- 15 Şubat 2013
- 214
- 0
Bende kardesimi cagirdim agda isini kas biyik isimi hallediversin ne olur ne olmaz haftaya dogururum belki [/QUO
Kolay gelsin canım.ben o hazırlıklar bitirdim. Tedbirli olmakta fayda var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kardesimi cagirdim agda isini kas biyik isimi hallediversin ne olur ne olmaz haftaya dogururum belki [/QUO
şimdi de sol tarafım hareket ederken acı gib ibişey oluyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Masallah bebisineee hadi bakalim gelsin 12 gun
şimdi de sol tarafım hareket ederken acı gib ibişey oluyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
senin minik baya gayretle çalışıyor annesi. Sen hazırlıkları bitirmeye bak bir an önce
senin minik baya gayretle çalışıyor annesi. Sen hazırlıkları bitirmeye bak bir an önce
bende öyle hissediyorum zaten biz onunla konuştuk 37,haftada gelcem ben demişti normal de ağrım falan olunca hemen yatışa gecerdim ama şimdi kalkıyorum yapmam gerekenleri yapıyorum yapcak bişey yok cünkü bu yatmayla dinlenmeyle gecmiyor ahh tembel hallerim sana şimdiden veda etmeye başlamam lazımm ama seninde kasılmaların 10 gün önce başlamış halen icerde seninki
hyecanlandım vallahı cok merek ediyo ınsan karnında ıken ayrı bı duygu yanındayken nasıl kımbılır allahın ıznıyle hepımız hayırlısyla dogum yapars ınsallah
yastık olcak inş ama daha bugün başladım
tşk ederiz canım çok şükür daha ii eşim akşam işten gelsin makinayıda bi göstereyim bakalım ayıptır sorması kaça aldınız
999TL fiyatı canım bizde 500tl lik çek vardı 500 tl ye gelmiş oldu..
kızlar bu arada egelgeç in bu sabah suyu gelmiş, açılması olmadığı ve bebek iri olduğu için spinal sezeryane girecekmiş.. Aras Ali beyde aramıza katılacak hayırlısıyla..
slm kızlar en erken benim bıdık oğlum geliyor sanırım allahın izniyle yarın sabah saat 7:45 de genel anestezi ile oğlumu kucağıma allacağım sizlerden bol bol dua bekliyorum bebeğim ve benim için doğumdan sonra yasadıklarımı sizlerle paylasırım tabi bana bu gece biterse :))
slm kızlar en erken benim bıdık oğlum geliyor sanırım allahın izniyle yarın sabah saat 7:45 de genel anestezi ile oğlumu kucağıma allacağım sizlerden bol bol dua bekliyorum bebeğim ve benim için doğumdan sonra yasadıklarımı sizlerle paylasırım tabi bana bu gece biterse :))
evet canım anestezi doktoruyla görüştüm sipinal istiyordum ben risklerini anlattı bi kaç kişidende duyduklarım vardı zaten bel ağrısı kalan baş ağrısı kalanlar olmuş nadirde olsa bunları yaşayanlar neden risk alayımki dedim sağlıklı olup oğlumla güzel vakit geçirmek varken genel anestezi olurum kafam rahat eder dedimne güzel, kavuşuyorsun oğluna şu son günler geçmiyor sanki... genel anestezi senin tercihin mi acaba?
allah yardımcın olsun canım ne güzel bir gündür senin için bence tadını çıkar hamileliğinin son gecesini yaşayacaksın sıkıntısız kucağına alırsın inşallah bebişini
evet canım anestezi doktoruyla görüştüm sipinal istiyordum ben risklerini anlattı bi kaç kişidende duyduklarım vardı zaten bel ağrısı kalan baş ağrısı kalanlar olmuş nadirde olsa bunları yaşayanlar neden risk alayımki dedim sağlıklı olup oğlumla güzel vakit geçirmek varken genel anestezi olurum kafam rahat eder dedim
anladım canım, sağlıkla kavuş oğluna inşallah, ama gelip deneyimlerini anlat bize sonra olur mu Hayırlı doğumlar dilerim
merhaba kızlar benim günüm az kaldı ama tık yok hala:)))) ha bugün oldu olacak diye bekliyorum:) adet ağrısı, bıçak iğne saplamaları, bel ve çatı kemikleri ağrısı oluyor ama beklemedeyim. demek ki yavrum yerinde rahat