2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aa bide once sebzeden baslamanin nedeni meyve tatli ya bebek alisir corba yemez diye kesinlikle meyve haslama cam rendede rendele yedir aceleye grk yok cesaretin yoksa 5. ayi bekle

Son düzenleme:

dr.bana verdiği listede buna çok çok yakın, bana başla dedi..Ama benim oğlum 19 da 4 aylık olacak, sütüm yeterli değil diye ama benim içime sinmiyor.. Dr.,internette okuduklarım, büyükler dedikleri ve en önemlisi annelik iç güdüsüyle ben 5 aylık olunca başlıycam tam olarak , şimdilik günde 2 öğün tadımlık veriyorum.. Geçen pzt. başladım..Mamayıda sadece gece yatarken veriyorum, uykuyu sevmeyen bir oğlum var geceye sütüm kalmıyor..

Elime her attığımda 3-4 tel kesinlikle geliyor,en son oğluşun bezinde görünce karar verirdim bende kestirmeye..

Maşallah pek de yakışıklı

Oy masallah kuzuya Allah nazardan korusun

maşallah suphanallah bebişine

teşekkür ederiz teyzelerii :)))

Kızlar bişey sorucam.. Saçlarınız dökülüyor mu? Benim o kadar çok dökülüyor ki,istemesemde kestirmek zorunda kaldım.. Doğumdan sonra dökülürmüş ama bilemedim, size sorim dedim..

Elime her attığımda 3-4 tel kesinlikle geliyor,en son oğluşun bezinde görünce karar verirdim bende kestirmeye..

valla cnaım benim de çok dökülüyor senin yine 3 4 müş taramama ragmen her elimi attığımda baya geliyor toplamayı sevmeyen ben şimdi sıkı sıkı toplu sürekli

doktorun ii basla demis 4 aylik olmadan kizim emmiyor biberonda almiyordu doktor ek gida 4.5 aylikken baslanir en erken sutu kasikla ver dedi ve ah su 4.5 ay olsa diyordum suan iciyo sutunu o yuzden 5. ayi beklicem ek gida vitsminli lakin sut ve mama kadar kilo yapmiyor 5. aya kadar mama ver corbayada et bakliyat filan koyunca doyutucu olur bizim dokyor kesinlikle dana eti yedirme demisti kuzu eti kuzu cigeri

valla benimde hamilelik öncesi çok dökülüyordu.hamileliğin son birkaç ayında kesilmişti sevindim düzeldi diye. ama son 2 aydır falan müthiş dökülüyo.ben daha kırkım çıkınca kestirdim ama hiç faydası yok.her saçımı topladığımda öyle 3-5 tane değil en az 20-25 tel geliyo fazladır bile belki.seyreldi iyice saçım zaten azdı.açıldı bazı yerlerim o kadar çok dökülüyo yani.nasıl düzelecek bilmiyorum.buarada ben demir hapını kullanmıyorum emzirmede vücuttan mineraller,demir falan eksilirmiş.acaba ondan mı dökülüyo.kullananız var mı kızlar?

ben once rendeledım ıyıce ezdım ama çok puturlu geldı yıyemedı çıkardı durdu 4,5 aylık kızım.netten baktım meyve püresi haşlanıp verılırmış.dr bana püresini ver dedı ben sormadım nasıl olcak dıye
yanı şu doğrudur dıyemem kızlar sadece ben once rendesını verdım katı geldı ne kadar ezdıysemde .ama diğer turlu mama gıbı oldu yedı

demir hapı kullanmıyorum aslında kendime şu aralar hiç bakmıyorum milupa içerdim o da yok ee vücut bu sütü oluşturmak için benim depolarımı kullanacak o sebepten de olabilir ama bir sitede okumuştum hamilelikte dolgunlaşan saçlar lohusalıkta dökülecek diye ama annemin yorumu daha bilimseldi bebek anneyi tanımaya başladığı zaman dökülürmüş

benim bu tırnaklarla başım dertte kesiyorum gene çzik gene çizik gaziye döndü oğlum beceremiyorum ben bu işi annemde demişti zaten sen kendi tırnaklarını kesemiyorsun çocuğunkini nasıl kescen diye

ek gıda konusunda ben çok heyecanlıyım doktor 6. ayı bekleyecez dedi ama ben bekler miyim bilemiyorum neyse ki sizler tecrübeli oluyorsunuz size sorarım artık şimdi de topikte tarifler uçuşacak hey gidi günler kalp atışlarından ne çabuk bu aşamalara geldik:)))

doktor pure derken daha yumusak meyveyi demis olmasin elma sert ama armut puresi yumusaktir bebisler ufak 5 aylikken yer mrk etme ben elmayi rendeler suyunu tulbentten gecirir muzu rendeler elmayla akiskan yapar yedirirdim kivi erik yazdi seftali verdim sonra bi kati meyve sikacagi aldim attim meyveleri hazir oldu simdide minik hanima elmayida havucuda sikacaktan geciriyorum hazir yazmistim bakarsin corba yap daha ii meyve yogurt ara ogun kahvalti corba muhallebi tam oluyor corbayla basla ilerde reddeder tatliya alisirsa

Çok saol canım..benim oğluşum şu an çok güzel emiyo çok şükür..doktorumuz hastaneler çok mikroplu sağlıklı bi bibek sık sık getirmeyin hastaneye dediği için 5 ayının bitmesini beklicem kontrol için kilosu da 8.200şu an o yüzden herkes 6.ayı bekle acele etme diyo..bakalım doktorumuz ne diyecek önümüzdeki ay belli olur..

Kızlar bişey sorucam.. Saçlarınız dökülüyor mu? Benim o kadar çok dökülüyor ki,istemesemde kestirmek zorunda kaldım.. Doğumdan sonra dökülürmüş ama bilemedim, size sorim dedim..

Hemde nasil dökülüyor 2 günde bir ev süpürmek zorunda kalıyorum saçlarım yüzünden

Bencede suyunu değil puresini verin dedigim gibi ben pureyi sutumle karistirinca kivami cok koyu olmuyo rahat yutabiliyo

Uykudayken veya emerken kes en kolay öyle kesiliyor

Beniki yatağından başka yerde uyumuyor bizimde oda çok loş net görmüyorum emme konusunda da uzun emen bir çocuk değil başlı başına emmemiz sorun ancak geceleri uyku sersemi uzun emiyor tek çarem uyanıkken kesmek onda da başarılı olamıyorum

wallahi bnde cok basarisizim.tirnak kesme konusundakucagima oturtarak kesiyorum yamuk yamuk oluyo tabi kipir kipir oldugundanda bas bas bagiriyor.biri tutarken anca duzgun kesebiliyorum

wallahi bnde cok basarisizim.tirnak kesme konusundakucagima oturtarak kesiyorum yamuk yamuk oluyo tabi kipir kipir oldugundanda bas bas bagiriyor.biri tutarken anca duzgun kesebiliyorum

uyurken duzgun kesiyoruz biz ve bebek torpuleri var onunlada torpuluyoruz sorun olmuyor

kızlar aranızda mama sandalyesi alan var mı araştırıyorum ama nasıl bişe almalıyım karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…