2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benim kızımın parmağından kan alıp ölçmüştü sağlık ocağındaki hemşire.7,7 çıktı çok düşük dedi.doktorumuzu aradık imkansız olsa farkederdik dedi. sonra doktorumuza gittiğimizde hemogram testi ve demir ölçümü yaptırdık hgb 11,1 çıktı.Doktorumuz gayet iyi günde 5 damla yeterli dedi.yani parmaktan ölçülen çokta sağlıklı değil bence.çocuk doktoruna aylık rutin kontrollere gidiyorsanız orda yaptırtabilirsiniz biz öyle yapmıştık.5 ay kontrolünde de tekrar ölçülmesini isitiycem.

sanırım ben fazla uyutuyorum o zaman bizim sıkıntımız sabah geç kalkmak o yüzden geç uykuya geçyor önceden böyle değildi anlamıyorum ne zaman aşı olsak illa ki bi huyu değişiyor yada ben öle inandığım için mi öyle geliyor bilmiyorum

İki gündür sütüm az sabahdan sağıyorum öğleden sonra sağıyorum toplam 100 cc ancak çıkıyo, meğersem hasta olacakmışım ondan azalmış gerçekten azalıyo kızlar haberiniz olsun.

İki gündür sütüm az sabahdan sağıyorum öğleden sonra sağıyorum toplam 100 cc ancak çıkıyo, meğersem hasta olacakmışım ondan azalmış gerçekten azalıyo kızlar haberiniz olsun.

Evet benimde öyle oldu gerçekten hatta kızım bir haftada 120 gr almış normalde olsa 250 falan alırdı.ben doğumdan sonra ilk defa hastalandım sanırım onunda etkisi oldu

ayşeciğim bebeiş nasıl oldu düzeldimi sıkıntılarınız ?

çok sukur ıyı canım ama bpbrek ıcın kontrolunu 6 aylıkken yapılacak
kalça ıcınde 15 gun var net bısey yok daha canım rabbım sıfa versın tum cocuklara benım bebısımle beraber ıns
sen nasılsın yavrun nasıl

kızlar kızımın dılı sapsarı acaba kan damlasından mı yksa baska bıseyden mı
sızdede varmı

Son düzenleme:

Ayse senin kuzunun bobreginde ne sorun vardibizimde sol bobregimizde tas varilk ogrendigimizde cok uzulmustuk ama sukurki bugun diger tahlilerimizde cikti tamamen fazla kalsiyumdan sukur drumuz zaten daha oncede bahsetmisti senin yediklerin yapmis diye sunu anlamistik herseyin fazlasi zarar sutum kaliteli olsun derken cok fazla kalsiyum sebep olmus neyse cok yazdim yine

benim oglum 26 eylul dogumlu
,bugun huzursuz atesi 37.5 ogleyin bir caykasigi calpol vermistim. dr gotursekmi acaba
benimde bogazim agriyor cok halsizim bebegime etkisi oluyomudur:18:

benim oglum 26 eylul dogumlu
,bugun huzursuz atesi 37.5 ogleyin bir caykasigi calpol vermistim. dr gotursekmi acaba
benimde bogazim agriyor cok halsizim bebegime etkisi oluyomudur:18:

Aynisini yasadik benim bogazlar kotuydu 2 gun sonra cocuk ateslendi dr goturduk ihmal etme bizede calpol vermisti 4 saat arayla birde limonlu su vermistik dr soylemisti c vitmini iyi gelir diye ilik suya biaraz sikmistim

bızımde 4 ay asımızda ates 37.3 u görduk.ası olur olmaz bır cay kasıgı calpol verdım ona ragmen genede ates oldu uyumadı pek o gece.neysekı atlattık kızlar

Ben bu aşı olayını sevmedim hiç kızlar salı günü olduk aşıyı gecesine atesi 37.1 oldu sonra calpol verdim düştü ama şimdi de huzursuzluk var geçmiyo 2 gündür durduk yere ağlıyo Tosunum çok üzülüyorum . Bütün düzeni bozuldu kuzumun yaa:-(

Kelimeleri eksik yazinca olmuyor yanlis anlasilabiliyorum.internetten hassas anne ateş olarak yazinca cikan o yaziyi okumanizi tavsiye ederim.

Bu aşı konusu beni de korkutuyor 5 bebekten 4 unun duzeni bozuluyormus

kızlar kan damlasını kan sayımı yaptırıp öyle verin.benim bugün tanıdığım doktora gitmiş kan sayımı yapmışlar ona göre söylemiş hem miktarını.doktor aynı zamanda benimde oğlumun doktoru.ben kullanmıyorum doktora gidecem bakalım bu ay gitmiştim artık önümüzdeki aya gidince kanına baktırıp öyle kullanmaya başlarım gerek varsa tabi.burada bir arkadaşada doktoru kanına bakıp vermiş yalnış hatırlamıyorsam.bir de doktor sağlık ocağından verileni kullanma demiş başka vermiş damla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…