2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

doğum tarihi ne bebeğinin az almamışmı doktor ne dedi.

4 eylül doğumlu geçtiğimiz aylarda 1kilo alıyordu dr sorduğumda yavaşlayabilir kilo alımı dedi ama benim bebeğim emmek istemiyor mama versem yiyor ama ben emmesini istiyorum mama vermiyorum o yüzden bu ay çok az kilo aldı

Rant meselesi bence.

canımya bi arkadaşımın bebeğide emmek istemiyo o sağıyo kaşıkla içiriyo ve 100 cc yi bu şekilde içiriyomuş istersen bide öyle dene sütün varsa .

hım anladım canım memeyı hıc ıstememzlık etmıyor ve tuttumu bırakmak ta ıstemıyo anlamadım gıttı

hım anladım canım memeyı hıc ıstememzlık etmıyor ve tuttumu bırakmak ta ıstemıyo anlamadım gıttı

Ben
M bebeğimde memeyi gece bırakmıyor ama benimki yalancı meme niyetine kullanıyor ondan. Ben vermedim yalancı meme sonra vereyim dedim o almadı. Şimdi arada deniyorum hala almıyor. :) geceleri uyku arasında uykuya dalmak için memeyi birakmıyor belkide senin bebiş de benimki gibidir.

mamada ısrar edıyorlar cunku bebeğin bellı mıktarda sütü alması gerekıyo.ee sütümüz yetersizse mecbur devam sütünle yanı mamayla takvıye edıcez
cicbebe ben bı kere verdım sonra neten arastırdım pişman oldum. dra sordum once elma armut püresi sonrakı hafta yoğurt dedı.arada yoğurda cicibebeyı karıştırabılırsın dedı.
bu arada bu ıkıncı yoğurt yapışım ınş bu seferkı tutar:26: dun gecmemız gerekıyodu olmamış yoğurt gecemedık:26:

belkıde benı yalancı meme nıyetıne kullanıyo ama kılo alımıda az

ben onceeden hep kendım yapardım ama o kadar zaman oldukı bı daha denesm olurmu acaba pekı yogurdu ınek sutunden mı yapıyorsun

ya canım geçmişi dönüp okuyamadım işteyim sütün mü azdı senin bebekmi emmiyodu ek gıdaya geçtiniz ve doğum tarihi ne

hım ıyı olmamıs ama yapacak bısey yok 4 ay sonrasında ne yaptın pekı devam sutu mu verdın
benım kı emdıgıkadar kılo alsa tamam ama kılo alımı azaldı

ben de artık üzmüyorum kendimi bu durum için.. tek sorun hasta olacak anne sütüde almıyo diye iyileşemiyecek korkusu oluduğundan dışarıya bile çıkaramıyorum :)

devam sütü alıyor hala ek gıdaya da başladık tabii.. onları yiyor en azından çok şükür..

allah korusun yavrunu pekı kılosu nasıl ,
gene sukur 4 ay emmıs hıc emmeyenlerde var canım

ben onceeden hep kendım yapardım ama o kadar zaman oldukı bı daha denesm olurmu acaba pekı yogurdu ınek sutunden mı yapıyorsun

gunluk sut aldım cnm.eşim organık almış ben olsam herhangı bır gunluk sut alırdım çokda abartmamak gerek.bakalım tutcakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…