2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya çok sinirliyim suan ne yapabilirim bilmiyorum oglum 4 buçuk aylik 6900 gr boyu 65 cm sadece anne sütü veriyorum doktorumuz ek gıdaya baslamami gerek gormedi henüz sadece kabizligi icin kayisi puresi veriyorum kayinvalidem oglumu resimlerini gordu 15 gun sonrada bize gelicek telefonda basladi esime soylenmeye yok zayifmis ispanak corbasi falan vermeliymisiz marankinin sitesne bakip ordan tarif alip ogluma yedirmeliymisim kabiz oldugu icin bal yedirmeliymisim ki bilirsiniz bebeklerin 2 yasina kadar en hazmedemedigi şey bal öyle ısrar ediyoki bal yedirin diye kafayı yiycem simdi 15 gün sonrasonra gelicek ogluma saçma sapan seyler yedirmek istiycek zaten aramiz bozuk gerginlikde ciksin istemiyorum ama simdiden gerildim sözkonusu oglum oluncada sacma sapan seyler yapmasina izin veremem simdiden kara kara düşünmeye basladim hayirlisiyla bi gelsede gitse

Kelimeleri eksik yazinca olmuyor yanlis anlasilabiliyorum.internetten hassas anne ateş olarak yazinca cikan o yaziyi okumanizi tavsiye ederim.

yok seker yanlis anlasilmak hicc degil ilk bebegimde int delisiydim cok arastirirdim esime soyleyince o cocuk fadkli senin cocugun farkli derdi cogu durumdada okuduklarim beni yaniltti bebek bakim beslenme ve bi cok okudugum benim bebegimde olmadi ates olayi beslenme et yumurta belli ayda baslayin su corba su meyve su zamanda yazardi dkktorumun listesi cook farkli ve beesleyiciydi tabi 1 ay uydum sonra benim kiz herseyi yedi 5 aylikken et yumurta tavuk ciger hersey listede vardi ve yedide int baksam vermicektim arastirmaniz cok ii yasayarak zaten ogreniyosun benim dogrum banadir arastirmam bildigimi yaparim sukur iki kizimda saglikli mesela yakinim kaynanam beni ben onu begenmezdim cocuk bakiminda simdi beni over ovulecek birseymis gibi her anne kendi cocugunu bilir her anne bi doktordur bi bebekte olan digerinde olmaz ben doktoruma guvenirdim sora sora ogrendim

ilaca normalde karsiyimdir devit3 doktorumun soylemesiyle 3 aylikken vedalastik kullanmadim ferrum kan damlasi 5 ayinda baslayip 7 ayinda biraktim doktorumun tavsiyesiyle asi zamani ilac veririm sukur ablasinda hic bi bagisiklik sorunu yok buyuk kizim 2 yasinda oksurse bile doktora gideriz cigerde sorun yoksa asla ilac vermem dogal beslerim 6 aylikken kati yedirmeye baslamistim basta haftada 3 gun balik corbasi yapip rondodan gecirdim icti hala 3 gun evimizde balik piser firinda ocakta mangalda ve 1 parmak yese yeter demisti doktor severek yer ne vitamin nede balik yagi surup vermedim ayda 1 kez onuda doktor 6. ayda.baslatti basta 6 aylikken corbasina koyardim simdi salatada filan hic sevmesekte enginar yediririm cok vitaminli. emme agza goturme cok normal biz jel kullandik bi kac kez surdum baktim ise yaramiyo kullanmadim azcik daha buyusun havuc ver eline yesil sogan tavsiye etmem dis icin ii derler ama ark cocugu kemirirken hup demis ortasi bigazina kacmis korkarim

:))kahvaltida ne verdinki
kati icin erken daha erken benim kizda kusuyordu meyve
suyuyla basla yavastan ogrenir kuzucum cignemeye calisiyo kasikla verdiklerimi alisicak korkma

Son düzenleme:
kızlar günaydınn yaa benim kızım 10 da uyurdu en geç dün gece 12de zor uyuttuk. neden öyle oldu acaba perşembe cuma günleri kayınvaliem bakıyo acaba naptı çocuğa bütün gün uyuttumu ne düzeni bozulcak diye çok korkkuyorum bide açmı kaldı acaba diye düşünüyrum çünkü göğsümü çekip çekip bıraktı dolapta süt vardı ısıttım onu bi güzel içti sonra uyudu . çalıştığım için işyerinde sağıyorum ben işteyken onu veriolar eve gelincede yemek bulaşık dinlenemiyorum acaba geceye sütmü kalmıyo böyle olan var mı aranızda kilosuda iyi olduğu için doktorda ne ek gıda ne başka bişey önerdi . bu arada 12 eylül doğum tarihimiz 4. ay knotrolümüzde 7150 idi kilosu.

Ben 1 ay sonra çalışmaya başlayacağım ben biraz stok yapmıştım sütten ama işe başlayınca sağmaya da başlayacağım sandığınız sütleri biberonla mı veriyorsunuz kaşıkla mı? Benim bebeğimde 12 Eylül doğumlu ben kontrolümüzde ebeye sordum yoğurt verebilirsin dedi az biraz da meyve püresi benimkinin kilosu çok iyi ama evde bakanlara zorluk olmasın diye biraz biraz vermeyi düşünüyorum azıcık alışsın istiyorum başka tatlara.

canım biberonla veriyoruz. benim doktor bu konuda çok katı kesinlikle ek verme dedi. seninki kaç kilo

hayırlısı olsun cnm göreceksin bak hepsi düzelecek allahın izni ile
bizde iyiyizçok şükür
geceden itibaren balgamlı öksürüğümüz başladı bu saate kadarda mama yemedi ağladı ((((

cnm izin verme ya. o senın çoçuğun kım kırılırsa kırılsın sen buyuteceksın onu.

hayırlısı olsun cnm göreceksin bak hepsi düzelecek allahın izni ile
bizde iyiyizçok şükür
geceden itibaren balgamlı öksürüğümüz başladı bu saate kadarda mama yemedi ağladı ((((

allah razı olsun canım ıns
benımkıde aynı canım ya oksurugu arttı kusuyo bıde

benimki zayıfmı o zaman

Seninki de ortalamanın üstünde canım. Bizim ki genetik ben ve eşim de ortalamanın üstündeyiz şu anda bide benim eşim de 3 aylıkken 9 kgymiş kayinvalidem söyleyip duruyor bende o öyle dedikce ben çocuğa bakamıyor muyum diyorum onu mu ima ediyorsun diyorum yok canım ne haddime diyor kısacası bizim genetik senin bebiş de tosun masallah

haha çok komik olmuş ama. maşallah bebişlerimize Allah nazardan saklasın sizinkinide. aslına bakarsan bana göre iyi baya çocuğum ben 46 kiloyum çünkü bildiğin minyon tipliyim.

Benim kuzu bu aralar bu vaziyette :)

Eklentiler

• $image.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 54
  • $image.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…