slm kızlarr umarım herkes iyidir, doğuranları gördükçe bende doğurmak istiyorum ama daha bizim sat a göre 1 ayımız var hayırlısı olsun,dün kontrole gittim 35+4 haftalığız bugün 2730 gr 48 cm zülalim yüzünü de gördük çok şkür rahime doğru dönüyor artık sol bacağım hizasında şuan,doktor suyumdaki beyzlıkları gösterdi bunlar bebek doğsa da bi sıkıntı olmayacağının göstergesi olduğunu söyledi,normal doğumu bekleyeceğiz inş., 16 eylülde çatı ve nts kontrolüm var yni nerdeyse 39. haftamda kontrole çağırdı ee o zamana kadar doğar bile belki dimidoktorum erkek olduğu için çatı muayenesinden biraz çekiniyorum belki de ebe yapar, temizlik işine giriştim halılar yıkanmada,2 güne kadar da kadın çağıracağım işlerim bitsin varsın gelsin kuzum da artık
sahtedny canım hayırlı olsun rabbim sağlık sıhhat versin sana da bebeğine de
kızlar sorum olacak size ben ağda yaptıralı 10 gün oldu bu aralar doğurmazsam 1 hafta 10 gün daha beklersem tekrar ağda yaptırma ihtiyacı duyucam ama açıklığımda var 3 cm kuaföre gitsem mikrop kapmaya çok uygun napıcam ben fikri olan varmı
hemen hemen sata göre aynıyız bende sabırla bekliyorum benimde kontrolüm haftaya nsteye haftaya gircem. bir an önce doğurup kurtulmak istiyorum bende :) bebişimi kucağıma almak istiyorum bitsin bu çile :)
inş. güzel haberlerle gelirsin canım tabiki bebişlerimiz ne zaaman hayırlısı ise o zaman gelsinler inş., ama ne biliim son zamanlarda daha bi sabırsızlanıyor insan,normal doğumu da beklemek istiyorum,sezeryandan korkmaya başladım ya ne biliim inş. hayırlısı olur
canım normal doğum fiyatı nedir medipolde
kızlar sorum olacak size ben ağda yaptıralı 10 gün oldu bu aralar doğurmazsam 1 hafta 10 gün daha beklersem tekrar ağda yaptırma ihtiyacı duyucam ama açıklığımda var 3 cm kuaföre gitsem mikrop kapmaya çok uygun napıcam ben fikri olan varmı
Kizlar sol kasigim karnimin alt tarafi inceden inceye agriyor agrisi bacagima asagiya dogru da iniyor
Benim de geceden beri ağrıyor evin içinde yürümek bile zor geliyor. Bebişlerimiz kasıklara indiler herhalde
Kısa bir süre önce yaptırmama rağmen geçen hafta tekrar yaptırmak zorunda kaldım. Derim iyice hassaslaşmış tahriş oldum çok şükür ki çok uzun ve yoğun değildi öyle olsa kan revan içinde kalacaktım herhalde. Tavsiyem çok geçe bırakma canım. Eve gelir gelmez bir güzel yıkandım. Bur da okumuştum kızlardan biri yazmıştı sirke anti bakteriyel diye sulandırıp olunla da yıkabilirsin.
geçen sefer de ağdaya gittiğimde ağdacı bayan 12 saat banyo yapma gözenekler açık mikrop kapmaya çok müsait olursun demişti ama bana çok saçma geldi 12 saat öyle beklemek eve gelince güzelce köpüklenmiştim nasıl duruyum öyle daha çok mikrop kapılır gibi gelmişti
Biz bu agrilari cekcez dimi hastaneye gitsek ne olcakki agri kesici vercek halleri yok dimivalla bende dayanamazdım haklısın. Aslında en doğrusu doktoruna danış Allah korusun senin 3 cm açıklığında varmış ne olur ne olmaz
Yurumekde zorlanmiyom ama korkuyom ne bilim niye korkuyorsam.bebis yerlesmis demisti doktor normaldir agri ya da dogum hazirliklariidir.kopek durusu gibi cekyattan destek alarak yavas yavas ileri geri hareket etmeye calis rahatlatabilir belki
kısslar dr..dan geldık kızım 3100 gr olmus 50 cm salı gunu tekrar gıdecegım 9 eylule kadr doğum olmazsa sezeryan olacak 12 gun kaldı:))hala yrlsmemıs kızım bakalm hayrlısı olsn artk
Biz bu agrilari cekcez dimi hastaneye gitsek ne olcakki agri kesici vercek halleri yok dimi
korkmak mı bende bende hem de nasıl. Doğumu falan başlatmaz demi bu tavsiye ettiğin hareket. Ben oğlumun biraz daha beklemesini istiyorum. En azında babamız gelene kadar. Aslen bende eşimde İzmirliyiz fakat Bursa da yaşıyoruz. ailem izmir de bende doğum için geldim eşimde 30 ağustosta yıllık izine ayrılıp gelecek yanımıza .
Bende kardesimi cagirdim agda isini kas biyik isimi hallediversin ne olur ne olmaz haftaya dogururum belkizannetmiyorum canım. Yarın 10 da benim kontrolüm var doktora sorucam. Fakat 10 gündür benim kasılmalarım var acılı acılı bazen de regl ağrısı gibi ağrılarım oluyordu doktor malasef olucak bunlar yerleşme sancıları demişti.
Ben gecenki agrimda yapmistim doktora soyledik boyle yaptik diye hareket ile geciyorsa hazirlik antremanlaridir demisti.dogumu baslatir gibisinden bisey demedi.hizli hizli degil boyle yavas gine 1 2 dk yap.icine sinmiyorsa yavas yavas yurumeye calis yattikca agriya odaklaniyor insan.