maşallah çok tatlıı kuzun daaa şuan şoktayımm mama sandalyesine oturtuyomusun. elindekide havuç mu veriyomusun eline o tür şeylerr yaa ben çokmu geri kaldımmm
Artık yatmak istemiyor kucakta oturmak istiyor bende dün mama sandalyesi aldım gözetimim altında oturtmaya başladım. Biz yemek yerken masada olmak istiyor kucakta bebek varken de yemek yenmiyor. Havucu da bugün verdim baya yaladı :) artık biz yemek yerken oda havuç yalar :)
mama sandalyesı ıçın erken değilmi kızlar.ben daha oturtmadım destekle.sadece kucagımızda oturtuyruz
bu arada dr elma armut puresine başla dedı ben salak rendeleyıp verılcek sandım.ıyıkı nete bakmışım yoksa püre rende sanacaktım aptal kafam:26: kı 2 gun oyle verdım:26:
Kucakta oturan bebek normalde oturur ben zaten oturtup bırakıp gitmiyorum ki başında bekliyorum ki zaten en fazla 5-10 dk oturuyor sonra ondan da sıkılıyor. Meyve püresini bizim ebe cam rendede rende yap onları yedir dedi ama ben daha denemedim. Başka nasıl meyve püresi hazırlanıyor?
canım benim kızma :)biz bebişlerimizin iyiliği için konuşuyoruz ... zaten 5-10 dk dan bişey olmaz öyle demişti doktor
rendeledığım şeyler pütür pütürya diri geldi çok netten baktım elmayı bölün suda kaynatın öyle püre yapın azcık o sudanda ekleyın dmeışler.hakkatende oyle yapınca yıyebıldı kuzum
ben mama verdiğim için ek gıdaya başlattı dr. sadece emzirseydim başlatmazdı herhalde
rendeledığım şeyler pütür pütürya diri geldi çok netten baktım elmayı bölün suda kaynatın öyle püre yapın azcık o sudanda ekleyın dmeışler.hakkatende oyle yapınca yıyebıldı kuzum
ben mama verdiğim için ek gıdaya başlattı dr. sadece emzirseydim başlatmazdı herhalde
ben 3 gündür elmayı rendenin ince tarafıyla rendeleyip, sonrada çatalla ezip veriyorum oğluşa.. Annemde öyle yaparmış,bir sorun olmadı..Haşlamak vitaminini öldürüyormuş, biraz daha araştırın isterseniz..
Kızlar bişey sorucam.. Saçlarınız dökülüyor mu? Benim o kadar çok dökülüyor ki,istemesemde kestirmek zorunda kaldım.. Doğumdan sonra dökülürmüş ama bilemedim, size sorim dedim..
kesinlikli sana katiliyorum 5 ayliktik biz ilk kizimda rendelerdim cam rendede muz filan yerdi meyve haslanmaz vitamini kalmaz basta zaten suyu verilir 5 aylikken zaten yer doktorlar sebzeyi filan buhar makinasinda yapin derken meyvenin haslanmasi besleyici degil su yontem var azcik daha buyusun muz renddeleyip akiskan olsun diye elma suyu eklemek dogru ben elma veya baska meyvelere devam sutu koyardim toz halinde karistirir yedirirdim
bende rendeleyip vereceğiz sanıyodummm iyi oldu bak söylediğin
Ay iyice kafamız karıştı yaabenim de bildiğim suyu değil rendeleyip vermek..geçen bi tv programında bi bayan uzman da dedi cam rendeden geçirip püre şeklinde verilmesi en uygunudur diye hatta meyveden değil sebzeden başlanır dedi