2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yastık olcak inş ama daha bugün başladım

Eklentiler

• $Fotoðraf0416.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 41
  • $Fotoðraf0412.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 34
  • $Fotoðraf0414.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 36
arkadaslar ayrıca öğrendiğim birşeyi sizinle paylasmak ıstıyorum 32.haftada calısabılır raporu alıp 37.haftaya kadr yıllık ızın rapor kullanırsanız dogum sonrası süreden düşüyorlarmıs o günelri

içim sıkıldı kızlar bugün dr kontrolüm vardı dr işi çıkmış yarına kaldı artık saatler bile geçmio sanki çoğu kişi bebişini aldı kucağına

tşk ederiz canım çok şükür daha ii eşim akşam işten gelsin makinayıda bi göstereyim bakalım ayıptır sorması kaça aldınız

999TL fiyatı canım bizde 500tl lik çek vardı 500 tl ye gelmiş oldu..

kızlar bu arada egelgeç in bu sabah suyu gelmiş, açılması olmadığı ve bebek iri olduğu için spinal sezeryane girecekmiş.. Aras Ali beyde aramıza katılacak hayırlısıyla..

Son düzenleme:

ayyyy valla sonunda kendim doğurmuş kadar sevincem inş agrısız sağsalim kurtulur ayyy bende heyecanlandım şimdi

slm kızlar en erken benim bıdık oğlum geliyor sanırım allahın izniyle yarın sabah saat 7:45 de genel anestezi ile oğlumu kucağıma allacağım sizlerden bol bol dua bekliyorum bebeğim ve benim için doğumdan sonra yasadıklarımı sizlerle paylasırım tabi bana bu gece biterse :))

ne güzel, kavuşuyorsun oğluna şu son günler geçmiyor sanki... genel anestezi senin tercihin mi acaba?

allah yardımcın olsun canım ne güzel bir gündür senin için bence tadını çıkar hamileliğinin son gecesini yaşayacaksın sıkıntısız kucağına alırsın inşallah bebişini

ne güzel, kavuşuyorsun oğluna şu son günler geçmiyor sanki... genel anestezi senin tercihin mi acaba?
evet canım anestezi doktoruyla görüştüm sipinal istiyordum ben risklerini anlattı bi kaç kişidende duyduklarım vardı zaten bel ağrısı kalan baş ağrısı kalanlar olmuş nadirde olsa bunları yaşayanlar neden risk alayımki dedim sağlıklı olup oğlumla güzel vakit geçirmek varken genel anestezi olurum kafam rahat eder dedim
allah yardımcın olsun canım ne güzel bir gündür senin için bence tadını çıkar hamileliğinin son gecesini yaşayacaksın sıkıntısız kucağına alırsın inşallah bebişini

inşallah canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhh ayy çok heycanlı yaaa tontiş oğlum benim gelsin bakalım annişinin kucuşuna az kokluyim öpiym SARIYİM DOYA DOYA

kızlar geçmişi okudum maşallah doğuma gidenler doğuranlar ben baya yavaştan alıyorum benim 8 eylül gözüküyor daha eşim yarın camları silcek 2 günde bitiririm dedi annemde cuma günü evin temizliğine girişcek 3 günde de evi bitirse haftaya bir kuaföre uğrucam anca diyorum sonrada kısmetse kızım gelir inş bugün ilk defa rahmimde ağrı ve acı başladı bıçak gibi saplanıp çıkıyor

sonlara yaklaştık ya herkes sabırsız durumda tabiki bende artık bunaldım ve kızımı kucağımda istiyorum
kızlar saçma sapan rüyalar görmeye başladım kızım doğmuş ama ben onu kaybetmişim nasıl ağlıyorum anlatamam rüyada uyandım bi korku aldı beni ya birşey olursa diye hareketleride azaldı of çok korkuyorum yaa

Ben de bu durumdayım kayinvalidemler geldi yarin yada öbür gün de annemler gelecek ama benim daha doguracagim yok gibi bugün temizlik yaptık kaynanamla bebek gelmedikce ev tekrar kirleniyor beklemek de ayrı bir stresli yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…