimi bilemedim devam ederse yarın doktora getirecem büyük ihtimal.bir fikri olan var mi.
Çok üzüldüm dostum Allah şifa versin inş. Benim kızım dün kakasını yapamadı çok ağladı çok acı çekti. Ek son çare olarak enjektöre halis zeytinyağı çektik azıcık kızın makattan içeri sıktık. Eşime kayısı aldırdım kestim hemen haşladım su yerine onu verdim. Aç karnına 1tatlı kaşığı zeytinyağı içirdim. Sabah şükür ki yaptı. Onu öyle görmek çok kötüydü. Hiç o kadar ağlamamıştı
Canım ben de 3 bitsin bir büyüğe geçeceğim.Ben dün primanın 3+ gördüm onu almayı düşünüyorum.
Canimmmm hadi hayirli olsunn saglikla inşallah butun dislerini goruruzz. Dis bugdayi yapcan mi?
Yapmayı düşünüyorum canım ama 2 hafta sonra falan bide nasıl yapılıyor bilmiyorum :) bana biraz bilgi verir misiniz dün akşam arkadaşım aradı üzerindeki giydiği atleti yırt dedi diğer dişleri de kolay kolay çıksın dedi ben de sabah yırttım. :)) ama buğday işi nasıl yapılıyor bilmiyorum biraz netten baktım çok güzel pastalar var :))
Yapmayı düşünüyorum canım ama 2 hafta sonra falan bide nasıl yapılıyor bilmiyorum :) bana biraz bilgi verir misiniz dün akşam arkadaşım aradı üzerindeki giydiği atleti yırt dedi diğer dişleri de kolay kolay çıksın dedi ben de sabah yırttım. :)) ama buğday işi nasıl yapılıyor bilmiyorum biraz netten baktım çok güzel pastalar var :))