2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Her ne kadar gerçek hayatta tanışmasak da gebelik sürecini,ağrıyı,sancıyı,tedirginliği,mutluluğu ve bebeklerimizin gelişimini birlikte yaşadık. sizi tanıyormuşcasına merak ediyorum. acaba neler yaptılar. bebekleri farklı neler yapıyor hep aklımdasınız. anneme gelmek gibi bişi oldu bu siteye bakmak:))) instagram kullanan arkadaşlarım varsa bende beklerim. adım songl_aygur duyrulur:)

Ben takibe başladım seni şeker:KK52:

saçımı lavobaya doğru tarıyorum hergün. böyle bir saç dökümü yok. kötü hastalık gibi dökülüyor. içim cız ediyor
aynen 2 aydır saçlarım oluk oluk dökülüyor. banyo yaparken küvetin deliği 3 kere tıkanıyor saçımı bir kenara alıyorum yine tıkanıyor yine yien. en son tepeleme saç oluyor bir kenarda.
tararken yine bir avuç
kuruturken yerler hep saçç :KK43:((

demir hapı kullanıyor musunuz benim de çok dökülüyor saçım acaba demir eksikliği mı başladı diyorum. Doğum doktorum emzirmeye devam ettiğin sürece demir hapı kullanacaksın demişti ama ben kullanmadım. Acaba ondan mı dökülüyor ki

demir eksikliği, B12 vitamin eksikliği hepsi sebep.
emzirdiğin sürece demir hapı içilmeli

kızlar dün tam 5 aylık olduk.
sağlık ocağı bir sonraki ay ek giıdaya geçilecek 6. ayı dolsun öyle dedi.
özeldeki doktorumuzda bu ay başlayalım yavaş yavaş dedi
sabahları çay kaşığı ile meyve suyu ve cam rendede rendelenmiş meyve püresi bir kaç kaşık çay kaşığı ile dedi.

ikindi vaktı de bir kaç kaşık evde yapılmış yoğurt verin dedi

kızlar dün tam 5 aylık olduk.
sağlık ocağı bir sonraki ay ek giıdaya geçilecek 6. ayı dolsun öyle dedi.
özeldeki doktorumuzda bu ay başlayalım yavaş yavaş dedi
sabahları çay kaşığı ile meyve suyu ve cam rendede rendelenmiş meyve püresi bir kaç kaşık çay kaşığı ile dedi.

ikindi vaktı de bir kaç kaşık evde yapılmış yoğurt verin dedi

aynen benım drumun dedıklerını dmeış. ben başladım yogurdu cok sevdı ama pek tutturamıyorum duru oluyo:2:

saçımı lavobaya doğru tarıyorum hergün. böyle bir saç dökümü yok. kötü hastalık gibi dökülüyor. içim cız ediyor

tatlım benim de saçlarım sizin dediğiniz gibi dökülüyordu...ama her annenin dokulur diye biliyorum.benim saç dökülmelerim azaldı.umarım sizinde azalır:KK9:

bebeğim yaklaşık dört gündür ishal ne yapabilirim ...? sadece anne sütü alıyor bebeğim . muz versem mi püre püre halinde ..??
gözlerini kaşıyor sürekli yüzünün her yerini çizdi .. gözlerine masajda yapıyorum tobrex damlada kullnıyorz ama bir faydası olmuyor sanırım ...gözle ilgili problem yaşayan varmı . ??

bebeğim çok mutsuz ne yapabilrim...ne olur yardımcı olun .

bebeğim yaklaşık dört gündür ishal ne yapabilirim ...? sadece anne sütü alıyor bebeğim . muz versem mi püre püre halinde ..??
gözlerini kaşıyor sürekli yüzünün her yerini çizdi .. gözlerine masajda yapıyorum tobrex damlada kullnıyorz ama bir faydası olmuyor sanırım ...gözle ilgili problem yaşayan varmı . ??

bebeğim çok mutsuz ne yapabilrim...ne olur yardımcı olun .

Benim kizimda da var göz problemi gözyaşı damar i dar oldugu için sulaniyor alt goz kapaklari sisiyordu 3 aydir devam ediyor.ilk basta doktorum antibiyotik damla vermisti onu 10 gün kullanip bıraktık ondan sonra ben pamukla ılık suyla siliyorum. 1 yasina kadar geçer diyorlar. Sizin nesi var bebeginiz in doktor ne dedi.gunde kac kez kaka yapiyor ishal oldugunu dusundunuz.

Kızlar bebeklerimize uçan balın vermekten konuşmuştuk...dün bi sitede bebeklerinize oynasın diye balon vermeyin bebek ölümlerinde birinci sırada yer alıyor yazıyodu..aman dikkatli olalım ben sadece ipini veriyordum uçan balonun okuyunca gözüm korktu:KK14:

kızlar ben bütün yöntemleri denedim ayakta hamakta bezde kucakta ama uyumuyor başını yastığa koyunca basıyor yaygarayı birdahada susturamıyoruz ve annem eşim kayınvalidem kayınpederim hepimiz bir tane çocuğu büyütüyoruz ve çevremizde en iyi doktorlara götürdük bişey yok dediler bu fitilide doktorumz ağlamaktan sesi kesildiği için verdi ağlamayı unutması lazım dedi napcamı bilmiyorum

canım başını yastığa koyunca ağlıyor diyosun ya o zaman önce biraz yanına uzanıp uzanırken onu eğlendir.elini kaldır indir telefondan müzik aç ışığa baktır yani yatmanın sadece uyku değil eğlenmek için de olabileceğini anlasın.sonra diğer yöntemleri denersin

Benim kizimda da var göz problemi gözyaşı damar i dar oldugu için sulaniyor alt goz kapaklari sisiyordu 3 aydir devam ediyor.ilk basta doktorum antibiyotik damla vermisti onu 10 gün kullanip bıraktık ondan sonra ben pamukla ılık suyla siliyorum. 1 yasina kadar geçer diyorlar. Sizin nesi var bebeginiz in doktor ne dedi.gunde kac kez kaka yapiyor ishal oldugunu dusundunuz.

benim kızımında göz yaşı damarlarında tıkanıklık var damla yapıyorum masaj uyguluyorum gözlerine....bir yaşına kadare bizede geçer dediler.

günde 3 kere kaka yapıyor ama son 3 4 gündür çok sıvı kakası sırtına kadar çıkıyor kaka daha doktora gitmedim ..pazartesi gidicem şehir dışındayım şuan =( çok huzursuz üzgün ...bugün sürekli kulağınlada oynadı neyi var anlamadım ....çok rahatsızlanırsa akşam acile götürürüm artık...

X