2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım sorma bende acayip rüyalar görüyorum psikolojim ii aslında ama geceleri uyuyabildiğim anlarda rüyalar görüyırum bozma moralini doğumdan sonra hepsi geçiçek inş

canım sorma bende acayip rüyalar görüyorum psikolojim ii aslında ama geceleri uyuyabildiğim anlarda rüyalar görüyırum bozma moralini doğumdan sonra hepsi geçiçek inş

bugünlerde inanılmaz ağlak durumdayım birde doğum yapanları duydukça sabırsızlanıyorum bakalım herşeyin hayırlısı canım bi doğuralım rahatlayalım artık

hamile olduğunu geç öğrenen yani mesala 13 adet günü 20 de öğrenmişşş olannn biri var mıııııı ????? Bi deeee hiç belirti olmadanhamile olduğunu öğrenen var mııııııı???????????

canım ben adetim 12 gün geçmişti öyle öğrendim hamileliğimi birde hep adet sancısı oluyordu adet olcam diye bekliyordum ama hamileymişim meğersem başkada belirtim yoktu

maşallah maşallah sen nerden alıyosun haberleri

faceten takip ediyorum canım..

canım bende adet olacağım diye bekliyordum, öğrendiğimde 5 haftalık hamileydim ama hiçbir belirti yoktu

arkadaşlar bugün kocamla 1.evlilik yıl dönümümz yemeğe götürcek beni ben hazırlanmaya başlasam ii olcak hepinizi öptüm doğuma gidenlere doğuranlara ALLAH KOLAYLIK VERSİN

canım bence bu hafta hallet ağda işlerini bence geç bile kalmışsın. hafif hafif ağrılarnda başlamış.

canım bende hamile olduğumu anlamadım çünkü adetimin ilk günü kanamam vardı sonra 7 gün süren adetim hala 10 .günümde gelince hcg me bakıldı ama 4 aydan fazla kanamm sürmüştü

Sahtedny cevaplarin icin tesekkur ederim bir sorum daha var:) sancilar 5 dk dustugunde tahminen acilma ne kadar olur? Doktor 5 dk dustugunde gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…