- 17 Ocak 2013
- 154
- 1
Bende ayni seyi düşünüyorum tahlil yapmadan vitamin ilac kullanmak mantıklı gelmiyor aslinda aile hekimine sorsak test yapiliyorsa yaptirsak oyle kullnsak.burda bi arkadasin bebegine parmagindn kan almislar diye hatırlıyorum varsa oyle bişey o arkadaş ayrinti verirse cok sevinirim..
bu kan ilacını 4 aydan sonramı kullanıyoruz
bem hic damlatmadim ama ebe cicilerden gecmez dedi
ben genelde 10-11 arası yatırıyorum sabah 9 a kadar uyuyor.gece ara ara emziriyorum uyku arasında.kalktıktan sonra biraz oynuyoruzz 1-2 saat tekrar yatıyor.kalkınca tekrar 12:30 -15:30 ve 19:30 gibi tekrar uyuturum.zaten en fazla 1 saat uyuyolar.bazen o kadar bile sürmüyo ama uykusu gelince huzursuzlanıyor.mutlaka 15 dk da olsa uyuyunca sakinleşiyor.Gece uykusu iyi olduğu için gün aralarındaki şekerlemelerde ona yetiyor :)
sanırım ben fazla uyutuyorum o zaman bizim sıkıntımız sabah geç kalkmak o yüzden geç uykuya geçyor önceden böyle değildi anlamıyorum ne zaman aşı olsak illa ki bi huyu değişiyor yada ben öle inandığım için mi öyle geliyor bilmiyorumBenim bebeğim doğduğundan beri gece uykularına çok geç geçiyor, 3 gibiŞimdilerde genelde 1.30-2 civarı uyuyor. Sabahları da senin bebeğin gibi 10-10.30 ya da 11 gibi uyanıyor. Yani bana kalırsa bebeğinin uyku düzeni gayet iyi. Hiç dert etme derim ben
İki gündür sütüm az sabahdan sağıyorum öğleden sonra sağıyorum toplam 100 cc ancak çıkıyo, meğersem hasta olacakmışım ondan azalmış gerçekten azalıyo kızlar haberiniz olsun.
ayşeciğim bebeiş nasıl oldu düzeldimi sıkıntılarınız ?
Eki Görüntüle 935859 bu da benim kelebeğimmm :)
çok sukur ıyı canım ama bpbrek ıcın kontrolunu 6 aylıkken yapılacak
kalça ıcınde 15 gun var net bısey yok daha canım rabbım sıfa versın tum cocuklara benım bebısımle beraber ıns
sen nasılsın yavrun nasıl
benim oglum 26 eylul dogumlu
,bugun huzursuz atesi 37.5 ogleyin bir caykasigi calpol vermistim. dr gotursekmi acaba
benimde bogazim agriyor cok halsizim bebegime etkisi oluyomudur:18:
Bende aşı öncesi ve sonrası ilaç verilmesine karşıyım ama sana şu konuda katılıyorum 37,5 i geçmemeli bir çocuğun ateşi.38,5 a kadar beklenmemeli. 37,5 da ilaç verip 38 de hastaneye getirin mutlaka diyor doktorumuz.o da biz kulaktan ölçtüğümüz için 38 yoksa 37,5 ta gidilmeli.38,5 a kadar nasıl bekliyorlar bilmiyorum.Havale belirtisidir zaten dediğin gibi.
benim kızımda açıkınca ellerini emiyor ama aç olmasa da alt dudağını emiyor cadı :) vazgeçiremiyorum bir türlü.
Ben bu aşı olayını sevmedim hiç kızlar salı günü olduk aşıyı gecesine atesi 37.1 oldu sonra calpol verdim düştü ama şimdi de huzursuzluk var geçmiyo 2 gündür durduk yere ağlıyo Tosunum çok üzülüyorum . Bütün düzeni bozuldu kuzumun yaa:-(