2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar aranızda mama sandalyesi alan var mı araştırıyorum ama nasıl bişe almalıyım karar veremedim

Ben de çok araştırdım chicco polly alacaktım ama kullanan herkes çok hantal hiç gerek yok ikeanın antilop mama sandalyesini al dedi şimdide indirimde ben de ondan aldım 45 tl. Kime sorduysam ikea dedi hatta şikayetvar diye bir site var her türlü ürün marka firma hakkında şikayetlerin yazıldığı oradan baktım hiç şikayet yoktu. Herkes çok memnun. Gerçekten az yer kaplıyor ve çok hafif. Her yere taşınabilir.

izmir karsiyaka cigli menemen bolgesinden bana cocuk doktoru tawsiye edebilicek biri var mi acaba? ozel dewlet farketmez dogumu ksk medical parkta yaptim ama cocuk doktorlarindan.memnun kalmadim

benim eşimde onu alalım diyor sanırım uygun olduğu için aslında benim mutfağım küçük ben de hantal bir şey istemiyorum tek endişem bebek içinde rahat eder mi ne zamandır kullanıyorsun senin bebişin kiloluydu dimi sığma konusunda bir sıkıntı yaşanıyor mu bana baya küçükk gibi geldi de ikeanın ki

kızlar aranızda mama sandalyesi alan var mı araştırıyorum ama nasıl bişe almalıyım karar veremedim

Oyun halısı oydu buydu derken sıra mama sandalyesine geldi değil mi? Hangisinden alsak aceba..ikeanınki rahat mı?bana çok basit fibi geldi ama kullanışlı ve rahatsa çok para vermeden onu almak mantıklı

Daha 1 hafta oldu alalı şimdilik sığıyor sığma konusunda sıkıntı yaşanmaz sanırım. Çok rahatsız görünüyor haklısın ama ikeada gördüm kenarlarına minder yapmışlar 12 tl çok para değmez 20*60 ebatlarında sünger ve kumaş alıp ben de yapcam o zaman baya rahat bişey olur. Valla 45 tl çok para diil mama sandalyesine göre ben aldım baktım hoşuma gitmiyo kullanamıyorum diğer seçenekleri değerlendiririz diye düşündük biz.

Oyun halısı oydu buydu derken sıra mama sandalyesine geldi değil mi? Hangisinden alsak aceba..ikeanınki rahat mı?bana çok basit fibi geldi ama kullanışlı ve rahatsa çok para vermeden onu almak mantıklı

Siz de netten bi bakın yorumlara çok iyi diyor herkes. Ben hatta fotoğraf koydum mama sandalyesiyle bebişin onada bi bakın isterseniz

izmir karsiyaka cigli menemen bolgesinden bana cocuk doktoru tawsiye edebilicek biri var mi acaba? Ozel dewlet farketmez dogumu ksk medical parkta yaptim ama cocuk doktorlarindan.memnun kalmadim

bende orda doğum yaptım.çocuk doktorlarından ayşe özkul a gidiyoruz şimdilik.siz memnun kalmadınız mı?

bende orda doğum yaptım.çocuk doktorlarından ayşe özkul a gidiyoruz şimdilik.siz memnun kalmadınız mı?

ayse hnma gitmedik.şeniz hnm vardi ods ayrildi sonra ali beye gittik ams malesef bizi aydinlatamadi ne dedigini anlamadik cok sukur herseyi normal kizimin ama soyle iyi ilgilenen aciklmslari bizim snlsyacsgimiz dilde yapan bi dr a rastlamadik hr cikisimizda onlarca yeni soruyla ciktik.kadin dogum uzmanim cigdem karas 3 yildir onun hastasiyim gazi hastanesinden beri.o burda oldugu icin medical parki tercih etmidtim.cok uzattim:) ayse hanim nasil ilgisi? sanirim birde cok hastadi var onun genelde ofisinin onu kalabalikta.

ben memnunum güzel ilgileniyor.sorularımı gayet ilgili bir şekilde cevaplıyor.evet biraz yoğun.genelde 1 yaş altı hastaları, muayeneler uzun sürüyor o yüzden.üstelik sorunlarımız olduğunda telefonlada rahatlıkla ulaşabiliyoruz.ben memnunum ama herkese göre değişir tabii beklentiler.benim doktorumda zekeriya beydi.buarada doğum tarihiniz ne? Bizim 6 eylül, sezeryan :)

Bebeğini göz muayenesine götüren var mı? Benim eşimde göz tembelliği var ve genetik ben de bebeğimde olmasından korkuyorum. Ilk göz muayenesi kimine göre 3 ay kimine göre 6 ay. Sizlerden götüren oldu mu hiç?

bnmki 27 agustos eylulu bekleyemedi bnm zipir:) normal dogum yaptim bnde

wallahi bnde cok basarisizim.tirnak kesme konusundakucagima oturtarak kesiyorum yamuk yamuk oluyo tabi kipir kipir oldugundanda bas bas bagiriyor.biri tutarken anca duzgun kesebiliyorum

en uygun 6 ay 1 yas arasi ilk kizimi goz sorunumuz old icin 6 ay ve 1 yasta goturduk

Esra hanım benim bebeğim 11eylül doğumlu 6 kılo alt sınırda gıdıyor.çok kaygılıyım sizin bebeğiniz nasıl?

Arkadslar oyun halısı önemlimi sizce

biz kendimiz yaptık halıya boruları sabit yapmadım sıkıldığı zaman çıkarıyorum onun üstünde dönüyor oynuyor memnunum çünkü bizimki anakucaklarını hiç sevmiyor eğer çok para vermek istemezseniz evde yapabilirsiniz

o benim de aklıma geldi benim yeğenimde göz tembelliği vardı 5 aylıkken bantlardan kullandılar çok şükür geçti aslında bu aralarda götürülse iyi olur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…