kızlarrr bugün bi arkadaşım gösterdi lamaze nin çıngıraklı çorap ve bileklikleri var ben gitti gidiyordan alcam çok hoşuma gitti sizinde ilginizi çekerse bi bakın benim sıpa çoraplarıyla çok oynuyo çünkü
rotavirüs bebeklerde sık rastlanan uzun süren ishal rahatsızlığına karşı önlem. Bebek ishal olsa bile daha kolay atlatıyormuş.
3. Ayında yaptırmıştık. 5. Ayında yine yaptırmak gerekiyor ki ilk yapılanın etkisi tam olsun. 2 doz halinde 142,5 tl.
Bize hem sağlık ocağında, hemde özel doktoru doğum yaptığım hastanede yani ikiside söylemişti
bizim ev doğalgazlı ve şansıma sıcacık olduğu için ince yorganı var çokta hafif onu örtüyorum sadece üstüne. Kollarını dışarıda bırakıyorum. Göğsünün altına kadar çekiyorum.
Içindede uzun kollu badisinin üzerine uzun kollu pijama üstü giydiriyorum 2 kat uzun kollu olduğu için hiç üşümüyor
benimkinin hep eli kafasında. Emzirirken saçlarının tepesinden alıp gözüne sokuyor
alıyor gözüne sokuyor :))))))))))))))
arkadaşlar bebeklere klasik müzik dinletmek neden fayadalıymış:
Araştırmacılar, bebeğe müzik dinletmenin onun beyninde yeni yolların, yeni bağlantıların oluşmasını desteklediğini ortaya çıkarmıştır. Anne karnında müzik dinletilerek gelişen ve doğum sonrasında da müzik dinletilmeye devam edilen çocukların; yaratıcılık, sosyallik, hafıza, matematik, dil ve duygusal zeka gibi alanlarda hızlı bir gelişim gösterdiği yapılan araştırmalarla ortaya çıkmıştır
Kızlar ablam da doğum yapalı 1,5 yıl oldu onund a saçları inanılmaz dökülüyodu..konuşurken ben de şikayetlendim..ben bioxin şampuan aldım çok faydası oldu dökülmesi kesildi dedi..dün hemen eşime aldırdım onu denicem inşallah faydası olur..bıktım artık her yerden saçlarımı toplamaktan
demir hapı kullanıyor musunuz benim de çok dökülüyor saçım acaba demir eksikliği mı başladı diyorum. Doğum doktorum emzirmeye devam ettiğin sürece demir hapı kullanacaksın demişti ama ben kullanmadım. Acaba ondan mı dökülüyor ki
ewet bende baktım çok güzeller bende alacağım..bende ilkel olarak çocuğuma bunu yapıyormuşum
ewet bende baktım çok güzeller bende alacağım..bende ilkel olarak çocuğuma bunu yapıyormuşum
dostlar siz dersinizde ben almammı:) aldım hemen kzıma gitti gidiyordan. Birde aklımda şu eğitici tırtıl var:) param olsun ilk fırsatta onu da alacağım inş
dostlar siz dersinizde ben almammı:) aldım hemen kzıma gitti gidiyordan. Birde aklımda şu eğitici tırtıl var:) param olsun ilk fırsatta onu da alacağım inş
kızlar meyve suyunu kaç öğün yediriyorsunuz bir de keçi yoğurdu yediren var mı bebisine
Bende tadımlık vereyim diyorum ama benim kuzu tadımlık diil doyumluk yiyo hep :) inşallah hep böyle iştahlı olur Kuzum
kızlar meyve suyunu kaç öğün yediriyorsunuz bir de keçi yoğurdu yediren var mı bebisine