2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yaa sizden süt geliyo mu hiç benden hiç gelmiyo normal mi birazda sıkıyorum ama.sonuçta sütümüzün oluşması lazım demi 37. haftadayım ben

benden hiç öle bişi gelmedi gelmesi normalmi ki acaba ama doğumdaki kasılmalardan sonra olur derler ama ilk olunca anlamıyoz sanırım deneyimliler paylaşabilir...

tebrikler hemde iki tane ne güzel ya allah analı babalı büyütsün sonuçta iki tane allah kolaylık versin...

cnm sen doğurmuşsun :) gözünaydın, Aras Ali sağlıkla büyüsün inşallah, sen nasılsın? doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum. eşinin doğumgünü bugün müydü? oğlunuz babasının pastasına ortak mı geldi yoksa :)

slm kizlar.bu gun sabah 9 da spinal sezeryan ile oglum cinari kucagima aldim. 3,420 gr 54 cm sutum gelmedi henuz mama vermeye calisiyoruz

benden hiç öle bişi gelmedi gelmesi normalmi ki acaba ama doğumdaki kasılmalardan sonra olur derler ama ilk olunca anlamıyoz sanırım deneyimliler paylaşabilir...

ben ablamın doğumndan önce yanındaydım o zaman ilk hamileliğiydi maşşalah tişörtü ıslanırdı doğumdan önce sonrasında da hep çok sütü vardı bende gelmeyince tereddüt ettim ama kişiden kişiye değişiyo sanırım

Kizlar ben Arasini kucagima aldim sonunda gecmisi okuyamadim kusura bakmayin
bu onceki gece 5'te baslayan maceramiz bugun oglen saatlerinde nihayete erdi arasin 53 cm 3800 kilo olarak aramiza katildi
suyum gelmisti ve suni beklemek istemedim spinal sezeran oldm
su anda sutum gelmiyor tek derdim o
mojeli canim seninde gozun aydin bebisleri ayni gun kucakladik :)

cnm allah analı babalı büyütsün inşallah, darısı bizim başımıza
umarım en kısa sürede sütün de gelir =)

canımmm çok sevindim haberini almıştık gün içinde.. allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin maşallah arasın boyu da kilosu da çok iyi sen nasılsın...

cnm allah analı bablı büyütsün paşayı ben,mde haftaya perşembe olucak hayırlısıyla spinal sezaryan düşünüyorum şimdi nasıl sınız::)9

slm kizlar.bu gun sabah 9 da spinal sezeryan ile oglum cinari kucagima aldim. 3,420 gr 54 cm sutum gelmedi henuz mama vermeye calisiyoruz
kızlar gözünüz aydın... sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsin bebişlerinizle size mojeli maşallah senin paşanın da boy ve kilosuna

Normal doğumum 12 eylül ama doktorum 5 eylül doğum diyor sezaryan olacağı için 1 hafta erken alınacak sizce doğum için ideal günmü lütfen yardım::

tesekur ederim teyzeleri
spinal kesinlikle buyuk rahatlikti
tek bir igneyle uyustum ve uyusukluk 4 saat sonra tamamemn kayboldu
bu arada yanima yatirip emme calismasi yaptik ama henuz sut yok.olacak insallah humana still tea iciyorum
ben kalkp yurudum elimden geldigimce gezdikce aciliyorum daha iyi olacak insallah
emosum gulum bak sira sana geldi haftasonuna yap bir surpriz :)

ne güzel bebişlerinizi kucaklarınıza aldınız.sağ salim kurtuldunuz.Rabbim analı babalı büyütsün bebişlerinizi inş.Darısı hepimizin başına

Canımmmm gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. Bebişini kokla bizim için. :) sütün de gelir Allah'ın izniyle sen merak etme.

Mojeli ve skyline sizin de gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün :)))

Son düzenleme:

bende de süt gelmedi hatta hiç belirti dahi yok sanırım bizim sütler ya doğumla ya da doğumdan sonra gelecek...

gözünüz aydın canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Herkese günaydınlar...

Gruba beni de bi ulaştır ltfen beni de alsnlar )))

canım özelden face ait bilgilerini at bana ben grup yöneticilerine ileteyim.

canım yola çıkmak için çok geç kalmışsın.. ben senin yerinde olsam çıkmam yola..

skyline, mojeli ve egelgeç gözünüz aydın.. allah analı babalı büyütsün.. şansları bahtları hep açık olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…