Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
soyleki canim hic kafan kariasin 2 yas ve 4.5 aylik 2 kiz annesi olarak tavsiyem 5 aylik olasiya kadar anne sutu yada mama iciyosa bebegin tadimliktan ileri gitme 5 aylik oldugunda doktor grk var basla derse yoksa 6 aya kadar bekle 5 aylik kizimin beslenme lst yazayim sadece uykuda emerdi baslamak zorunda kalmistik standart bi liste not al istersen ve bunlari 5 aylikken kizim rahatca yerdi
kahvalti:
4 5 6 istege gore cici bebe bi kasede islatiliyor icine 2 olcek toz mama ekleniyor basta az az zamanla tam yumurta sarisi eziliyor 1 tatli kasigi labne peynir 1 cay kasigi pekmez alistikca ceviz ezilip ekleniyor afiyet olsun 7 aylikken ben zeytin ezmesi azicik tahinde koyardim hic ugrasamam dersem hazir toz kahvaltiliklar var jcjne peynir yumurta sen koyuyosun
ara:
meyve elma armut cam rendede ve pure yer artik zamanla mutlaka muz besleyici
corba:
yarimsar patates havuc 1 cay kasigi princ ve pismeye yakin irmik 1 su bard suda yuksek ateste haslaniyo bi cezvede filan ogunluk kalani cop yuksek kisikta vitamin gidiyo pisince ister rondo ister suzgecten gecirilip ben iice suzgecten gecirirdim tikanir diye kaseye alinip 1 tatli kasigi zeytinyagi eklenip yediriliyo sevmezse tat versin diye azcik labne peynir ekleniyo
ara:
yogurt yaptiklarimi kizim sevmezdi marketlerde hazir bebek yogurtlari var ufak doktor tavsiyesiyle yedik
gece muhallebi devam sutu anne sutu 7 aylik olduk ben istedigimi verdim tarhana yogurt corbasi balik bide 1 haftadan sonra corbaya et konur etin kendisi yenir suyu cok vitaminli degil istedigin bakliyat sebze ekle ve arada corbaya ciger koy bunlar baslangic zamanla ben pirasa yemegini blendirdan geciripyogurtla karistirir yedirirdim
Aynen canım benim de inanılmaz dökülüyo..ben de kestirdim ama kestirmenin bi faydası olmadı hala aynı hızla devam ediyo..evet hamilelik sırasında dökülmeyen saçlar dökülürmüş..bitse artık şu dökülme işi ya çok sinir oluyorum topluyorum sürekli ama evde her yer benim saçım..
Maşallah pek de yakışıklı
Oy masallah kuzuya Allah nazardan korusun
maşallah suphanallah bebişine
Kızlar bişey sorucam.. Saçlarınız dökülüyor mu? Benim o kadar çok dökülüyor ki,istemesemde kestirmek zorunda kaldım.. Doğumdan sonra dökülürmüş ama bilemedim, size sorim dedim..
Elime her attığımda 3-4 tel kesinlikle geliyor,en son oğluşun bezinde görünce karar verirdim bende kestirmeye..
dr.bana verdiği listede buna çok çok yakın, bana başla dedi..Ama benim oğlum 19 da 4 aylık olacak, sütüm yeterli değil diye ama benim içime sinmiyor.. Dr.,internette okuduklarım, büyükler dedikleri ve en önemlisi annelik iç güdüsüyle ben 5 aylık olunca başlıycam tam olarak , şimdilik günde 2 öğün tadımlık veriyorum.. Geçen pzt. başladım..Mamayıda sadece gece yatarken veriyorum, uykuyu sevmeyen bir oğlum var geceye sütüm kalmıyor..
teşekkür ederiz teyzelerii :)))
valla cnaım benim de çok dökülüyor senin yine 3 4 müş taramama ragmen her elimi attığımda baya geliyor toplamayı sevmeyen ben şimdi sıkı sıkı toplu sürekli
valla benimde hamilelik öncesi çok dökülüyordu.hamileliğin son birkaç ayında kesilmişti sevindim düzeldi diye. ama son 2 aydır falan müthiş dökülüyo.ben daha kırkım çıkınca kestirdim ama hiç faydası yok.her saçımı topladığımda öyle 3-5 tane değil en az 20-25 tel geliyo fazladır bile belki.seyreldi iyice saçım zaten azdı.açıldı bazı yerlerim o kadar çok dökülüyo yani.nasıl düzelecek bilmiyorum.buarada ben demir hapını kullanmıyorum emzirmede vücuttan mineraller,demir falan eksilirmiş.acaba ondan mı dökülüyo.kullananız var mı kızlar?
ben once rendeledım ıyıce ezdım ama çok puturlu geldı yıyemedı çıkardı durdu 4,5 aylık kızım.netten baktım meyve püresi haşlanıp verılırmış.dr bana püresini ver dedı ben sormadım nasıl olcak dıye
yanı şu doğrudur dıyemem kızlar sadece ben once rendesını verdım katı geldı ne kadar ezdıysemde .ama diğer turlu mama gıbı oldu yedı
ben once rendeledım ıyıce ezdım ama çok puturlu geldı yıyemedı çıkardı durdu 4,5 aylık kızım.netten baktım meyve püresi haşlanıp verılırmış.dr bana püresini ver dedı ben sormadım nasıl olcak dıye
yanı şu doğrudur dıyemem kızlar sadece ben once rendesını verdım katı geldı ne kadar ezdıysemde .ama diğer turlu mama gıbı oldu yedı
soyleki canim hic kafan kariasin 2 yas ve 4.5 aylik 2 kiz annesi olarak tavsiyem 5 aylik olasiya kadar anne sutu yada mama iciyosa bebegin tadimliktan ileri gitme 5 aylik oldugunda doktor grk var basla derse yoksa 6 aya kadar bekle 5 aylik kizimin beslenme lst yazayim sadece uykuda emerdi baslamak zorunda kalmistik standart bi liste not al istersen ve bunlari 5 aylikken kizim rahatca yerdi
kahvalti:
4 5 6 istege gore cici bebe bi kasede islatiliyor icine 2 olcek toz mama ekleniyor basta az az zamanla tam yumurta sarisi eziliyor 1 tatli kasigi labne peynir 1 cay kasigi pekmez alistikca ceviz ezilip ekleniyor afiyet olsun 7 aylikken ben zeytin ezmesi azicik tahinde koyardim hic ugrasamam dersem hazir toz kahvaltiliklar var jcjne peynir yumurta sen koyuyosun
ara:
meyve elma armut cam rendede ve pure yer artik zamanla mutlaka muz besleyici
corba:
yarimsar patates havuc 1 cay kasigi princ ve pismeye yakin irmik 1 su bard suda yuksek ateste haslaniyo bi cezvede filan ogunluk kalani cop yuksek kisikta vitamin gidiyo pisince ister rondo ister suzgecten gecirilip ben iice suzgecten gecirirdim tikanir diye kaseye alinip 1 tatli kasigi zeytinyagi eklenip yediriliyo sevmezse tat versin diye azcik labne peynir ekleniyo
ara:
yogurt yaptiklarimi kizim sevmezdi marketlerde hazir bebek yogurtlari var ufak doktor tavsiyesiyle yedik
gece muhallebi devam sutu anne sutu 7 aylik olduk ben istedigimi verdim tarhana yogurt corbasi balik bide 1 haftadan sonra corbaya et konur etin kendisi yenir suyu cok vitaminli degil istedigin bakliyat sebze ekle ve arada corbaya ciger koy bunlar baslangic zamanla ben pirasa yemegini blendirdan geciripyogurtla karistirir yedirirdim
Kızlar bişey sorucam.. Saçlarınız dökülüyor mu? Benim o kadar çok dökülüyor ki,istemesemde kestirmek zorunda kaldım.. Doğumdan sonra dökülürmüş ama bilemedim, size sorim dedim..
Ay iyice kafamız karıştı yaabenim de bildiğim suyu değil rendeleyip vermek..geçen bi tv programında bi bayan uzman da dedi cam rendeden geçirip püre şeklinde verilmesi en uygunudur diye hatta meyveden değil sebzeden başlanır dedi
benim bu tırnaklarla başım dertte kesiyorum gene çzik gene çizik gaziye döndü oğlum beceremiyorum ben bu işi annemde demişti zaten sen kendi tırnaklarını kesemiyorsun çocuğunkini nasıl kescen diye
Uykudayken veya emerken kes en kolay öyle kesiliyor
Beniki yatağından başka yerde uyumuyor bizimde oda çok loş net görmüyorum emme konusunda da uzun emen bir çocuk değil başlı başına emmemiz sorun ancak geceleri uyku sersemi uzun emiyor tek çarem uyanıkken kesmek onda da başarılı olamıyorum
wallahi bnde cok basarisizim.tirnak kesme konusundakucagima oturtarak kesiyorum yamuk yamuk oluyo tabi kipir kipir oldugundanda bas bas bagiriyor.biri tutarken anca duzgun kesebiliyorum
uyurken duzgun kesiyoruz biz ve bebek torpuleri var onunlada torpuluyoruz sorun olmuyor