2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

:) pilav tenceresi çok büyük olur tabii canım.. bebekler için normalde günlük mayalanması lazım minicik bi kavanoza ama ben bu hero baby nin elma püresi kavanozlarından iki tane yapıyorum cezvede kaynatıyorum sütü de hemencecik oluyo..

Dün akşam annem yoğurt mayaladı iki tane nescafe fincanına bende akşam yatarken bi vereyim diyorum uyku yapar ya hem yoğurt :)

canım ben dra goturucem ıns onumuzdekı hafta mama derse mama ek gıda derse ona baslarız
Seni en iyi doktorun yönlendirir canım o nederse onu yap,kilolu olması önemli değil sağlığı iyi olsunda öenmli olan o,her bebeğin bünyesine göre değişiyo kız erkek bile değişiyo kemik yapısına göre.

Akıl akıldan üstündür bak o kavonozlar çok iyi fikir

ya kızlar ölçüsünü bilemediğimden oyle yaptım.fincana yada kavanoza yapanlar ölçuyu nasıl yapıyonuz ne kadar yogurt konuluyo deyın bana

maşallah küçük tosun bebeğin :) iki öğün süt veriyomuşsunya kaç cc ye denk geliyo
110-120cc oluyo canım.

evet canım 3 saatte bi basleniyo 9 buçuk 12 buçuk bide 3 de.. aptamil 1 aldım bende.[/QUOTE]

bende sağıp bırakıyorumda doktor bana demiştiki 3 saatte bir120 cc yani toplamda 3 defaya geliyo ben evde yokken yeter demişti

110-120cc oluyo canım.

evet canım 3 saatte bi basleniyo 9 buçuk 12 buçuk bide 3 de.. aptamil 1 aldım bende.

bende sağıp bırakıyorumda doktor bana demiştiki 3 saatte bir120 cc yani toplamda 3 defaya geliyo ben evde yokken yeter demişti[/QUOTE]

Dur anlamadım :) beynimmi durdu ne :) toplam günde 360 cc yani demi bi öğünde 120cc?

bende sağıp bırakıyorumda doktor bana demiştiki 3 saatte bir120 cc yani toplamda 3 defaya geliyo ben evde yokken yeter demişti

Dur anlamadım :) beynimmi durdu ne :) toplam günde 360 cc yani demi bi öğünde 120cc?[/QUOTE]

yani şöylee :) ben 9-4:30 çalışıyorum bu arada 3 öğün yer 120*3 evet 360 yapıyo
ama ben o kadar bırakamıyorum:)

Dur anlamadım :) beynimmi durdu ne :) toplam günde 360 cc yani demi bi öğünde 120cc?

yani şöylee :) ben 9-4:30 çalışıyorum bu arada 3 öğün yer 120*3 evet 360 yapıyo
ama ben o kadar bırakamıyorum:)[/QUOTE]

anladım canım sağol ama benimde o kadar olmuyo işte o yüzden bi öğün devam sütü veriyorz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…