- 27 Aralık 2009
- 845
- 442
Gruba beni de bi ulaştır ltfen beni de alsnlar )))faceten takip ediyorum canım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gruba beni de bi ulaştır ltfen beni de alsnlar )))faceten takip ediyorum canım..
canım bu mesajına cevap yazacaktım sayfaları okudukça mojizukudan müjdeli haberi öğrenmiş oldum. Aras bey artık kucağındaymış çok geçmiş olsun.. gözün aydın. allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütsün gelmiyor gelmiyor dedikçe sonunda geldi bakalım aras.. inşallah ikinizde iyisinizdir.. kendim doğum yapmış gibi çoooooooooooook sevindim güzel haberleri senden duymak için sabırsızlanıyorum kendini iyi hissettiğinde yazarsın artık... çok öpüyorum sizi canım darısı bizim tembellere inşallah...Ayy teyzeleri merak edenleriniz olmuş teşekkür ederiz :)
Aras yerinde rahat hala doğuramadım yarın doktor kontrolümüz var inşallah açıklık artmıştır
Yoksa suni almaktan o da olmazsa sezeryana kalmaktan yani o süreçten tırsıyorum şimdide dua edin nolur bizim için
Dün akşam yine doğuramadım diye sızlamıyordum kocişte internete ambargo koydu strese giriyosun bimle paylaş dertlerini dedi
Dün akşaö dertlerimi anlattım da anlattım bu akşam film izliyor hiç bakmıyor bile bana
Eminegül canım rastlaşamıyoruz
Temizliği de bitirmişin gözün aydın canım benim
Bugün annem geldi yine benim de
Bebek gelecek diye yaptığımız kaçıncı temizlik bilmiyorum artık
Kaynanam da baktı bende hareket yok çanakkaleye tatile gitti
Her aradığımda ilk çalmada açıyor oda :))
kızlar bu arada egelgeç in bu sabah suyu gelmiş, açılması olmadığı ve bebek iri olduğu için spinal sezeryane girecekmiş.. Aras Ali beyde aramıza katılacak hayırlısıyla..
ayyy canım çok sağol haber verdiğin için, çok mutlu oldum okuyunca bunlar müjde verdiğin için sana :119::119:aynen bende haberi alınca o kadar heyecanlandım.. Bu arada Aras Ali bey doğmuş.. bundan sonraki gelişmeler egelgeç'ten artık..
Sahtedny cevaplarin icin tesekkur ederim bir sorum daha var:) sancilar 5 dk dustugunde tahminen acilma ne kadar olur? Doktor 5 dk dustugunde gel dedi
bende öyle hissediyorum zaten biz onunla konuştuk 37,haftada gelcem ben demişti normal de ağrım falan olunca hemen yatışa gecerdim ama şimdi kalkıyorum yapmam gerekenleri yapıyorum yapcak bişey yok cünkü bu yatmayla dinlenmeyle gecmiyor ahh tembel hallerim sana şimdiden veda etmeye başlamam lazımm ama seninde kasılmaların 10 gün önce başlamış halen icerde seninki
benim oğluşum babasını bekliyor.Sizin babanız yanınızda eh 37.ye de bir şey kalmamış hadi hayırlısı senin kız mı bebiş ?
kızlar sorum olacak size ben ağda yaptıralı 10 gün oldu bu aralar doğurmazsam 1 hafta 10 gün daha beklersem tekrar ağda yaptırma ihtiyacı duyucam ama açıklığımda var 3 cm kuaföre gitsem mikrop kapmaya çok uygun napıcam ben fikri olan varmı
aynen bende haberi alınca o kadar heyecanlandım.. Bu arada Aras Ali bey doğmuş.. bundan sonraki gelişmeler egelgeç'ten artık..
bebeğine kavuşan anneleri tebrik ederim allah analı babalı büyütsün inşallah =)
bizim gibi bebelerini bekleyen annelere hayırlı doğumlar dilerim =)
arkadaşlar bugün doktora gittim 39. hafta uzun yola çıkacağımı söyledim (5 saat yol gidip, konaklayıp, ertesi gün bir 5 saat daha gideceğimi ve 2 saatte bir mola vereceğini söyledim )
doktor gözümü korkuttu risk alma ya bebeğe bir şey olursa filan dedi, çok aklım karıştı kendi arabamız sonuçta ha evde oturmuşum ha arabada diyorum kendi kendime, siz ne dersiniz bu konuda ?
hakikaten riski ama sen bilirsin gideceğin yolun uzunluğu ve cinsi de önemli bende otoban gibi düzgün bi yolsa çok bişey olmaz ama zor bi karar ben kendim olsam gitmezdim ama sen bilirsin..
slm kızlar en erken benim bıdık oğlum geliyor sanırım allahın izniyle yarın sabah saat 7:45 de genel anestezi ile oğlumu kucağıma allacağım sizlerden bol bol dua bekliyorum bebeğim ve benim için doğumdan sonra yasadıklarımı sizlerle paylasırım tabi bana bu gece biterse :))
kızlar yaa sizden süt geliyo mu hiç benden hiç gelmiyo normal mi birazda sıkıyorum ama.sonuçta sütümüzün oluşması lazım demi 37. haftadayım ben
cnm benden iğne başı kadar geliyor ayda yılda bir, sen sütü kafaya takma cnm allahın izniyle dolmuştur göğüslerimiz sütle
bu arada aman diyim sıkma göğüslerini, doğum eylemini başlatırmış
ayy ne bilem kuzucuğum doğduğunda mama yemesin süt içsin istiyom sıkyımda hazır olsun mantığındayım onahem doğmasını da istiyom yaa yarın kontrolüm var hiç çatı kontrolüde yapmadılar bana belki yarın onu da yaparlar sonra direk doğuma
kızlar yaa sizden süt geliyo mu hiç benden hiç gelmiyo normal mi birazda sıkıyorum ama.sonuçta sütümüzün oluşması lazım demi 37. haftadayım ben
benim oğluşum babasını bekliyor.Sizin babanız yanınızda eh 37.ye de bir şey kalmamış hadi hayırlısı senin kız mı bebiş ?
evet kız benim bebiş,,