2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kayısıyı püresi yapıp ver canım. En son çare poposuna kulak çöpüyle zeytin yağı sür biraz. Çok geçmiş olsun :KK43:

bencede makatına zeytınyağlı pamuk koy.kabızlıgı gecene kadar ek gıdayı bırak.sütüne yada mamasına yag koy karıştır içir.kıyammm gecmş olsn

kızlar bebek eşylarını nasıl temizliyorsunuz.biberondur emziktır çıngıraktır.....ben cam bıberonu kaynatıyorum plastikleri kaynamış suya sokup çıkarıyorum..:18:

Merhaba kizlar kac numara bez kullaniyorsuniz. Ben prima 3 kullaniyorum ama sanki bacaklarini sikiyor gibi 4 denedim o da buyuk gibi geldi. Altinda toplandi biraz. Bilemedim ne yapsam?

Merhaba kizlar kac numara bez kullaniyorsuniz. Ben prima 3 kullaniyorum ama sanki bacaklarini sikiyor gibi 4 denedim o da buyuk gibi geldi. Altinda toplandi biraz. Bilemedim ne yapsam?

Canım ben de 3 bitsin bir büyüğe geçeceğim.Ben dün primanın 3+ gördüm onu almayı düşünüyorum.

Bebeğim kabız noldu :KK43: nolur yardım edin çırpınıyor yavrum 😔 bende ağlıyorum o ağladıkça. Zeytinyağı içirdim. Kayısı kaynattım içirdim. Ama hala aynı

Bizde elma puresi ise yaradi doktor armut puresi demisti ama aksine artti kabizligi elma puresi ise yaradi bol bol yedir

kizlar tayin tercihlerimiz geldi tayinciyiz eskisehir konya kayseri osmaniye nigde bolu yasayan varmi egitim sosyal hayat ev bilgi lazim

benim tosun ilk dişini çıkardı :) son 3 gündür çok kaka yapıyordu ben rahatsız ilaç içiyor ondan diye düşünmüştüm ama diş içinmış sanırım :) şimdilik hiç ateş yapmadı bundan sonra da yapmaz heralde

Canimmmm hadi hayirli olsunn saglikla inşallah butun dislerini goruruzz. Dis bugdayi yapcan mi? :p

Bende henuz adet olmadim benim doktorda bir sene dedi bekliyorum bakalim ... ben de kaynamis suda bekletiyorum biberonlari oyuncaklarida yikiyorum sicak suyla .

Kızlar bebeklerinizi uyuturken çok terliyorlarmı ? Yerine götürmek için yastığından aldığım da yastık hep ıslak oluyor. Aynını yaşayan varmı

Kizlar oğlum 3 gündür kaka yapamiyor.sadece meyve pureleri veriyorun hala onlar yapmis olamaz heralde tadimlik sadece. Birde bugün armut püresi verdim ve oğlum çok çok kustu 4 5 kez kustu.ve hiç hali yoktu.emdigini kusuyor agiz dolusu ne yapacagimi bilemedim devam ederse yarın doktora getirecem büyük ihtimal.bir fikri olan var mi.

Kizlar oğlum 3 gündür kaka yapamiyor.sadece meyve pureleri veriyorun hala onlar yapmis olamaz heralde tadimlik sadece. Birde bugün armut püresi verdim ve oğlum çok çok kustu 4 5 kez kustu.ve hiç hali yoktu.emdigini kusuyor agiz dolusu ne yapacagimi bilemedim devam ederse yarın doktora getirecem büyük ihtimal.bir fikri olan var mi.

Çok üzüldüm dostum Allah şifa versin inş. Benim kızım dün kakasını yapamadı çok ağladı çok acı çekti. Ek son çare olarak enjektöre halis zeytinyağı çektik azıcık kızın makattan içeri sıktık. Eşime kayısı aldırdım kestim hemen haşladım su yerine onu verdim. Aç karnına 1tatlı kaşığı zeytinyağı içirdim. Sabah şükür ki yaptı. Onu öyle görmek çok kötüydü. Hiç o kadar ağlamamıştı

Çok üzüldüm dostum Allah şifa versin inş. Benim kızım dün kakasını yapamadı çok ağladı çok acı çekti. Ek son çare olarak enjektöre halis zeytinyağı çektik azıcık kızın makattan içeri sıktık. Eşime kayısı aldırdım kestim hemen haşladım su yerine onu verdim. Aç karnına 1tatlı kaşığı zeytinyağı içirdim. Sabah şükür ki yaptı. Onu öyle görmek çok kötüydü. Hiç o kadar ağlamamıştı

Amin canim.sizede geçmiş olsun.sizin ugaladiklarinizi ben de uygulayim belki iyi gelir.simdi uyuyor uyaninca yaparim.ama zaytin yagini icirmek şimdilik iyi gelmez belki dimi kusuyor ya surekli.makattan zeytin yagini yapayim önce.

Canimmmm hadi hayirli olsunn saglikla inşallah butun dislerini goruruzz. Dis bugdayi yapcan mi? :p

Yapmayı düşünüyorum canım ama 2 hafta sonra falan bide nasıl yapılıyor bilmiyorum :) bana biraz bilgi verir misiniz dün akşam arkadaşım aradı üzerindeki giydiği atleti yırt dedi diğer dişleri de kolay kolay çıksın dedi ben de sabah yırttım. :)) ama buğday işi nasıl yapılıyor bilmiyorum biraz netten baktım çok güzel pastalar var :))

Yapmayı düşünüyorum canım ama 2 hafta sonra falan bide nasıl yapılıyor bilmiyorum :) bana biraz bilgi verir misiniz dün akşam arkadaşım aradı üzerindeki giydiği atleti yırt dedi diğer dişleri de kolay kolay çıksın dedi ben de sabah yırttım. :)) ama buğday işi nasıl yapılıyor bilmiyorum biraz netten baktım çok güzel pastalar var :))

ilk inciniz cikmis gozunuz aydin.masaallah oglusuna:KK16:
(atlet yirmak mi,batil inanis gibi geldi bana)
bugday pisirilir uzerine dovulmus ceviz, ikram ediliyor,dileyen limon pulbiber karabiber ekiyor. antalya yoresi) olsada yesek:KK1:

biz bugdayi hasliyoruz istersen nohut fasulyede haslayip ekliyosun ayri ayri suzup karistiriyosun ilk bebisimde de bu kuzumdada annem susam kavurup kaselere bugdayi koyunca ustune koydu ceviz dovdu bonibin koyduk baska pastalar yaptik dis seklinde pasta yaptirdim evi susledik dua okuttuk bol bol hediye geldi hic yapamazsan bugdayi hasla cam onune koy kuslar yesin

Peki bi zamanı var mı bu diş buğdayının ben haftaya çalışmaya başlıyorum önümüzdeki hafta yapabilirim. Gerçi hepsi batıl inanç ama insan yine de yapmak istiyo :)

X