2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

valla bu fikri çok tuttum :KK52: imkanın varsa yap bence yakınlarından birini görevlendir araması için, kadınla da önceden konuş nasılsa en az bir gün hastanede kalınıyor o arada hallolur .. benim burda öyle bi imkanım yok ama annem gelecek inşallah bu kadar yorulmam bi şekilde hallederiz... çok güzel fikir bravo :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: tutum ben bunu tuttum bunda olmadı belki sonraki hamileliğimde yaparım :KK9::KK9:

eşim bi kez dediydi kadın cağırırız diye sonra annem başkasını cağırmaz teyzen yapar dediydi o yüzden başında durması gereken biride olmaz anahtarı ve evi güvenerek bırakabilirim yani..bakalım kısmet artık..İNşallah cok yorulmadan halledblirsn ama en büyük kısmetimiz eşimizin bize yardımcı oluyor olması.Rabbim gönüllerine göre verir herşeyi inşallah

bu akşam mercimek corbası makarna patates kızartması köfte :KK1: tam cocuklar icin bir menü var dimi :KK1: bol ketcapya mayonezli yemeyi düşünüyrum patatesleri

benimde 2 ay önce sirden sonra oldu kahverengi.Normal diyorlar doğumdan birkaç ay sonra açılırmış.
Sirden olacağı aklıma geldi aslında ama daha önce duymadığım için konduramadım :))))))) İnşallah açılır rengi zaten esmerim. birde koltuk altım böyle renk değiştirince özellikle yaz mevsimi çık sıkıcı bir durum :KK52:

benimde gögüs cevrem ve koltuk atlarında hafiften bi esmerleşme var neden böyle oldu bende bilmiyrum.bende bütün halılarımı kaldırdım ev harbiden hecc güzel durmuyor ya.sonunda bir canta hazırlayabildin kendine...korkuyordum poşette götürcen eşyaları diye :KK1:

Bir çok kişide hamilelikten dolayı, göğüs, koltuk altı ve vajina bölgesinde kararma oluyormuş. Bebek doğduktan sonra emzirdikçe geçiyormuş.
Aynen canım ya poşetlerden kurtuldum :)))) Teyzem benimle dalga geçiyordu. Alışveriş yaptıkça sana marka karton çantalardan alıcam bol bol onlara koyar götürürsün diyordu :)))))))))

canım ne kadar şanslısın ki annen kayınvaliden düşünceli insanlarmış. Ben bütün temizliğimi kendim yaptım kimsecikler yardım bile teklif etmedi. Allah kimseyi zorda bırakmasın hele ki bizim gibi hamileleri. Çok zor oluyor son zamanlarda hele.

Tşk ederim canım. Aynen Allah kimseyi zorda bırakmasın hamilesini , yaşlısını , hastasını.
Annem ve kayınvalidem ikiside gençler ikiside tam 48 yaşında şanslıyım sanırım bu yüzden yardım ediyorlar.
Hem ben hemde eşim evin tek çocuklarıyız ikimizinde kardeşi yok. Bu yüzden bize daha düşkünler Allah razı olsun onlardan haklarını ödeyemem.

sir ağda sıcak sürüldüğü için kararma yapıyormuş onun için benim kuaförüm bebanthol pişik kremini önerdi ağda sonrası birkaç gün onu sürüyorum tekrar beyazlamasını sağlarmış

Sonradan krem sürmeyi düşündüm ama bebeğe zararı olurmu bilemedim. Doğumdan sonra sürerim inşallah. Alt bölgeyede ağda yaptırmıştım göbişten göremiyorum. Desenize orasıda karardı :))))))))))))))))))))))))))))

herkese selam canım arkadaşlarım hepinizi çok özledim valla berbat bir haftasonu geçirdik malesef kocacım hastalandı ateşler içinde yattı iki gece tabi bende sabaha kadar başında sıfır uyku o kadar çok terlediki anlatamam çamaşır yetiştirmedim değiştirmeye tabi bu iki gün kızımla da hiç ilgilenemedim sevemedim konuşamadım hareketlerini takip edemedim oda yoruldu benimle beraber yorgunluktanmıdır nedir bilmiyorum belim ve kasıklarım agrıyo ellerim ayaklarım şiş ve böyle beyaz beyaz noktalar oldu ayaklarımda ama kocacım biraz daha ii ateşi düştü çok şükür

bu arada yeni taşınan bi komşu vardı hamile 8 eylül demişlerdi doğumunu cumartesi sabahı doğuma gitti oda 38.doğurdu ve kızı olmuş bitane daha ayy eylül bebekleri erkenci galiba gerçekten ben daha hiç nst ye girmedim bu perşembe kontrolüm var hem çatı muyanesi olcam hem nstye gircem çok merak ediyorum sancı çıkcak mı

bu arada ben hala bebeğimin hareketlerini kuvvetli hissediyorum yaa şimdi yorumları okuyunca yeri daraldı falan diosunuz ya şimdi içime kurt düştü benimki büyümedimiki acaba yeri daralmadı mı da böyle hissedebiliyorum:26:

Canım çok ama çok geçmiş olsun eşine. Bu arada benimkide bilgisayarcı o soğuk odaların adı SERVER ODASI ve gerçekten klima olmadan olmaz buz gibi olması gerekiyor o odaların. Benim eşimde 1 aydır Server odasını yeniliyor çalıştığı şirkette. Ctesi öğlen 12 de geldi eve cuma günü orda sabahladı düşün. Allahtan hasta olmadı tekrar geçmiş olsun sana.

Benimde doğumuma 17 gün kaldı ama doktorum bebeğin erken gelir kız bebekleri genelde erken gelir diyor ve hala bende bir belirti yok. Hareketleride kısıtlanmadı özellikle bugün sabahtan beri faaliyette hiç durmuyor. Şuan yazarken bile ayağını uzatıp çekiyor. En çok sağ tarafımı şişiriyor indiriyor. Spormu yapıyor ne yapıyor anlamadım. Karete, judo falan tabi olan bana oluyor.

Kızlar takvimime bir bakar mısınız? 26 Ağustos oldu, ben hala hamileyim :KK37: Bu zamana kadar kalacağımı hiiiçççç düşünmüyordum. Nst'de sancı yok, bebeğimin de keyfi yerinde :nazar: bekliyoruz.
Cmt kontrolumuz vardı. Çarş tekrar çağırdı. "2 Eylül pazartesiye kadar bekleyelim, olmazsa o gün yatışını yaparız" dedi. Suni sancı, olmazsa sezeryan artık Allah ne verdiyse deniyecek :26: Allahım yolunu verse de kendi sancılarım başlasa ve gelse bebeğim. Sonsuza kadar böyle kalacakmışım gibi geliyor :KK52: Kavuşmak istiyorum artık bebeğime. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...

Canım inşallah yarın doğurursun inşallah tam gününde doğar ve en güzeli olur.
Benim dayım 12 eylülde evlenmişti kızıda 12 haziranda doğmuştu. eşi aynı gün hamile kalmış tam 9. ayında bebiş doğmuştu :))))))))

arkadaşlar yaa konumuzla çok alakalı değil ama belki aranızda bilen vardır die soruyorum bizim yarın 1. evlilik yıldönümümüz eşimde söyle bişey düşündü evimizde fotograf makinası var ama dijital ve eski güzel çekmiyo kızmızın ilk fotograflarını güzel net güzel çıksın istiyoruz ikimiz içinde en güzel hediye bu olur die forograf makinası alcaz ama bi türlü karar veremiyorum 1000 liranın üstünde makinalar kullandığınız memnun olduğunuz prof.foto mak var mı

eşim bi kez dediydi kadın cağırırız diye sonra annem başkasını cağırmaz teyzen yapar dediydi o yüzden başında durması gereken biride olmaz anahtarı ve evi güvenerek bırakabilirim yani..bakalım kısmet artık..İNşallah cok yorulmadan halledblirsn ama en büyük kısmetimiz eşimizin bize yardımcı oluyor olması.Rabbim gönüllerine göre verir herşeyi inşallah
ooooooooooo sen ne düşünüyorsun canım temizlik işini salla gitsin :KK52: teyzen yapacakmış zaten ohhhh misssss :KK16: kızınla tertemiz evinize gelirsiniz... bundan sonra yorulmam çok çünkü ayrıntılı temizliğimizi yaptık koltuklar, perdeler, mutfak vs.. bundan sonra yüzeysel olur anca. evet canım eşlerimizin yardım etmesi çok büyük nimet sağolsunlar, sağlıklı olsunlar, hep yanımızda olsunlar inşallah :KK48: :KK30:

bu akşam mercimek corbası makarna patates kızartması köfte :KK1: tam cocuklar icin bir menü var dimi :KK1: bol ketcapya mayonezli yemeyi düşünüyrum patatesleri

Temizlik yapan annelerime dün bir güzelde söylemesi ayıp Yaprak Sarması sardırttım.
Akşama sarmam var yanında yoğurt ve sabahtan beri canım patates kızartması çekiyor.
Kesin yanına patateside kızartırım.

İlk aylar zararlı diye gerçekten fast food yemedim. kızartma yemedim. Bu son 2 aydır canım ne yemek istiyorsa yiyorum kızlar. Balık dışında. doktorum omega 3 hapıda vermiyor. Bebekte çokeksikliği olurmu?

arkadaşlar yaa konumuzla çok alakalı değil ama belki aranızda bilen vardır die soruyorum bizim yarın 1. evlilik yıldönümümüz eşimde söyle bişey düşündü evimizde fotograf makinası var ama dijital ve eski güzel çekmiyo kızmızın ilk fotograflarını güzel net güzel çıksın istiyoruz ikimiz içinde en güzel hediye bu olur die forograf makinası alcaz ama bi türlü karar veremiyorum 1000 liranın üstünde makinalar kullandığınız memnun olduğunuz prof.foto mak var mı
güzel bir hediye düşünmüşsünüz tam eşimin ilgi alanına giren bir konu akşam senin icin sorucam..

Temizlik yapan annelerime dün bir güzelde söylemesi ayıp Yaprak Sarması sardırttım.
Akşama sarmam var yanında yoğurt ve sabahtan beri canım patates kızartması çekiyor.
Kesin yanına patateside kızartırım.

İlk aylar zararlı diye gerçekten fast food yemedim. kızartma yemedim. Bu son 2 aydır canım ne yemek istiyorsa yiyorum kızlar. Balık dışında. doktorum omega 3 hapıda vermiyor. Bebekte çokeksikliği olurmu?
gecen kadın doğum uzmanı diyordu yemekler konusunda aman şu yasak bunu sakın yemeyin diyemem dedi sadece abartmadan nefsinizi köreltecek kadar şeylere müsade ediyoruz demişti ben oyüzden cokta kısmadım dışarda yediğimiz yerlere dikkat ettim döner yediğimiz yer vra mesela sadece tek ordan yemiştim.ayda bi kez yesen iyi olurdu balık aslında benimde aram yok balıkla ancak dışarda ekmek arası balık yerim evde piştiği zaman kokusundan dolayı yiyemiorum.

Merhaba Eylül anneleri, bizde hala beklemedeyiz, bende ağustosun görmem herhalde diyordum ama benim kız son güne kadar bekleyecek heralde hiç gelecekmiş gibi durmuyor.. :)

Canım çok ama çok geçmiş olsun eşine. Bu arada benimkide bilgisayarcı o soğuk odaların adı SERVER ODASI ve gerçekten klima olmadan olmaz buz gibi olması gerekiyor o odaların. Benim eşimde 1 aydır Server odasını yeniliyor çalıştığı şirkette. Ctesi öğlen 12 de geldi eve cuma günü orda sabahladı düşün. Allahtan hasta olmadı tekrar geçmiş olsun sana.

Benimde doğumuma 17 gün kaldı ama doktorum bebeğin erken gelir kız bebekleri genelde erken gelir diyor ve hala bende bir belirti yok. Hareketleride kısıtlanmadı özellikle bugün sabahtan beri faaliyette hiç durmuyor. Şuan yazarken bile ayağını uzatıp çekiyor. En çok sağ tarafımı şişiriyor indiriyor. Spormu yapıyor ne yapıyor anlamadım. Karete, judo falan tabi olan bana oluyor.

canım valla server odası olsa öyle derdi herhalde bazen agzından duydugum var çünkü ama sistem odası bilmem belkide dediğin gibidir ayy ALLAH eşininde yardımcısı olsun dikkat etsin tam doğum üstü lazımlar bize:KK70:

güzel bir hediye düşünmüşsünüz tam eşimin ilgi alanına giren bir konu akşam senin icin sorucam..

gecen kadın doğum uzmanı diyordu yemekler konusunda aman şu yasak bunu sakın yemeyin diyemem dedi sadece abartmadan nefsinizi köreltecek kadar şeylere müsade ediyoruz demişti ben oyüzden cokta kısmadım dışarda yediğimiz yerlere dikkat ettim döner yediğimiz yer vra mesela sadece tek ordan yemiştim.ayda bi kez yesen iyi olurdu balık aslında benimde aram yok balıkla ancak dışarda ekmek arası balık yerim evde piştiği zaman kokusundan dolayı yiyemiorum.

ayy tatlım çok sevinirim valla canon g15 die bi makina var dijital makina boyutlarında ama işlevi şu kocaman makinalar gibi önerir mi yada bilgisi var mı sorarsan sevinirim

ayy tatlım çok sevinirim valla canon g15 die bi makina var dijital makina boyutlarında ama işlevi şu kocaman makinalar gibi önerir mi yada bilgisi var mı sorarsan sevinirim

bizim 2 sene önce kullandğımız makina var cok memnunduk olympus sp-565uz yazıyor üzerinde sende ona bi bak istersen ne cok büyük ne de dijital makina boyutunda yani boyut olarak benimde hoşuma gidiyordu düştü o yüzden daha kullanamıyoruz eşim hep derdi cok güzel makina diye,şu an samsung dijital kullanıyoruz okadar memnun değiliz.akşam inşallah unutmassam sorcam sana özelden yada burdan yazarım.

Merhaba Eylül anneleri, bizde hala beklemedeyiz, bende ağustosun görmem herhalde diyordum ama benim kız son güne kadar bekleyecek heralde hiç gelecekmiş gibi durmuyor.. :)

senin mucizen kız mı erkek mi..aceleci cıkmadı demekki seninki zamanı neyse ozman gelcem diyordur :KK1: doktorun ne diyor sunisancı ile mi başlatcak doğumu yoksa direk sezeryan mı alcak gününü doldurunca

canım ben de kendim yaptım herşeyi malum.. yapamayacağım şeyleri eşime ayırmıştım bu haftasonu hallettirebildim şükür.. haftasonu olan ağrılarıma rağmen onu bulmuşken dayandım yaptık beraber.. tek banyom kaldı onu da bugün yarın halledeceğim.. gerçekten hamileyken iş yapması zormuş.. şimdi temizliğin neticesi olarak temiz bir evin yanında dolma gibi parmaklar, balon gibi bir ayağa sahibim :KK9:[/QUOTE]

Aynen benim ayaklarımın şişi hep kaldı zaten iş yapmaktan:) Önceki gün buzlu suda beklettim çok güzel faydası oldu ama sonra yemek yapmaya kalkınca yine şişti. En iyisi işleri bitirince yapmak. Bu defada buzlu suda uzun süre bekletince idrar yolu enfeksiyonu olurum diye korkuyorum aşağı tükür sakal yukarı tükür bıyık bizim işler :)

arkadaşlar yaa sizler bebeğinize ilk 6 ay su vercek misiniz ?

Ben vermeyi düşünmüyorum. 2 hafta önce bu konuyla ilgili bir doktoru izledim trt 1 de . Anne sütünün içinde suda var kesinlikle su vermeyin bebeğinize dedi. Anneleriniz yada kayınvalideleriniz ısrar edebilir ama vermeyin dedi vallahide billahide :))))))))))))

canım ben de kendim yaptım herşeyi malum.. yapamayacağım şeyleri eşime ayırmıştım bu haftasonu hallettirebildim şükür.. haftasonu olan ağrılarıma rağmen onu bulmuşken dayandım yaptık beraber.. tek banyom kaldı onu da bugün yarın halledeceğim.. gerçekten hamileyken iş yapması zormuş.. şimdi temizliğin neticesi olarak temiz bir evin yanında dolma gibi parmaklar, balon gibi bir ayağa sahibim :KK9:

Aynen benim ayaklarımın şişi hep kaldı zaten iş yapmaktan:) Önceki gün buzlu suda beklettim çok güzel faydası oldu ama sonra yemek yapmaya kalkınca yine şişti. En iyisi işleri bitirince yapmak. Bu defada buzlu suda uzun süre bekletince idrar yolu enfeksiyonu olurum diye korkuyorum aşağı tükür sakal yukarı tükür bıyık bizim işler :)[/QUOTE]

12,30 ile 14,30 arası bilgisayar başında kaldım evde hep oturdum nasıl şişti ayaklarım. direkt odama gidip uzandım. doğumdan sonra atlatıcaz inş

bizde bu gun kontrolümüze gittik , 39+0 ve hala tık yok.suyu azalmış bebeğin şimdilik tehlikeli değil dedi doktorum biz zaten sezeryan günü almaya gitmiştik.yarın sabah 7 de hastaneye gidicez saat 9 da sezeryana giricem kısmetse.spinal mi genel mi olacağı henüz belli değil kan sulandırıcı iğne kullandığım için yarın sabahki tahlillere göre karar verilecek.inşallah spinal olabilirim çok isitiyorum.hamileliğimin son gunu olduğu için çoooooooook mutluyum , birde yarın oğlumu görücem neye benziyo çok merak ediyorum

Insallah;31666484]Slm kizlar.bakiyorum da sezeryan ve normal dogum muhabbetleri donuyor.ben zorunlu sezeryan oldum.daha gebeligimasindan beri doktor sezeryan dedi.plasenta previa total vardi bende.dogum yapali 1 hafta oliyor cok iyiyim.kimse korkmasin sezeryan o kadar kotu degil.ben hic zorluk cekmedim.siz de yasamazsiniz umarim.ikinci gun yurumeye basladim.eve gelince hep oturdum hic yatak bile serdirmedim.pijamalarimi bile giymedim.korkmayin o bahsettikleri kadar kotu degil.

Inşallah bebişin çok mutlu bi bebek olur, rabbim sağlıklı uzun ömürler versin. Sanırım seninle aynı hastaneye gidiyoruz biraz bahsedermisin, memnun kaldınmı hastaneden, doktorundan,odandan çok merak ediyorum.[/QUOTE]
Canim ben konyada devlet hastanesinde yaptim dogumu sanirim karistirdin beni.baska konyali yok galiba burda...
Canım hoşgeldin,
Bebiş nasıl, sen nasılsın. Bebeğini anlat biraz hepimiz merak ediyoruz. Kaç kg doğdu, uslu bebek mi. Geceleri çok ağlıyormu.
Sen bebeğine alıştın mı?
bebis 2650g ve 48cm dogdu.sarilik nedeniyle su an hastanedeyiz isik aliyor.cok ciddi degil dedi doktor.yarin cikariz insallah.simdilik uslu.sadece acikinca agliyor.gecede 2 ya da 3 defa uyaniyor.ben bedensel olarak cok iyiyim ama psikolojik olarak berbat durumdayim.henuz sahiplenemedim beb
Egi ne olacak bilmiyorum.en kisa zamanda bu bunalimdan kurtulmak istiyorum.
yeterki bebişlerde biz de sağlıklı olalım sezeryan normal hangisi hayrlıysa o olsun inşallah
aynen oyle canim hakkkmizfa hayirlisi ne ise o olsun

X