kızlar ne olursunuz bana yardım edın normal dogum ıstıyorum ama ıkı gun once sanacım nedenıyle doktara gıttım catı muaynesı yapıldı tabı ben cok bagırdım dayanamdım ebe sonunda tamam sakınles tekrar bakıcam dedı 37+5 teyım acıklık yokmus ama cok kotuydu senın acı eşiğin cok dusuk dedı sen dayanamazsın dedı sezeryan dusunuyorum ama dayanamacagım ıcn annem yanımda bana bakar ama sezeryandandanda korkuyorum ne olur bana bır fıkır verın
Sancin ne kadar suruyor bide ne kadar arayla giriyor sancilar dakika tutiuver bizede haber ediver
slm kizlar
dogumdan sonra giremedim ben ve kizim cok iyiz kizim 2200 gr oldu boyu 48 sagligimiz cok iyi
dogumu sorarsaniz sezaryan oldu biraz zor ama deger herseye bu pamuk kiz hepinizi optuk
slm arkadaslar bende 2ekım gözüküyo dogumm allah bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsn insaallh ne güzel bazıları almaya baslamıs bebişlerini kucagına bende panık atak var ılk dogumm normal dok yaparsn dıyo ama cok korkyrm panık yaprm nefesm daralır carpıntm olur dıye ılkınde yoktu bu dert aranızda benm gıbı olanlar var mı
Mojizikum
Şimdi gördüm canımm benim inşallah tekrar döner derin daha vsktiniz var nasılsa
Küvett uzanmak işe yarıyor diye duymuştum bir dene istersen canım
Bu arada soran olmuş gördüm ama hatırlayamadım kim olduğunu
Göğüs pedi aldım bende gerekebilir diye bebedor marka aldım 60lısı ebebekte 10tl idi :)
Olabilir rümeysacım ben önlem olsun diye atıverdim çantaya
Bu arada bu sabah nişanım geldi yazmayı unutmuşum :))
kizlar bugun hastanede kontrolum vardi doktorum izinde oldugu icin sancim vardi demistim zaten bugun cogaldi ve 2cm acilmam varmis ebe doktoru aradi doktor eve gidebilir dedi ama sancilarim slklasirsa geri geldi aksam ustu ufak bi kan parcasida geldi nisan oluyo galiba bakalim suanda sancim var eyer cogalirsa hastaneye gitcez cok heycanliyim:18:
Günaydın tatlı bebişlerin, tatlı annişleri,
Canım benim bebeğimde tam olarak seninkiyle aynı zamanda aynı kiloda çıktı bende çok üzüldüm bu duruma sağolsun burdaki arkadaşlar destek oldular. Önemli olan bebişlerimizin sağlığı, sağlıklı olsunlarda dünyaya geldikten sonrada kilo alırlar İnşallah. İçimizi ferah tutalım.
Doğumda tamamen kısmet işi normal deyip sezeryanla çıkan çok hastanede. Hiç belli olmaz belki döner bebişin. Bebişler ve biz sağlıklı olduktan sonra gerisi teferruat. Allah başka dert vermesin.
Slm kizlar pazartesi dogumum olmustu yazmistim burda.sezeryan olacaklar yuksekbelli buyuk camasir mutlaka alin hastabezi ben kullandim ama hastanede ped koyuyorlar o da yeterli olabilir.bir de sezeryan cok rahat oldu benim ameliyat yerim cok az aciyor yok denecek kadar.ama dogum acisindan beterini yasiyorum iki gundur o da gogusum.emzirirken o kadar aci cekiyorum ki defalarca sezeryan olsan bu kadar acimaz.aglaya Aglaya emziriyorum iki gundur.bebek uyanacak da emecek diye aklim cikiyor.ama dogumdan once aventin gogus kalkanini almistim kelebek koruyucu olarak geciyor.bugun onunla emzirdim cok sukur acim bayaa azaldi.size tavsiyem benim gibi aci cekecek olursaniz mutlaka kullanin.bir de bu arada lohusa depresyonuna girdim.hastanede biseyim yoktu eve geldim devamli aglamaya basladim.sebepsiz yere durup durup agliyorum.iste bdnden haberler bunlar.aklim basimda oldugu zamanlar bol bol sukredip dua ediyorum.bebekle henuz bag kuramadim sanirim bu da depresyonumu tetikliyor.daha hic opmedim kucagima almadim.emzirmeden emzirmeye.diger zamanlarda annem bakiyor.oysz bu bebek bizim icin mucize tup bebek.cocugumuz olmuyor diye gozum cikana kadar agladigim gunleri bilirim.ama lohusalik bambaskaymis.tum bu psikolojiden bir an once kurtulmak istiyorum.
Sa hatunlar. Emzirmeden yana dertliyim. Taş gibi goguslerim ama bebek emmiyor. Acıdan kivraniyorum. Pompa ile sagiyoruz ama süt gelmiyor. Ateş den yanıyorum. Sicak duş krem pompa icecek yiyecek herseyi yaptık bilgisi olan dan yardım istiyorum öpüyorum sizi leptop bulayim doğum hikayemi yazacağım kizim 4800kg 52CM buarada:))
kızlar ben pes ettim sonunda.bu gun bebeğimin hareketleri o kadar azdı ki ne yapacağımızı bilemedik.yarın 40.haftamıza giriyoruz bende hala tık yok.salı gunu olan randevuma yarın gidicez eşimle nst de gene bişey çıkmazsa yarın veya salıya gün alıcaz sezeryan olucam.daha fazla riske girmek istemiyorum.bu 3.hamileliğim , kan pıhtılaşmam var . yarını sabırsızlıkla bekliyorum bakalım oğluma ne zaman kavusucam.hareketleri hala az inşallah hayırlısıyla atlatırım.
Kardeslerim ya lutfen saglik probleminiz yoksa normal dogumu secin. Korkmayin ..
Sizlere dogumu, tecrubelerimi ve onerilerimi kisaca anlatayim...
....
Iste dogum hikayemmmm....
Ayrintilariyla dinlemek ne kadar hosuma gidiyorduysa simdi benim gibi meraklilara oyle aktarmak istedim...
Kızlar bugün sabah sezeryana giriyorum dua ederseniz memnun olurum Allah a emanet
kaldı son 3 günümüz.doktor su gelirse veya leke hemen gel dedi.sancı falan da yok hiç bişi olmazsa perşembe cuma gel mutlaka dedi.
ben normal olsun istiyorum ama sancı açılma falan olmazsa ne yapıcaz.
yaa suni sancı verecektir yada sezeryan belkide 41. haftayı bekletir ne yapacam bilmiyorum.şimdiden telaş oldum.inş sancılanırım açılma olurda normal bi şekilde olur.böyle bi durum yaşayan var mı tavsiyeniz nedir?
Slm kizlar.bakiyorum da sezeryan ve normal dogum muhabbetleri donuyor.ben zorunlu sezeryan oldum.daha gebeligimin 12.haftasindan beri doktor sezeryan dedi.plasenta previa total vardi bende.dogum yapali 1 hafta oliyor cok iyiyim.kimse korkmasin sezeryan o kadar kotu degil.ben hic zorluk cekmedim.siz de yasamazsiniz umarim.ikinci gun yurumeye basladim.eve gelince hep oturdum hic yatak bile serdirmedim.pijamalarimi bile giymedim.korkmayin o bahsettikleri kadar kotu degil.
Slm kizlar.bakiyorum da sezeryan ve normal dogum muhabbetleri donuyor.ben zorunlu sezeryan oldum.daha gebeligimin 12.haftasindan beri doktor sezeryan dedi.plasenta previa total vardi bende.dogum yapali 1 hafta oliyor cok iyiyim.kimse korkmasin sezeryan o kadar kotu degil.ben hic zorluk cekmedim.siz de yasamazsiniz umarim.ikinci gun yurumeye basladim.eve gelince hep oturdum hic yatak bile serdirmedim.pijamalarimi bile giymedim.korkmayin o bahsettikleri kadar kotu degil.
Canım yardımın için çokkkk teşekkür ederim:) cvp veremedim dünkasılmalarım düzenliydi 2 dk bir 2 dk sürüyordu. Sonra geçti anlamadım? Korktum doğurucam sandim erkenden.
Çok üzüldüm niye kimse görmedi msjımı ( ağlayan smile)
Kesinlikle her bunye ayni degil.hakkimizda hangisi hayirlisi hangisiyse o sekilde dogururuz insalah.slmlar bende çok ikilemdeyim yarın belli olacak ama demekki yorumlara göre sezeryan bünyeden bünyeye değişiyor katılıyorum bencede bebişlerimiz ve biz doğum şeklimiz ne olursa olsun sağlıkla kurtuluruz inş önemli olan bu
Kızlar hafta sonu kayınvalidem ve annem geldi.
Evin her yeri silinip süpürüldü. Koltuklar silindi, kılıfları yıkandı. Banyo duvarları, mutfak dolapları. Bütün camlar silindi.
Bebek odası mobilyaları tekrar silindi temizlendi.
Hastane çantasını hazırladık. Arabanın bagajına yerleştirdik.
Tek eksiğimiz olan bebek arabası ve pusetini dün aldık Kraft marka çok beğendik. çok kullanışlı tavsiye ederim.
Bebek hediyesi süsü olarak. kayınvalidem pembeli beyazlı minik biberonlardan almış. onları dağıtacağız çok şekerler
şimdilik bu kadar.