sonlara yaklaştık ya herkes sabırsız durumda tabiki bende artık bunaldım ve kızımı kucağımda istiyorum
kızlar saçma sapan rüyalar görmeye başladım kızım doğmuş ama ben onu kaybetmişim nasıl ağlıyorum anlatamam rüyada uyandım bi korku aldı beni ya birşey olursa diye hareketleride azaldı of çok korkuyorum yaa
ayyyy valla sonunda kendim doğurmuş kadar sevincem inş agrısız sağsalim kurtulur ayyy bende heyecanlandım şimdi
aynen bende haberi alınca o kadar heyecanlandım.. Bu arada Aras Ali bey doğmuş.. bundan sonraki gelişmeler egelgeç'ten artık..
canım sorma bende acayip rüyalar görüyorum psikolojim ii aslında ama geceleri uyuyabildiğim anlarda rüyalar görüyırum bozma moralini doğumdan sonra hepsi geçiçek inş
aynen bende haberi alınca o kadar heyecanlandım.. Bu arada Aras Ali bey doğmuş.. bundan sonraki gelişmeler egelgeç'ten artık..
maşallah maşallah sen nerden alıyosun haberleri
maşallah maşallah sen nerden alıyosun haberleri
kızlar geçmişi okudum maşallah doğuma gidenler doğuranlar ben baya yavaştan alıyorum benim 8 eylül gözüküyor daha eşim yarın camları silcek 2 günde bitiririm dedi annemde cuma günü evin temizliğine girişcek 3 günde de evi bitirse haftaya bir kuaföre uğrucam anca diyorum sonrada kısmetse kızım gelir inş bugün ilk defa rahmimde ağrı ve acı başladı bıçak gibi saplanıp çıkıyor
arkadaşlar bugün kocamla 1.evlilik yıl dönümümz yemeğe götürcek beni ben hazırlanmaya başlasam ii olcak hepinizi öptüm doğuma gidenlere doğuranlara ALLAH KOLAYLIK VERSİN
şükürler olsun aras bey teşrif etti dünyaya desene
arkadaşlar bugün kocamla 1.evlilik yıl dönümümz yemeğe götürcek beni ben hazırlanmaya başlasam ii olcak hepinizi öptüm doğuma gidenlere doğuranlara ALLAH KOLAYLIK VERSİN
Kizlar egelgec te dogum yapti faceden okudum
Kizlar egelgec te dogum yapti faceden okudum