2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım madem öyle senin için tabiki en doğrusu sezeryan. ama sezeryan için boşuna panik olma genel anestezi alırsın uyandığında herşey bitmiş olur zaten farzetki bir hastalığın var ve mecburi ameliyat olacaksın hiç stres yapma alışmamız lazım hayatta böyle şeylere

Sancin ne kadar suruyor bide ne kadar arayla giriyor sancilar dakika tutiuver bizede haber ediver

Canım yardımın için çokkkk teşekkür ederim:) cvp veremedim dün kasılmalarım düzenliydi 2 dk bir 2 dk sürüyordu. Sonra geçti anlamadım? Korktum doğurucam sandim erkenden.
Çok üzüldüm niye kimse görmedi msjımı ( ağlayan smile)

slm kizlar
dogumdan sonra giremedim ben ve kizim cok iyiz kizim 2200 gr oldu boyu 48 sagligimiz cok iyi
dogumu sorarsaniz sezaryan oldu biraz zor ama deger herseye bu pamuk kiz hepinizi optuk

gözünüz aydın canım.. Allah analı babalı büyütsün..

canım burda vajinusmuz ve panik atak hastası bir ark vardı. normal doğum istiyordu ancak psiklologa giderek doğum şeklini netleştirmek istemişti. dr kesinlikle genel anestezili sezeryan demişti. seninde bir dr tavsiye alman iyi olur..

ne yaramaz cimcime görüyorsun dimi teyzesi son haftalarda terse döndü.. canım benim plesantada sorunlu zaten doğum şeklim net değil. hakkımda hayırlısı diyorum..

Olabilir rümeysacım ben önlem olsun diye atıverdim çantaya

Bu arada bu sabah nişanım geldi yazmayı unutmuşum :))

hadi bakalım aras bey ilk adımı atmış.. babasının doğum gününü bekliyor senin bıdık kesin..

hadi hayırlısı canım...

amin canım.. ilk başta insan ister istemez üzülüyor, hala kafama takıyorum ama Allaha şükür sağlığı yerinde diyip kendimi teselli ediyorum..

canım öncelikle gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün.. şu göğüs meselesinden bende çok korkuyorum.. şimdi bile göğüz uçlarım çok acıyor.. İnş içinde psikolojidende bir an önce kurtulursun..

gözün aydın canım, allah analı babalı büyütsün.. maşallah kuzuna.. göğüs konusunun çok zor olduğunu duymuştum, evde çözüm bulamadıysanız bir dr görün derim..

hakkınca hayırlısı olsun canım..

muhteşem bir doğum hikayesi Allah herkese nasip etsin...

herkese günaydınlar ve iyi haftalar..

bu perşembe izne ayrılacağım..oturmaktan kaynaklanan sırt ağrılarımdan kurtulacağım, çok mu mutluyum ne..

kaldı son 3 günümüz.doktor su gelirse veya leke hemen gel dedi.sancı falan da yok hiç bişi olmazsa perşembe cuma gel mutlaka dedi.
ben normal olsun istiyorum ama sancı açılma falan olmazsa ne yapıcaz.
yaa suni sancı verecektir yada sezeryan belkide 41. haftayı bekletir ne yapacam bilmiyorum.şimdiden telaş oldum.inş sancılanırım açılma olurda normal bi şekilde olur.böyle bi durum yaşayan var mı tavsiyeniz nedir?

benimde 6 günüm var cnm bendede hiç belirti yok doktor başlamazsa sancı belirti 41. haftayı beklicez dedi eğer doğum bu hafta da başlamazsa suni sancı vericem dedi eğer suni sancıyla açılma olmazsa emcbur o aşamadan sonra sezaryen olur dedi hayırlısı bakalım hakkında ben beklicem hep son aşamaları doktorum normal şansımı sonuna kadar kullanıcak e tabi bende ona güveniyom bu konuda, bu aşamada senin sabrın devreye gircek normal şansın varken çocukta bi sağlık problemi yokken bekle canım zaten takip edecektir doktor 40 bittiği gün bi aksilik olursa zaten alır sezaryene hakkında hayırlısı olsun çok kolay bi şekilde başlayıp biter herşey inş sağlıkla....

Slm kizlar.bakiyorum da sezeryan ve normal dogum muhabbetleri donuyor.ben zorunlu sezeryan oldum.daha gebeligimin 12.haftasindan beri doktor sezeryan dedi.plasenta previa total vardi bende.dogum yapali 1 hafta oliyor cok iyiyim.kimse korkmasin sezeryan o kadar kotu degil.ben hic zorluk cekmedim.siz de yasamazsiniz umarim.ikinci gun yurumeye basladim.eve gelince hep oturdum hic yatak bile serdirmedim.pijamalarimi bile giymedim.korkmayin o bahsettikleri kadar kotu degil.

Insallah;31666484]Slm kizlar.bakiyorum da sezeryan ve normal dogum muhabbetleri donuyor.ben zorunlu sezeryan oldum.daha gebeligimasindan beri doktor sezeryan dedi.plasenta previa total vardi bende.dogum yapali 1 hafta oliyor cok iyiyim.kimse korkmasin sezeryan o kadar kotu degil.ben hic zorluk cekmedim.siz de yasamazsiniz umarim.ikinci gun yurumeye basladim.eve gelince hep oturdum hic yatak bile serdirmedim.pijamalarimi bile giymedim.korkmayin o bahsettikleri kadar kotu degil.[/QUOTE]

Inşallah bebişin çok mutlu bi bebek olur, rabbim sağlıklı uzun ömürler versin. Sanırım seninle aynı hastaneye gidiyoruz biraz bahsedermisin, memnun kaldınmı hastaneden, doktorundan,odandan çok merak ediyorum.

Canım hoşgeldin,
Bebiş nasıl, sen nasılsın. Bebeğini anlat biraz hepimiz merak ediyoruz. Kaç kg doğdu, uslu bebek mi. Geceleri çok ağlıyormu.
Sen bebeğine alıştın mı?

yeterki bebişlerde biz de sağlıklı olalım sezeryan normal hangisi hayrlıysa o olsun inşallah

slmlar bende çok ikilemdeyim yarın belli olacak ama demekki yorumlara göre sezeryan bünyeden bünyeye değişiyor katılıyorum bencede bebişlerimiz ve biz doğum şeklimiz ne olursa olsun sağlıkla kurtuluruz inş önemli olan bu

Benzer biseyi bende yasamistim.yarim saat surdu ara ara sapnciya benzer seyler yasadim.doktoruma sordum bebek gelmek icin vucudunla birlikte antreman yapiyor dedi.arkadaslar gormustur ama yazabilmek icin musait degillerdri belki.ben bile sadece okuyorum takip ediyorum yazi yazmak bile zor geliyor artik yorguniluktan dogum icin telaslar falan oyle yani

Kesinlikle her bunye ayni degil.hakkimizda hangisi hayirlisi hangisiyse o sekilde dogururuz insalah.

merhaba kızlar benim günüm az kaldı ama tık yok hala:)))) ha bugün oldu olacak diye bekliyorum:) adet ağrısı, bıçak iğne saplamaları, bel ve çatı kemikleri ağrısı oluyor ama beklemedeyim. demek ki yavrum yerinde rahat

Kızlar hafta sonu kayınvalidem ve annem geldi.
Evin her yeri silinip süpürüldü. Koltuklar silindi, kılıfları yıkandı. Banyo duvarları, mutfak dolapları. Bütün camlar silindi.
Bebek odası mobilyaları tekrar silindi temizlendi.

Hastane çantasını hazırladık. Arabanın bagajına yerleştirdik.
Tek eksiğimiz olan bebek arabası ve pusetini dün aldık Kraft marka çok beğendik. çok kullanışlı tavsiye ederim.

Bebek hediyesi süsü olarak. kayınvalidem pembeli beyazlı minik biberonlardan almış. onları dağıtacağız çok şekerler

şimdilik bu kadar.

ooo baya baya bitrmişsinz işi gücü
bız daha halıları yıkamaya yarın verıcez temzlıkcıyı de haftaya cagırayım dedım cam pencere sılsın dıye
ıns o zamana kadr dogurmam tabı
cuma gunku randevuda duzensız sancılarım cıkınca acele acele hastane cantamızı hazrladık bı o var hazırda:):):):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…