ilaca normalde karsiyimdir devit3 doktorumun soylemesiyle 3 aylikken vedalastik kullanmadim ferrum kan damlasi 5 ayinda baslayip 7 ayinda biraktim doktorumun tavsiyesiyle asi zamani ilac veririm sukur ablasinda hic bi bagisiklik sorunu yok buyuk kizim 2 yasinda oksurse bile doktora gideriz cigerde sorun yoksa asla ilac vermem dogal beslerim 6 aylikken kati yedirmeye baslamistim basta haftada 3 gun balik corbasi yapip rondodan gecirdim icti hala 3 gun evimizde balik piser firinda ocakta mangalda ve 1 parmak yese yeter demisti doktor severek yer ne vitamin nede balik yagi surup vermedim ayda 1 kez onuda doktor 6. ayda.baslatti basta 6 aylikken corbasina koyardim simdi salatada filan hic sevmesekte enginar yediririm cok vitaminli. emme agza goturme cok normal biz jel kullandik bi kac kez surdum baktim ise yaramiyo kullanmadim azcik daha buyusun havuc ver eline yesil sogan tavsiye etmem dis icin ii derler ama ark cocugu kemirirken hup demis ortasi bigazina kacmis korkarim
:))kahvaltida ne verdinki
kati icin erken daha erken benim kizda kusuyordu meyve
suyuyla basla yavastan ogrenir kuzucum cignemeye calisiyo kasikla verdiklerimi alisicak korkma
iki tane kıyafet gitti desene:)) neyse ki evde giydiği şeylerdi bi dahakine di olurum nasıl olsa ge etmiyordum:))[/QUO
sevmediysedoktor yediklerine koy derdi bana meyve puresi filan verince icine damlatbugun nar suyu verdim kizima cicisine damladigecmedidekosla doktum makinaya yikadim sonrada kendi deterjaniyla gecti dene istersen zaten ek gida zamani leke cok kaliyo meyve filan leke birakiyo koslayla geciriyorum
kızlar kızımın dılı sapsarı acaba kandamlasından mı yksa baska bıseyden
damla yapiyo bazen endise etme
cnm çok azcık peynir :)))
büyük kızım hiç bişey yemiyor istiyorumki bu herşeyi yesin