2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bir şey sorucam söyleyeceğim daha doğrusu.
Geçen hafta salı günü ağda yaptırmıştım. koltuk altıma ağdayı sürdüğü yer esmer kaldı. neden böyle bir şey olur sizce
Resmen ağdayı sürdüğü yer büyüklüğünde tenim kararmış

En önemlisi hastane çantası bence. Bizde çanta beğenemediğimizden kayınvalidem bize en küçük boy tekerleklei bavul getirdi.
Götüreceklerim anca sığdı zaten :)))))))))))

halılarımı 1 ay önce yıkatmıştım. dün serdik nihayet. halısız ev bomboş oluyor hiç güzel olmuyor

canım halamın gelini ile aramızda 3 hafta vardı.40.haftası bitince doktor bekleyemeyelim artık demiş suni sancı vermişler rahimde açılma olmamış. Mecburen sezaryen oldu cuma günü. Neye niyet neye kısmet Allahtan her şeyin hayırlısı olsun önemli olan meleklerimizin ve bizim sağlığımız.

benimde 2 ay önce sirden sonra oldu kahverengi.Normal diyorlar doğumdan birkaç ay sonra açılırmış.

benimde gögüs cevrem ve koltuk atlarında hafiften bi esmerleşme var neden böyle oldu bende bilmiyrum.bende bütün halılarımı kaldırdım ev harbiden hecc güzel durmuyor ya.sonunda bir canta hazırlayabildin kendine...korkuyordum poşette götürcen eşyaları diye

canım ne kadar şanslısın ki annen kayınvaliden düşünceli insanlarmış. Ben bütün temizliğimi kendim yaptım kimsecikler yardım bile teklif etmedi. Allah kimseyi zorda bırakmasın hele ki bizim gibi hamileleri. Çok zor oluyor son zamanlarda hele.

sir ağda sıcak sürüldüğü için kararma yapıyormuş onun için benim kuaförüm bebanthol pişik kremini önerdi ağda sonrası birkaç gün onu sürüyorum tekrar beyazlamasını sağlarmış

Ayy bitmiş eli kulağındadır seninkinin. İnşlallah sancın kendiliğinden gelir. Allah kolaylık versin beklemek çok zor. Ben şimdiden yediğim, içtiğim hiçbirşeyin tadını alamıyorum stresten. Bir an önce ne yaşayacaksam olsun bitsin istiyorum. İnşallah zorluk çekmeden atlatırsın.

selam kızlar ve minik totolar
güzel ve çabucak geçen bir hafta olur inşallah.. umarım herkescikler iyidir..

songül ve derya maşallah bebişlerinize.. emzirme problemini çoğu kişi yaşıyor galiba.. umarım en kısa zamanda bulunduğunuz zor durumları atlatıp bebişlerinizle olmanın tadını çıkarırsınız.. allah yardımcınız olsun ikinizin de..
canım ben de kendim yaptım herşeyi malum.. yapamayacağım şeyleri eşime ayırmıştım bu haftasonu hallettirebildim şükür.. haftasonu olan ağrılarıma rağmen onu bulmuşken dayandım yaptık beraber.. tek banyom kaldı onu da bugün yarın halledeceğim.. gerçekten hamileyken iş yapması zormuş.. şimdi temizliğin neticesi olarak temiz bir evin yanında dolma gibi parmaklar, balon gibi bir ayağa sahibim

herkese selam canım arkadaşlarım hepinizi çok özledim valla berbat bir haftasonu geçirdik malesef kocacım hastalandı ateşler içinde yattı iki gece tabi bende sabaha kadar başında sıfır uyku o kadar çok terlediki anlatamam çamaşır yetiştirmedim değiştirmeye tabi bu iki gün kızımla da hiç ilgilenemedim sevemedim konuşamadım hareketlerini takip edemedim oda yoruldu benimle beraber yorgunluktanmıdır nedir bilmiyorum belim ve kasıklarım agrıyo ellerim ayaklarım şiş ve böyle beyaz beyaz noktalar oldu ayaklarımda ama kocacım biraz daha ii ateşi düştü çok şükür

bu arada yeni taşınan bi komşu vardı hamile 8 eylül demişlerdi doğumunu cumartesi sabahı doğuma gitti oda 38.doğurdu ve kızı olmuş bitane daha ayy eylül bebekleri erkenci galiba gerçekten ben daha hiç nst ye girmedim bu perşembe kontrolüm var hem çatı muyanesi olcam hem nstye gircem çok merak ediyorum sancı çıkcak mı

bu arada ben hala bebeğimin hareketlerini kuvvetli hissediyorum yaa şimdi yorumları okuyunca yeri daraldı falan diosunuz ya şimdi içime kurt düştü benimki büyümedimiki acaba yeri daralmadı mı da böyle hissedebiliyorum:26:

helal olsun sana ve eşine.sağolsun benmkide yardımcı olur evde iki kişiyiz ama 5 kişi yaşıyoruz sanki bizim ev cabuk dağılıp duruyor yaaaaaa

gecmiş olsun eşine ne oldu öle bi anda ateşlendi umarım ciddi bişey deildir..senin haftandan biraz kücüğüz biz ama benimkinin de hareketleri sert ve canımı acıtıyor cumartesi günkü kntrolde kiloyla ilgili olarak sadece iri bebek olmayacak dediydi.

canım çok geçmiş olsun inşallah tamamen iyileşir eşin.. o şişlikler yorgunluktan olmuştur bende yoruldum balon gibi oldum ama beyaz noktalarla ilgili bi fikrim yok.. inşallah perşembe güzel şeylerle dönersin doktordan.. geçen ben yazmıştım hareketleri nazikleşti diye ama bazen de çok güçlü vuruşlar yapıyor bu ara. merak etme bence çok değişken oluyor bu bebişler baksana.. kafalarına göre takılıyorlar

Kızlar takvimime bir bakar mısınız? 26 Ağustos oldu, ben hala hamileyim Bu zamana kadar kalacağımı hiiiçççç düşünmüyordum. Nst'de sancı yok, bebeğimin de keyfi yerinde bekliyoruz.
Cmt kontrolumuz vardı. Çarş tekrar çağırdı. "2 Eylül pazartesiye kadar bekleyelim, olmazsa o gün yatışını yaparız" dedi. Suni sancı, olmazsa sezeryan artık Allah ne verdiyse deniyecek :26: Allahım yolunu verse de kendi sancılarım başlasa ve gelse bebeğim. Sonsuza kadar böyle kalacakmışım gibi geliyor Kavuşmak istiyorum artık bebeğime. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...

helal olsun sana ve eşine.sağolsun benmkide yardımcı olur evde iki kişiyiz ama 5 kişi yaşıyoruz sanki bizim ev cabuk dağılıp duruyor yaaaaaa
valla sağolsun çok yardımcı olurcanım benim.. her haftasonu ya bişey çıktı ya biz gezmekten geri duramadık ama bu haftasonu biyere çıkmadık yaptık şükür.. ama sen bide bana sor çok yoruldum sırf eşimi bulmanın verdiği durumdan dolayı gayrete geldim yoksa serer to..yu yatardım herhalde şimdi yaptık ama eminim doğuma kadar bir yada iki temizlik daha ister, bizimkinin gelmeye niyeti yok zaten.. evler çabuk dağılıyor hakkaten... offff....

tşk ederim cnm ayyy sorma tatlım yaa eşim bilgisayarcı benim tüpraşta çalışıyo bütün pclerin bağlı oldugu bi sistem odası varmış cuma günü nerdeyse bütün gün orda kalmış makinalar ısınmasın die yerden klimalıymış ve çok soğukmuş anlamış hasta olcağını ceket falan giymiş ama malesef sonuç dediğim gibi
benim bebeğim için doktor hep normal dio bilmiyorum bakalım bu perşembe görcez

sağol tatlım kan düzgün dolaşamadığı için oluyomuş öyle okudum netten ama bilmiyorum artık inş dediğin gibidir bebeğim normLDİR

canım hayırlısı bu kadar bekledik biraz daha bekleriz onlar iyi olsunlarda.. merak ettim bu tarih sat a göre mi yoksa bebeğin gelişimin göre doktorun verdiği tarih mi :44: inşallah kendi sancılarınla bi çırpıda bebişin kollarında olur..

aslında temizlik icin diyorum ki hani biz sancılarımız tutunca hastahaneye gidiyoruz ya ailelere haber verdikten sonra temizlği yapcak olan bayana da mı haber versek biz doğururken o da evi temizler bebişte güzel temiz eve gelir ben bu gidişle onu yapcam herhaldeee

valla bu fikri çok tuttum imkanın varsa yap bence yakınlarından birini görevlendir araması için, kadınla da önceden konuş nasılsa en az bir gün hastanede kalınıyor o arada hallolur .. benim burda öyle bi imkanım yok ama annem gelecek inşallah bu kadar yorulmam bi şekilde hallederiz... çok güzel fikir bravo tutum ben bunu tuttum bunda olmadı belki sonraki hamileliğimde yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…