- 23 Aralık 2013
- 73
- 1
- 34
doğum tarihi ne bebeğinin az almamışmı doktor ne dedi.
kızlar ben işe başladım 3 hafta oluyor .bizim doktorumuzda kontrollerde kilosu iyi olduğu için ek gıda ya geçmeyin dedi. hatta öyleki ben sütü sağıp bırakıyorum o yetmezse mama versin bakan kişi dedi. bana bu pek mantıklı gelmedi.annem bakıyo miniğime ve ben yetmezse püre yapıp ver dedim. dün mesela azdı süt annem elma püresi yedirmiş . yani bizde bu şekilde büyümüşüz. neden mamada ısrar ediyolar ve kesinlikle ek gıda önermiyolar anlamıyorum.
Rant meselesi bence.
4 eylül doğumlu geçtiğimiz aylarda 1kilo alıyordu dr sorduğumda yavaşlayabilir kilo alımı dedi ama benim bebeğim emmek istemiyor mama versem yiyor ama ben emmesini istiyorum mama vermiyorum o yüzden bu ay çok az kilo aldı
Yazmistim ama denk geelmedin galiba.bebeginin kilosu olmasi gereken kilonun içinde.
ayse nin ebesi de bebek kilosu icin iyi diyor ama bebek surekli gogsunde kalmak istiyormus.sence neden olabilir benim aklima gelen tam doymadigi icin diye dusunuyorum
Benim kiizim da 600 gr almis ben hic baslamadim mamaya bence senin bebekte istemiyor baksana geri iade etmis.biz icgudusel olarak kilo alimini cok dusunuyoz
hım anladım canım memeyı hıc ıstememzlık etmıyor ve tuttumu bırakmak ta ıstemıyo anlamadım gıttı
hım anladım canım memeyı hıc ıstememzlık etmıyor ve tuttumu bırakmak ta ıstemıyo anlamadım gıttı
Ben
M bebeğimde memeyi gece bırakmıyor ama benimki yalancı meme niyetine kullanıyor ondan. Ben vermedim yalancı meme sonra vereyim dedim o almadı. Şimdi arada deniyorum hala almıyor. :) geceleri uyku arasında uykuya dalmak için memeyi birakmıyor belkide senin bebiş de benimki gibidir.
kaç aylıktı seninki :)
hoşgeldınnnn
benım kızım 4 aylık canım
senınkı kaç aylık
mamada ısrar edıyorlar cunku bebeğin bellı mıktarda sütü alması gerekıyo.ee sütümüz yetersizse mecbur devam sütünle yanı mamayla takvıye edıcez
cicbebe ben bı kere verdım sonra neten arastırdım pişman oldum. dra sordum once elma armut püresi sonrakı hafta yoğurt dedı.arada yoğurda cicibebeyı karıştırabılırsın dedı.
bu arada bu ıkıncı yoğurt yapışım ınş bu seferkı tutar:26: dun gecmemız gerekıyodu olmamış yoğurt gecemedık:26:
8 aylık canım memeyi bırakmaması iyi benimki hep itti beni sadece 4 ay emdi ne yazıkki
mamada ısrar edıyorlar cunku bebeğin bellı mıktarda sütü alması gerekıyo.ee sütümüz yetersizse mecbur devam sütünle yanı mamayla takvıye edıcez
cicbebe ben bı kere verdım sonra neten arastırdım pişman oldum. dra sordum once elma armut püresi sonrakı hafta yoğurt dedı.arada yoğurda cicibebeyı karıştırabılırsın dedı.
bu arada bu ıkıncı yoğurt yapışım ınş bu seferkı tutar:26: dun gecmemız gerekıyodu olmamış yoğurt gecemedık:26:
8 aylık canım memeyi bırakmaması iyi benimki hep itti beni sadece 4 ay emdi ne yazıkki
hım ıyı olmamıs ama yapacak bısey yok 4 ay sonrasında ne yaptın pekı devam sutu mu verdın
benım kı emdıgıkadar kılo alsa tamam ama kılo alımı azaldı
ben de artık üzmüyorum kendimi bu durum için.. tek sorun hasta olacak anne sütüde almıyo diye iyileşemiyecek korkusu oluduğundan dışarıya bile çıkaramıyorum :)
devam sütü alıyor hala ek gıdaya da başladık tabii.. onları yiyor en azından çok şükür..
allah bagıslasın yavrunu
ben onceeden hep kendım yapardım ama o kadar zaman oldukı bı daha denesm olurmu acaba pekı yogurdu ınek sutunden mı yapıyorsun